Cautare

2459 de rezultate pentru "sorin m radulescu" (3.35 secunde)
Decizia urmeaza sa fie formalizata Sorin Ovidiu Vantu, patronul trustului Realitatea, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca dupa ce a citit comunicatul remis duminica de Asesoft a hotarat ca Sebastian Ghita sa nu mai fie managerul Realitatea Media, precizand ca aceasta decizie urmeaza sa fie formalizata.
Cozmin Gusa ofera detalii subterane din cazul Sorin Oprescu (Autor:
Eforturile celor care conduc Muzeul Dunarii de Jos (director Valentin Parnic), Muzeul Municipal Calarasi (director Florin Radulescu) si Directia Judeteana pentru Cultura (director Sorin Danciu) ar putea fi incununtate de un succes care ar fi deopotriva al tuturor calarasenilor, indiferent de orientarea lor politica.
Pe pagina sa de facebook, scriitorul si sociologul Sorin Radulescu publica un reportaj exceptional, cu titul:
Anca Alexandrescu, fosta consiliera a lui Adrian Nastase, a declarat ca il sprijina in campania pentru prezidentiale pe Sorin Oprescu "pentru ca este dezamagita de unii lideri ai PSD" si crede ca Mircea Geoana nu-l poate invinge pe Traian Basescu.
1009, urmarirea penala impotriva controversatului om de afaceri Sorin Groza, pentru comiterea infractiunilor de inselaciune, folosirea cu rea credinta a creditului societatii si infractiunea de a vota in adunarea generala ca proprietar de actiuni care nu-i apartin. ... Sorin Groza este, printre altele, membru in Consiliul de Adminstrare al Petromin.
Oprescu a venit insotit de Corneliu Vadim Tudor Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a venit, sambata seara, la Arena Nationala insotit de presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, edilul declarand ca este o mandrie ca a putut oferi bucurestenilor acest stadion, care este al lor si pe banii lor.
TRECUTUL IL OBLIGA SA SCAPE TARA DE SECURISTI - Sorin Grindeanu, propunerea PSD-ALDE pentru functia de premier: Bunicul meu, cel care m-a crescut, a fost detinut politic.
Grupul PDL din Senat l-a ales luni, in functia de lider, pe senatorul Cristian Radulescu, care il inlocuieste pe Traian Igas, numit in functia de ministru al Administratiei si Internelor.
Radu Mazare, ATAC incredibil la adresa Mihaelei Radulescu: ... A prins-o barbatul ei cu altul in casa, femeie cu copil" Primarul Constantei a pornit un atac la adresa Mihaelei Radulescu, in cadrul unei emisiuni de la Romania TV. ... "Nu ma intrebati despre Mihaela Radulescu.
Cristian Radulescu, liderul grupului PD din Camera Deputatilor, a anuntat ieri ca UDMR va accepta adoptarea legii privind Statutul minoritatilor fara prevederile referitoare la autonomia culturala.
In alegerile pentru sefia PNTCD, taranistii constanteni il vor sustine pe clujeanul Serban Radulescu. Presedintele organizatiei judetene Constanta a PNTCD, Liviu Scarlat, a declarat vineri ca Serban Radulescu este un taranist redutabil, a carui motiune prezentata deschide colaborarea cu orice alt partid de centru-dreapta.
Acestea au aratat ca liderul PD-L Sector 5, Cristian Radulescu, ar vrea sa candideze intr-un colegiu pentru Camera Deputatilor din alta filiala, unde sansele de a fi ales parlamentar ar fi mai mari.
Lucrurile sunt la fel de clare la Agricultura, in cazul lui Adrian Radulescu: "Din cate am discutat si noi, si colegii de la PNL, nu exista sanse ca domnul Radulescu sa primeasca aviz favorabil.
Cristian Radulescu:
Metoda este aplicata doar la un semn al liderului de grup al PDL, Cristian Radulescu, ori de cate ori in discutie este subiectul sensibil CSM si, respectiv, validarea celor doi reprezentanti ai societatii civile in acest for, problema restanta pentru Senat.
Surse politice declarau, in urma cu zece zile, pentru MEDIAFAX, ca senatorul PDL Serban Radulescu ar putea demisiona din partid pentru a se inscrie in PC, formatiune care ar urma sa il propuna candidat la presedintia CJ Cluj.
Costurile variaza insa in functie de amenajarile pe care le are respectivul spatiu, de zona in care se afla si de deschiderea pe care o are la strada", a declarat Carmen Radulescu, directoarea Agentiei imobiliare Carmen. ... Cuza", a adaugat Carmen Radulescu.
Divele Andreea Marin si Mihaela Radulescu, emisiuni la Realitatea TV PREMIERA. ... Divele Andreea Marin si Mihaela Radulescu vor avea, in premiera, emisiuni la acelasi post de televiziune, detinut de fostul sot al Mihaelei, Elan Schwartzenberg. ... In ce stadiu este emisiunea Mihaelei Radulescu? ... M.T. ... M.T. ... M.T.
Moderatorul evenimentului a fost Mihaela Radulescu. ... Mihaela Radulescu: ... Cunoscuta jurnalista, realizatoare TV, Mihaela Radulescu a declarat: ... Mi-a spus ca si eu pot fi fericita daca m-as aprecia mai mult sau daca as sta la o masa cu mine.
google-analytics.com