Cautare

358 de rezultate pentru "sofer" (2.76 secunde)
In privinta sigurantei, Fabia beneficiaza de airbag sofer full-size, imobilizator electronic si centuri de siguranta fata reglabile pe inaltime, iar centurile spate sunt in sistem de prindere in trei puncte.
Atunci cand un sofer ajunge intr-o situatie limita, din vina sa sau a altuia, intervine elementul de surpriza. Care il poate paraliza pe sofer cateva fractiuni de secunda, suficiente insa ca sa piarda sansa de a evita accidentul sau de a micsora amploarea impactului.
Va multumesc ca va faceti datoria si ca ne tineti in siguranta Daca esti sofer e clar ca ai fost oprit in repetate randuri de agentii de la Rutiera.
Un sofer acuza doi agenti de la Sectia 3 Politie Craiova ca, luni seara, l-au incatusat si lovit pentru simplul motiv ca a oprit masina cu intarziere dupa ce i-au facut semn sa traga pe dreapta.
Ce inseamna in Tara Romaneasca "sofer foarte bun"? Logic ar fi ca expresia sa defineasca un sofer care, fiind un foarte bun cunoscator al tehnicii condusului si dinamicii autovehiculelor, avand reflexe si vedere foarte bune, conduce prudent, prevazator, respectand legile circulatiei atat in litera, cat si in spiritul lor.
Este putin ciudat, pentru un sofer din ziua de azi sa conduca o astfel de masina", a explicat Gabriel Odagiu, proprietarul venerabilului automobil. ... Este putin ciudat, pentru un sofer din ziua de azi sa conduca o astfel de masina", a explicat Gabriel Odagiu, proprietarul venerabilului automobil.
Constructorul german a pus la punct un prototip de Golf care merge singur, fara sofer. ... GTI 53+1 merge singura, fara sofer, si isi imbunatateste permanent comportamentul pe pistele de incercari, uimindu-i chiar si pe producatorii de la Volkswagen.
Scaunele ofera o foarte buna sustinere laterala, reglabile electric in opt directii, care, impreuna cu volanul reglabil pe inaltime, ofera posibilitatea unei pozitii optime pentru sofer.
De cate ori nu i s-a intamplat unui sofer constantean sa astepte minute in sir un operator disponibil, pentru a-i alimenta autoturismul cu combustibil ?!
Pentru a doua oara in decurs doar de cateva luni, angajatorii spanioli vor veni la Galati pentru a selecta personal care doreste sa lucreze intr-una dintre cele 9 meserii puse la dispozitie strainilor, printre care cea de electrician, electrician auto, macelar, mecanic camioane si autobuze, sofer camion, tamplar aluminiu, lucrator industrie manufacturiera.
Sa clarifice implicarea sa in traficul cu copii Purtatorul de cuvant al PSD, senatoarea Gabriela Firea, i-a cerut joi lui Klaus Iohannis sa ofere lamuriri cu privire la implicarea sa in traficul international de copii la inceputul anilor ‘90, prezentand istoria cazului Iliut, asa cum a fost ea reflectata in presa pana acum "Daca tot a cunoscut, din postura activitatii de sofer sau traducator pentru familiile venite in Romania pentru adoptii, cazuri de copii aflati intr-o stare precara, de ce nu a actionat intr-un sens care sa fi facut astazi subiectul respectiv unul stins?
Un sofer roman de tir, arestat in Germania. ... Un sofer roman de tir, arestat in Germania, dupa ce a violat si ucis doua femei.
Un sofer a devenit extrem de agresiv si a refuzat sa se legimizeze. Toul s-a intamplat dupa ce un alt sofer a chemat Politia, pentru ca barbatul care efectua transport in regim alternativ l-ar fi sicant in trafic.
Si cu atat mai mult este indicat ca noii invatacei in ale condusului sa fie trecuti prin furcile caudine ale unor examene serioase, care sa ne ofere o oarecare siguranta ca nu oricine poate tine un volan in mana poate deveni sofer.
Un sofer a fost surprins de radar circuland cu 248 de kilometri pe ora pe Autostrada Soarelui. ... In iulie, un sofer cu credinta in Dumnezeu s-a filmat in timp ce asculta slujba la radio si conducea cu peste 200 de km/ora.
Se pare ca un sofer roman a refuzat sa ii plateasca unui italianul oglinda retrovizoare pe care i-o acrosase si a trecut cu masina peste turistul intins pe sosea.
Furia unui sofer din Capitala nu a avut limite.
Din fericire marea nu a fost prea involburata si este destul de curata" Valentin Voiculet, 24 ani, sofer, Slobozia: ... Ionut Trifan, 25 ani, sofer, Bucuresti:
Pe la ora 5 dimineata, un sofer isi conducea camionul, pe un traseu familiar, spre locul de munca. ... Acest lucru l-a speriat pe sofer atat de mult, incat a decis sa sara inapoi in camion.
Un sofer a intrat cu masina intr-un grup de elevi, in orasul Blanac, in apropiere de Toulouse. Trei dintre acestia au fost raniti, anunta BBC.
google-analytics.com