Cautare

2260 de rezultate pentru "sorin stefanescu" (2.67 secunde)
Aceasta este Romania lui Sorin Oprescu descrisa de candidatul la presedintie intr-o emisiune de televiziune. Sorin Oprescu isi doreste in Romania o stare de normalitate.
Adriean Videanu a declarat ca il va da in judecata pe Sorin Rosca Stanescu si ca analizeza, impreuna cu avocatii, termenii acestei actiuni. Declaratia vine dupa ce jurnalistii de la "Curentul" au publicat, marti, stenograma unei convorbiri intre seful ANI, Sorin Rosca Stanescu si Bogdan Chirieac.
Singura solutie viabila pentru Romania, in acest moment, o reprezinta un Guvern de uniune nationala, a declarat vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde (foto).
Primarul General Sorin Oprescu se afla pentru doua zile intr-o vizita oficiala la Ankara, la invitatia omologului sau turc, Melih Gokcek.
Atunci a expirat interimatul lui Sorin Sologon, iar reprezentantii institutiei la nivel national nu au dat niciun raspuns in ce priveste solicitarea acestuia privind prelungirea mandatului.
"Sorin Oprescu a participat la festivitatile prilejuite de marcarea Noului An Chinezesc". Primarul General, Sorin Oprescu, a participat, sambata, in Parcul Herastrau, la festivitatile prilejuite de marcarea Noului An Chinezesc.
Declaratiile au fost o reactie la spusele lui Lazaroiu, conform caruia Sorin Oprescu, nu Crin Antonescu, ar urma sa fie candidatul USL la prezidentiale.
Dorim sa il sprijinim pe Sorin Oprescu in calitate de candidat independent Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a afirmat, duminica, la Valenii de Munte, ca USL doreste sa il sprijine pe Sorin Oprescu in calitate de candidat independent la un nou mandat la Primaria Bucuresti, in masura in care si acesta va accepta sa fie sustinut.
Oprescu va fi sustinut daca merge sub sigla USL Sambata 27 august s-a aflat din surse oficiale daca Sorin Oprescu va fi sau nu sustinut in batalia pentru Bucuresti de catre USL.
Parlamentarii PDL de Caras-Severin il urmeaza pe Sorin Frunzaverde, insa nu toti primarii de orase vor pleca din partid Toti cei trei parlamentari democrat-liberali de Caras-Severin - Iosif Secasan, Valentin Rusu si Gheorghe Hogea - il vor urma de Sorin Frunzaverde.
"Frunzaverde, un cal troian pe care Basescu il infiltreaza pentru a distruge USL!" Controversatul Sorin Frunzaverde ar putea fi "un cadou otravit", "un cal troian" pe care Traian Basescu il infiltreaza in PNL pentru a destructura USL, afirma sociologul Vasile Dancu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Sorin Oprescu, la Paris: Astazi, orasele noastre se confrunta cu provocari dintre cele mai diverse Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, se afla intr-o vizita oficiala la Paris, la invitatia omologului sau, Anne Hidalgo.
Preturile produselor alimentare vor inregistra pe piata romaneasca o crestere peste rata devalorizarii monedei nationale, in maxim o luna si jumatate, a declarat, pentru ROMPRES, presedintele Romalimenta, Sorin Minea.
Dupa ce a absolvit Facultatea de Mecanica din Craiova, Sorin Busuioc a studiat managementul general in industria britanica sub egida British Council, pentru ca in 1995 sa faca un stagiu la Institutul National American de Telecomunicatii, University of San Francisco si IBM-Raleigh.
- au fost ultimele cuvinte ale lui Sorin Ovidiu Vantu in libertate, inainte de a-i fi confiscat mobilul "Nu inchinati Realitatea nimanui!", acestea au fost ultimele cuvinte rostite de Sorin Ovidiu Vantu inainte de a fi obligat sa predea telefonul mobil.
Noul director al Directiei de Impozite si Taxe, Sorin Marcu, sustine ca pe piata nu exista cerere pentru imobilele pe care s-a pus sechestru. ... Directorul Directiei respective, Sorin Marcu, a spus, pentru GdS: ... Criza imobiliara ne-a adus in acest punct", a precizat directorul Sorin Marcu.
Seful ANAF, Sorin Blejnar a declarat ca angajatii de la finante isi vor primi stimulentele pe august si septembrie la inceputul saptamanii viitoare, dupa criteriile stabilite de ei, indiferent de concluziile discutiilor cu sindicalistii.
CA Realitatea a votat sa solicite AGA rezilierea contractului cu Asesoft, nu schimbarea CA Sorin Freciu, presedintele CA al Realitatea Media, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, ca schimbarea CA al Realitatea nu a fost discutata in sedinta de miercuri a Consiliului, singurul aspect votat fiind acela de a solicita adunarii generale a actionarilor Realitatea rezilierea contractului cu Asesoft.
Sorin Ovidiu Vantu a declarat an fata instantei Judecatoriei Sectorului 5 ca Sebastian Ghita i-ar fi spus ca nu este interesat de activitatea editoriala, ci ca vrea sa finanteze Realitatea, fiind interesat de "un loc la masa de joc" si a cerut sustinere pentru Victor Ponta la presedintie.
Pasajul Basarab ar putea fi dat in folosinta pana la sfarsitul saptamanii, a declarat ieri primarul Capitalei Sorin Oprescu. ... Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a fost prezent ieri la primele teste facute pe Podul Basarab. ... Inceput de Basescu, terminat de Oprescu", a declarat Sorin Oprescu.
google-analytics.com