Cautare

2260 de rezultate pentru "sorin stefanescu" (3.65 secunde)
STEFANESCU) Cultura literara. ... ion lazu - iulie 6, 2012 la 10:00 am Plina de miez si de intelegere umana - si atat de bine scrisa aceasta evocare colegiala-indragostita a lui Alex Stefanescu despre poete Gabriela Negreanu;
Secretarul general adjunct al PC, Codrin ßtefanescu, a prezentat ieri un grup de 57 de fosti membri PSD Bucuresti, care s-au inscris in partid impresionati de primirea care le-a fost facuta si avand garantia ca vor fi lasati sa iubeasca pe cine vor.
Potrivit secretarului general adjunct al partidului, Codrin Stefanescu, o comisie a Partidului Conservator analizeaza aceste documente care contin informatii despre ilegalitatile pe care seful statului le-ar fi facut pe vremea cand era ministru al Transporturilor si primar general al Capitalei.
Sursele citate au aratat ca secretarul general adjunct al PC, Codrin Stefanescu, a fost exclus marti de catre Voiculescu din delegatia pentru consultarile de la Cotroceni, ca urmare a moratoriului de pace cu Traian Basescu propus de Stefanescu.
Fost membru PSD si apoi PC, Codrin Stefanescu anunta infiintarea unei noi formatiuni politice, intitulata Miscarea Reformatoare. ... Membrii Comitetului de initiativa, reprezentanti de Codrin Stefanescu, considera ca Romania are nevoie urgenta de o transformare din temelii a politicii.
Presedintele Miscarii Reformatoare, Codrin Stefanescu, si fostul vicepresedinte al PD, Viorel Pana, s-au inscris luni in PC. Stefanescu a revenit astfel in acest partid, unde a fost secretar executiv pana in aprilie 2007, cand a fost exclus pentru declaratii politice.
Candidatul PCla Primaria Capitalei, Codrin Stefanescu, a anuntat ca, vineri, la ora 10, va organiza un ultim miting inainte de inchiderea campaniei electorale.
ca fostul vicepresedinte al partidului Codrin Stefanescu "a spus lucrurilor pe nume" in ceea ce priveste problemele interne ale formatiunii conduse de Corneliu Vadim Tudor.
Codrin Stefanescu: Departamentul juridic din PSD va finaliza un raport cu motivele suspendarii presedintelui Departamentul juridic din PSD va finaliza un raport care va contine toate motivele legale care pot sta la baza suspendarii presedintelui, a anuntat luni secretarul Consiliului National al partidului, Codrin Stefanescu.
Invitatul lui Catalin Stefanescu la editia Garantat 100% de duminica, 16 ianuarie, este regizorul britanic Peter Greenaway, aflat la Bucuresti pentru Festivalul de Film Experimental.
Si luati-l cu voi si pe Codrin Stefanescu sa va mangaie intelectul alaturi de Palada, ca sunteti toti de aceeasi teapa si nivel de inteligenta.
Istoriile lui Alex Stefanescu (Autor: Alex Stefanescu) Nu exista spectacol mai jalnic decat acela al denigrarii Catedralei Mantuirii Neamului, cea mai impresionanta realizare a tarii noastre in anii de dupa 1989.
Da-le si lor, adica lui Beldeanu, Donose, Stefanescu, Negrila, Geolgau, ca sunt convins ca ar dori toti sa mai joace, chiar si eu. ... Daca va fi asa, atunci propun sa intre si Negrila, Stefanescu, Geolgau, Beldeanu, Donose, ca sigur vor fi mai multi spectatori.
Patriche 45+4 / Stefanescu 11, Ninaj 53, Askovski 90+4 Echipele de start: ... Stefanescu, N. ... Popa, Tudorie dinamo sepsi, rezumat dinamo sepsi, dinamo sepsi 1-2, rezumat dinamo sepsi 1-2, gol patriche, gol patriche dinamo, gol stefanescu, gol ninaj
Stefanescu 11, 30 / Ghezali 51 Echipele de start: ... Matei, Stefanescu - Safranko Rezerve: D. Moldovan, M. Balasa, Fl. Stefan, Dobozi, I.
In acest context, a fost hotarata excluderea din partid a lui Sorin Strutinski, prim-vicepresedinte al PNL Constanta.
"SEMNATI APELUL LUI SORIN ILIESIU PRIVIND DEMISIA LUI BASESCU!" "Domnului Traian Basescu - Presedintele Romaniei Demisia! ... Ii rog pe acestia, pe semnatarii apelului meu pentru condamnarea comunismului, sa va solicite demisia de onoare." Sorin Iliesiu Nota mea (Roxana Iordache):
Dintre colaboratori se remarca Sorin Rosca Stanescu, Octavian Andronic sau Mihai Barbulescu. ... Ziarul Azi a fost lansat pe 11 aprilie 1990 sub conducerea colegiului director format din Vasile Ailinei, Iosif Boda, Augustin Buzura, Petru Datculescu, Claudia Iordache, Catalin Iorgulescu si Sorin Vornicu.
Sorin Oprescu, de pe podul Basarab: ... In 14-15 luni ar putea fi gata cea mai dificila portiune" Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a anuntat vineri ca Podul Basarab se va deschide sambata pentru pietoni, iar duminica, de la ora 6:00, se va deschide si traficul rutier.
Dintre colaboratori se remarca Sorin Rosca Stanescu, Octavian Andronic sau Mihai Barbulescu. ... - Ziarul Azi a fost lansat pe 11 aprilie 1990 sub conducerea colegiului director format din Vasile Ailinei, Iosif Boda, Augustin Buzura, Petru Datculescu, Claudia Iordache, Catalin Iorgulescu si Sorin Vornicu.
google-analytics.com