Cautare

345 de rezultate pentru "soferul" (3.88 secunde)
Soferul: ... In timp ce politistul se apuca sa scrie amenda, soferul ii spune nevestei: ... Soferul: ... In timp ce politistul scrie a treia amenda, soferul se intoarse catre nevasta si zise:
In schimb, pe masura ce soferul castiga experienta la volan, trebuie sa se autoeduce in sensul acesta. ... • Atentia este cea mai importanta Cu cat soferul vede/simte mai repede o situatie periculoasa, cu atat are mai mult timp sa faca ceva pentru a scapa de ea.
Din primele verificari efectuate, soferul autoturismului marca BMW ce venea dinspre bulevardul Liviu Rebreanu a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu o ambulanta BGS.
Dupa producerea accidentului, soferul si-a abandonat Mercedesul si a fugit. ... Imediat dupa producerea accidentului rutier, atat soferul Mercedesului, cat si pasagerii acestuia au coborat din masina si au fugit. ... De asemenea, soferul autoturismului VW Jetta a scapat fara nici o zgarietura.
Soferul de oras, care-si doreste doar o pozitie de condus mai inalta, soferul sportiv, care conduce sportiv si incearca sa ia curbele pe doua roti, soferul cu familie, care transporta sapte persoane, soferul cu bagaje, care isi poate transforma masina intr-un minivan, iata cateva exemple de utilizatori care pot sa se regaseasca perfect intre clientii noilor C-Max.
In accident au fost raniti soferul Volkswagenului si doi dintre pasagerii aflati in autoturism. ... Este posibil ca soferul sa fi adormit la volan", a declarat Radisav Zekavica. ... Soferul ranit, transferat la Bucuresti Soferul autoturismului a suferit rani grave si a fost supus unei interventii chirurgicale.
Soferul unui autoturism Subaru Legacy cu numarul de inmatriculare DJ-35-LYS a reusit, miercuri noapte, "performanta" ... Vasilica Oncea, agent de paza la Combinat, proprietarul Peugeotului avariat, a povestit ca dupa accident soferul si-a incuiat masina si a plecat, cel mai probabil pentru ca era sub influenta bauturilor alcoolice.
Soferul tirului a coborat pret de cateva secunde din cabina tirului pentru a-si cumpara o cafea de la un aparat de cafea, timp in care, stationarea cisternei nu a fost asigurata prin aplicarea franei de mana.
Trei fetite de clasa a VII-a au fost spulberate miercuri pe trecerea de pietoni de soferul unui Logan, in Buzau. ... Soferul a spus ca nu le-a vazut.
Soferul s-a "simtit" si l-a intrebat pe politist: ... Soferul a fost trimis la masina, apoi rechemat de Nedelcu, care i-a spus ca l-a amendat doar cu 60 de lei pentru faptul ca nu purta centura, nu si pentru celelalte contraventii. ... Soferul s-a "simtit".
Acesta si-a schimbat numele din Gheorghe in George, avea dosare penale pentru violenta, fusese angajat la Baza centrala pentru Asigurarea tehnica a Misiunilor, apoi fusese soferul unor demnitari din cadrul MAI, printre care fostul subsecretar de stat MAI Florin Mecliu.
Soferul controleaza transmisia automata prin intermediul levierului de selectare automata a vitezelor sau prin clapetele de pe volan, iar transmisia este ajustata nu doar mecanic, ci si prin semnale electrice. ... În schimb, pentru a activa schimbarea manuala, soferul nu trebuie decât sa traga de levier spre stânga.
Soferul vinovat de producerea accidentului a avut doar rani usoare. Soferul vinovat (23 de ani, din Ramnicu Valcea) conducea un Renault.
Soferul camionului ar fi un francez de origine tunisiana, scrie Le Figaro. ... Soferul camionului care a lovit sute de persoane in atacul de la Nisa avea asupra sa arme automate si grenade, afirma surse din cadrul serviciilor de securitate franceze, citate de postul BFM TV.
Dupa ani buni de participare la discursuri ale geniului, soferul a invatat pe dinafara tot ceea ce spunea Einstein, asa ca i-a cerut sa il lase si pe el sa tina un discurs in locul lui. ... Soferul, nepierzandu-se cu firea a raspuns fara sa ezite:
Potrivit politistilor, soferul circula cu viteza mare si a pierdut controlul masinii. ... Martorii spun ca soferul circula cu peste 100 de km/h. ... Potrivit politistilor, soferul teribilist nu consumase bauturi alcoolice.
Nu trebuie decat sa spui din ce ai citit tu pe internet, din ce ai auzit pe la prieteni, referitor la drepturile pe care le are soferul in fata agentului. ... Pentru ca soferul nu are voie sa ceara, din punct de vedere legal, nimic din aceste bazaconii.
Soferul fugar din Capitala, care a lovit doua masini si era sa accidenteze mai multi oameni, pe trecerea de pietoni, in timp ce fugea de politisti si jandarmi, a fost prins. Joi dimineata soferul fugar a fost scos de la Sectia 19 de politie si dus la INML.
In baza unei analize de risc, politistii de frontiera au efectuat un control amanuntit al mijlocului de transport, in urma caruia au fost descoperite ascunse, intr-un locas special amenajat intre prelata si scheletul metalic, peste 20.000 de pachete de tigarete, pentru care soferul nu poseda documente justificative de provenienta si transport.
Soferul a fost inregistrat de radar pe DN 2. ... Subcomisarul Florina Crucianu, purtator de cuvant al IPJ Buzau, a declarat ca "soferul nu a oprit la semnalele regulamentare, dar mai multe echipaje ale politiei au reusit blocarea acestuia in zona comunei Maracineni".
google-analytics.com