Cautare

346 de rezultate pentru "soferul" (5.06 secunde)
Soferul inconstient rula cu 248 de kilometri la ora, cand a fost reperat de aparatul radar. Soferul din Bucuresti are doar 23 de ani si a ramas fara carnet timp de 90 de zile din cauza teribilismului de care a dat dovada.
Oamenii din Vrata spun ca soferul ar fi adormit la volan, altii ca ar fi fost baut.
In urma impactului dintre cele doua autovehicule, soferul si cei patru pasageri din Fiat au fost raniti.
"Soferul a spus ca a adormit la volan. ... "Intrucat era ranit, soferul nu a putut fi testat cu etilotestul. ... In urma accidentului, atat soferul, cat si sotia in varsta de 58 de ani au suferit traumatisme craniene si de membre.
In urma impactului dintre cele doua autovehicule, soferul si cei patru pasageri din Fiat au fost raniti.
"Soferul a spus ca a adormit la volan. ... "Intrucat era ranit, soferul nu a putut fi testat cu etilotestul. ... In urma accidentului, atat soferul, cat si sotia in varsta de 58 de ani au suferit traumatisme craniene si de membre.
Politistii de la Serviciul Rutier Mehedinti au oprit in trafic autoturismul in care se aflau cei patru intrucat soferul acestuia a trecut pe culoarea rosie a semaforului amplasat intre viaductul Bahna si municipiul Orsova. ... Soferul masinii nu a respectat semnificatia culorii rosii a semaforului electric.
Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta aratand o alcoolemie de 1,22 mg/l alcool pur in aerul expirat. In aceeasi noapte, in jurul orei 3.00, politistii din Dabuleni au incercat sa opreasca pentru control un autoturism, insa soferul nu s-a conformat.
Autoturismul a rulat zeci de metri pe marginea drumului, dupa care soferul a tras de volan stanga, incercand sa redreseze masina, insa a intrat in derapaj, a traversat sensul celalalt de mers, a iesit de pe sosea si a lovit cu partea dreapta un copac de pe marginea drumului.
Soferul nu i-a vazut pe copiii care s-au agatat de spatele autobuzului. ... RATB va face o ancheta interna pentru a stabili daca soferul se face vinovat de producerea accidentului. ... Acestia s-au lovit de coltul din dreapta spate al autobuzului soferul neputand sa-i vada.
Soferul unui Mercedes a trecut pe rosu pe Bulevardul Dacia, acrosand un BMW care circula regulamentar pe Calea Victorie.
Automobilul de 150.000 de euro al lui Dan Diaconescu a ajuns in apele Dambovitei Masina de 150.000 de euro a patronului OTV Dan Diaconescu a ajuns in apele Dambovitei, din Capitala, dupa ce soferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei foarte mari.
Autoturismul a fost distrus in totalitate, dar soferul a scapat doar cu o lovitura usoara la cap. ... Oamenii legii au constatat ca soferul nu are permis de conducere, iar alcooltestul a indicat o alcoolemie de 1,06 miligrame alcool pur in aerul expirat.
Dupa ce conducatorii auto agreeaza asupra procedurii de constatare amiabila, imediat dupa accident, recomandam ca soferul vinovat sa predea celuilalt conducator auto o copie dupa polita RCA/buletinul/permisul si talonul sau. Soferul pagubit are doua optiuni in privinta deschiderii dosarului de dauna:
dupa ce trageti pe dreapta pentru a rezolva problema cu asigurarile RCA pe cale amiabila, soferul celeilalte masini iti va distrage atenttia. ... soferul iti va reprosa accidentul, pretinzand ca l-ai unteles gresit, ca el nu te-a lasat de fapt sa treci.
Dan Condrea este soferul mort in accident Testele ADN confirma faptul ca soferul mort in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General.
Soferul care a provocat carnagiul de pe Soseaua Chitilei a murit la spital. ... Si soferul care a semanat prapad a murit din cauza ranilor serioase pe care le-a suferit in urma impactului puternic.
In cel putin doua rinduri, de ziua de nastere a Irinei Jianu, Chindlea si-a trimis soferul, cu masina de serviciu a Inspectoratului, la Bacau. In masina, ne-a declarat soferul, aproape ca nici el nu mai incapea de flori.
Cat despre soferul de taxi, acesta a refuzat sa mai treaca prin zona observatiei. ... Soferul a franat brusc, pasagerul de alaturi a strigat "e un extraterestru!", dupa care, intrucat masina era oprita, a inceput sa tipe:
Totodata, autoritatile i-au sfatuit pe oameni sa evite zona. Soferul vehiculului a fost arestat, au anunțat autoritatile franceze. ... Soferul vehiculului este cautat de autoritati.
google-analytics.com