Cautare

2259 de rezultate pentru "sorin stefanescu" (2.67 secunde)
Candidatul PC la Primaria Capitalei, Codrin Stefanescu, a cerut, marti, partidelor sa isi faca publice bugetele de campanie, aratand ca incepand de saptamana viitoare va veni cu "probe, cu declaratii inregistrate" privind "banii negri" care vor fi folositi in campanie.
Prezent la sfarsitul acestei saptamani la Constanta, secretarul general al Partidului Conservator, Codrin Stefanescu a apreciat ca o data cu numirea noii conduceri, activitatea filialei constantene este mult mai intensa.
Catalin Stefanescu si invitatii sai vorbesc despre anul 2012.'. Catalin Stefanescu, moderatorul emisiunii "Garantat 100%" (duminica, TVR 1, de la ora 23.20) a ales sa discute despre "sfarsitul lumii, anul 2012, intre zvonuri, speculatii si previziuni". ... • Catalin Stefanescu: ... • Catalin Stefanescu: ... • Catalin Stefanescu:
Decizia conducerii PSD de la reuniunea din Poiana Brasov, prin care presedintele Mircea Geoana a preluat "comanda unica" a partidului, a facut primele victime.
Biroul Politic al Partidului Conservator a decis excluderea din partid a lui Codrin Stefanescu si Mircea Chelaru.
Moartea lui Stefanescu, regretata si de FRF Federatia Romana de Fotbal isi exprima regretul fata de decesul fostului mare fotbalist Costica Stefanescu, intr-un comunicat dat publicitatii pe site-ul oficial al forului national.
Viceliderul PSD Bucuresti, Codrin ßtefanescu, a anuntat ca va depune o motiune de cenzura, in numele electoratului si al tinerilor social-democrati, impotriva Guvernului Tariceanu.
Codrin Stefanescu este, din nou, membru al Partidului Conservator. ... Fostul social-democrat Codrin Stefanescu a fost exclus din Partidul Conservator pe data de 10 aprilie, ca urmare a unei decizii a Biroului Politic al Partidului.
Potrivit rechizitoriului intocmit de procurori, pe 8 mai 2010, Emilian Stefanescu, in timp ce conducea autoturismul unui prieten, desi nu avea permis, a pierdut controlul volanului si a lovit gardul unei gospodarii din satul Cornu, comuna Orodel.
Primaria Capitalei, o miza uriasa Sorin Oprescu este o problema nu numai pentru toate partidele politice mari dar este o problema si pentru sine insusi. ... Doctorul Sorin Oprescu este, fara doar si poate, un politician cu multiple valente.
Am aflat vestea trista a mortii scriitorului si jurnalistului Sorin Preda din presa. ... L-am cunoscut pe Sorin Preda inainte de 1989. Mama mea, scriitoarea si jurnalista Areta Sandru, a fost colega de redactie cu Sorin Preda, la SLAST.
Pe de alta parte, o intrunire nocturna a PSD Bucuresti a decis, in lipsa liderilor Dan Ioan Popescu (autosuspendat) si a lui Sorin Oprescu (plecat din tara), excluderea din partid a lui Codrin Stefanescu, vicepresedintele organizatiei social-democrate din capitala si a lui Vlad Dumitrescu, presedintele Tineretului Social Democrat Bucuresti.
" Noi am dorit sa facem greva in perioada 24-26 martie , dar nu ni s-a dat autorizatie din cauza unei targ de mirese care va avea loc in Piata Constitutiei", a declarat presedintele Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR), Vasile Stefanescu.
Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Codrin Stefanescu, vicepresedintele organizatiei, a sustinut ca PSD Bucuresti l-a lansat pe Geoana pentru functia pe care o detine acum. ... A fost o masura luata la presiunea mass-media“, a spus Stefanescu.
Fostul vicepresedinte al PSD Bucuresti, Codrin ßtefanescu, s-a inrolat ieri in randurile Partidului Conservator, convins de colegii sai demisionari care au plecat de la social-democrati la PC.
Secretarul general adjunct al PC, Codrin ßtefanescu, a transmis ca partidul sau va analiza in curand posibilitatea schimbarii strategiei politice, inclusiv pe cea privind sustinerea Cabinetului Tariceanu.
Astfel, in cadrul unei conferinte de presa, secretarul general adjunct al PC Codrin Stefanescu a declarat ca detine informatii cum ca premierului Calin Popescu Tariceanu i s-ar pregati un nou dosar.
Fostul conservator Mircea Chelaru se alatura Miscarii Reformatoare, formatiune politica a carei infiintare a fost anuntata de Codrin Stefanescu.
Partidul Conservator a lansat duminica candidatura lui Codrin Stefanescu la Primaria Capitalei, organizand in acelasi timp un miting de protest fata de situatia Parcului Bordei.
Mihaela Grindeanu si familia premierului desemnat Sorin Grindeanu Mihaela Grindeanu a intrat in atentia noastra dupa propunerea in functia de prim ministru al lui Sorin Grindeanu. ... Sorin si Mihaela Grindeanu sunt casatoriti si au impreuna 2 copii.
google-analytics.com