Cautare

358 de rezultate pentru "sofer" (8.05 secunde)
Un sofer de 23 de ani din Bucuresti a fost blocat duminica dupa-amiaza de mai multe echipaje ale Politiei rutiere Buzau pe raza localitatii Maracineni dupa ce a fost prins conducand cu 230 de kilometri la ora.
Un sofer in varsta de 32 de ani din localitatea Prundeni s-a urcat beat la volan si a intrat cu masina intr-o statie PECO.
Un botosanean a ajuns ieri la spital, dupa ce a fost ranit de un sofer neatent. ... Norocul a fost ca celalalt sofer rula incet si a tras de volan", a spus un barbat care a cerut ajutor la 112 pentru soferul Volkswagen-ului.
Un sofer, Vlad Onofrei, din comuna vasluiana Muntenii de Jos, judetul Vaslui a fost injunghiat in plina strada de un tanar, care a intrat cu masina in el.
Un sofer a pierdut controlul volanului, a lovit un scuar si s-a oprit pe trotuar, intr-o cladire. A fost la un pas sa loveasca un politist care dirija traficul in intersectie si o femeie care trecea pe trotuar.
Trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs ieri dupa-amiaza, pe bulevardul Dacia din Craiova, de un sofer care conducea cu viteza un Audi A8 si a "agatat"
Un barbat de 53 de ani din Craiova si-a pierdut viata ieri, dupa ce a fost aruncat in fata unei masini de pe scuterul cu care circula pe bulevardul Nicolae Romanescu de un sofer care a deschis portiera fara sa se asigure.
Un sofer a fost ranit in aceasta dimineata pe Valea Oltului, dupa ce o stanca desprinsa de pe versanti a cazut pe masina in care se afla barbatul, informeaza Agerpres.ro.
Ca sofer trebuie sa cunosti acest limbaj codificat. ... Daca ai ajutat un sofer sa te depaseasca, i-ai acordat prioritate, l-ai lasat in fata ta la o coada, avariile scurte pe care le pune inseamna multumesc.
In urma cu cateva saptamani, un sofer de TIR a incercat sa-l imbuneze sustinand ca face ultima cursa si ocoleste prin sat pentru ca tocmai i-a murit tatal.
Un sofer de Uber a reusit sa pacaleasca mai multe tinere din Capitala si a obtinut cel putin 15.000 de lei.
Incident socant in trafic! Un adolescent de 16 ani a tras cu arma spre un alt sofer, dupa o sicanare in trafic.
Un sofer turc, in varsta de 47 de ani, s-a ales cu dosar penal, dupa ce a condus, in voie, un TIR, in stare de ebrietate, aproape de coma alcoolica.
masinile fara sofer. Doua companii din Statele Unite incearca sa-si extinda noile servicii de transport: robotaxi, curse cu taximetrul, dar fara taximetrist.
Focuri de arma pentru oprirea unui sofer, baut, drogat si cu permisul suspendat, in Targu Mures. A lovit cateva masini si a rupt trei copaci
O instanta din Neamt a pronuntat o sentinta record intr-un astfel de caz. Un sofer baut care a ucis doi tineri a primit pedeapsa maxima cu inchisoarea.
Un sofer a scapat fara nicio amenda, dupa ce a gonit cu viteza, cu Politia pe urmele sale. De vina ar fi chiar agentul rutier, care nu a stiut sa calculeze corect sanctiunile.
Nu se mai poate ca un microbuz, apartinand unei firme, sa fie condus de un sofer angajat la o alta firma, iar abonamentele sa fie eliberate de o a treia” a declarat acesta, adaugand ca obtinerea de licenta de catre operatorii de transport public se face dupa criterii preferentiale, fara a fi respectate bazele legale, nici de catre institutia abilitata, in acest caz, Autoritatea Rutiera Romana si nici de operatorii de transport.
Fiu de subofiter de militie ca si dumneavoastra, s-a angajat dupa absolvirea liceului (in perioada 1992-1993) sergent la o unitate apartinand Ministerului Apararii Nationale, de unde a intrat in politie ca subofiter (sofer), iar ulterior a fost avansat ofiter, desi nu avea terminata facultatea (de drept), pe care a absolvit-o la Universitatea de Vest Vasile Goldis din Arad, in forma de invatamant la distanta, in perioada 2004-2005 (aproximativ in aceeasi perioada in care ati absolvit-o si dumneavoastra).
Pesedistul, care a fost sofer de autobuz in ziua alegerilor, a declarat ca a profitat de neatentia membrilor sectiei de votare pentru a lua si a introduce in urna 18 buletine de vot.
google-analytics.com