Cautare

2471 de rezultate pentru "sorin toader" (3.32 secunde)
Dupa ce a absolvit Facultatea de Mecanica din Craiova, Sorin Busuioc a studiat managementul general in industria britanica sub egida British Council, pentru ca in 1995 sa faca un stagiu la Institutul National American de Telecomunicatii, University of San Francisco si IBM-Raleigh.
- au fost ultimele cuvinte ale lui Sorin Ovidiu Vantu in libertate, inainte de a-i fi confiscat mobilul "Nu inchinati Realitatea nimanui!", acestea au fost ultimele cuvinte rostite de Sorin Ovidiu Vantu inainte de a fi obligat sa predea telefonul mobil.
Noul director al Directiei de Impozite si Taxe, Sorin Marcu, sustine ca pe piata nu exista cerere pentru imobilele pe care s-a pus sechestru. ... Directorul Directiei respective, Sorin Marcu, a spus, pentru GdS: ... Criza imobiliara ne-a adus in acest punct", a precizat directorul Sorin Marcu.
Seful ANAF, Sorin Blejnar a declarat ca angajatii de la finante isi vor primi stimulentele pe august si septembrie la inceputul saptamanii viitoare, dupa criteriile stabilite de ei, indiferent de concluziile discutiilor cu sindicalistii.
CA Realitatea a votat sa solicite AGA rezilierea contractului cu Asesoft, nu schimbarea CA Sorin Freciu, presedintele CA al Realitatea Media, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, ca schimbarea CA al Realitatea nu a fost discutata in sedinta de miercuri a Consiliului, singurul aspect votat fiind acela de a solicita adunarii generale a actionarilor Realitatea rezilierea contractului cu Asesoft.
Sorin Ovidiu Vantu a declarat an fata instantei Judecatoriei Sectorului 5 ca Sebastian Ghita i-ar fi spus ca nu este interesat de activitatea editoriala, ci ca vrea sa finanteze Realitatea, fiind interesat de "un loc la masa de joc" si a cerut sustinere pentru Victor Ponta la presedintie.
Pasajul Basarab ar putea fi dat in folosinta pana la sfarsitul saptamanii, a declarat ieri primarul Capitalei Sorin Oprescu. ... Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a fost prezent ieri la primele teste facute pe Podul Basarab. ... Inceput de Basescu, terminat de Oprescu", a declarat Sorin Oprescu.
Iulian Leca) Sorin Oprescu a dat lovitura. ... Iar figura centrala a acestei realizari este, oricati disperati ar incerca sa-i consteste locul si rolul, Sorin Oprescu.
Sorin Rosca Stanescu) Punand o presiune formidabila asupra lui Sorin Ovidiu Vantu, atat mediatica, cat si juridica, si, simultan, uriase constrangeri financiare impotriva Realitatii TV - un rol important jucandu-l ANAF, prin Sorin Blejnar - Presedintele Traian Basescu l-a silit pe acesta, mai intai, sa cedeze managementul si, apoi, sa vanda pachetul majoritar.
Florin Condurateanu si Sorin Ovidiu Balan, ministri in guvernul OTV Jurnalistii Sorin Ovidiu Balan si Florin Condurateanu vor fi ministri in guvernul lui Dan Diaconescu, primul la Interne, al doilea la Educatie sau la Sanatate, a afirmat seful OTV, la B1 TV, in emisiunea "Ultimul cuvant", moderata de reputatul ziarist Ion Cristoiu.
Dan Diaconescu a spus marti seara, la B1 TV, ca afirmatia lui Gusa ca el ar detine 20% din actiunile OTV este falsa si a dezmintit ca postul sau ar avea legatura cu Sorin Ovidiu Vantu sau Petromservice.
Parcarea subterana de la Universitate va fi functionala din 20 iulie Parcarea subterana de la Universitate va fi functionala din 20 iulie, in prezent fiind facute lucrari de finalizare la rampele de acces si de izolatie, dar si de finisaje interioare, a declarat miercuri primarul Capitalei, Sorin Oprescu.
Ciutacu, despre mizele arestarii lui Sorin Alexandrescu Victor Ciutacu, intr-o postare pe blogul personal, face o analiza asupra evenimentelor care au dus la arestarea lui Sorin Alexandrescu, seful Antena Group. ... De-a lungul celor 30 de zile (sau, prin recurs, mai putine) petrecute in arest, Sorin Alexandrescu poate deveni cooperant.
Sorin Oprescu: ... Primarul general, Sorin Oprescu, a declarat, vineri, ca in urmatoarele zile vor incepe si testele de rezistenta, iar intreaga lucrare de infrastructura va fi gata la sfarsitul acestui an.
Primarul Sorin Oprescu a verificat gazonul de pe Arena Nationala Primarul General, Sorin Oprescu, a verificat joi, la Arena Nationala, stadiul pregatirilor pentru meciul Romania - Ungaria care se va desfasura sambata, 11 octombrie, pe stadion.
Mai putini stiu insa ca in afara de sortimentele de pizza diverse, aceasta pizzerie gazduieste o expozitie senzationala de caricaturi, organizata de Clubul Caricaturistilor - Sorin Postolache. ... Tot aici isi are sediul Clubul caricaturistilor -Sorin Postolache.
Problema este cofinantarea de la stat Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, considera ca sistemul de coplata nu va solutiona problemele sistemului sanitar. Sorin Oprescu a sustinut ca mai important este pachetul de baza, in fapt, cofinantarea facuta de la bugetul statului.
Primarul general Sorin Oprescu, la emisiunea Dupa 20 de ani. Edilul a vorbit despre gropi, strazi si casele care se pot darama Primarul general Sorin Oprescu a fost invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, de la ora 10.00.
Sorin Oprescu a participat la o ampla actiune de curatenie in parcul Natural Vacaresti Primarul general, Sorin Oprescu, a fost prezent sambata in parcul Natural Vacaresti, unde a avut loc o ampla actiune de curatenie.
Sorin, de 45 de ani, din Bucuresti, inregistreaza in documentele de evidenta financiar - contabila ale societatii cheltuieli care nu au la baza operatiuni comerciale reale, diminuand in mod nejustificat cuantumul taxelor si impozitelor datorate bugetului de stat.
google-analytics.com