Cautare

10411 de rezultate pentru "sinucis bucuresti" (2.97 secunde)
"Sa iesim din pozitiile defensive si sa amplificam dialogul bilateral la Washington, pentru ca cel de la Bucuresti pare a fi virusat" De-a lungul anilor, relatiile romano-americane au evoluat, in mod obiectiv, spre un parteneriat solid, bazat pe interese comune.
Necesarul de locuinte noi in Bucuresti este imens. ... Targul va fi deschis de joi pana duminica, intre orele 10.00 si 19.00 si va reuni 51% din totalul de locuinte noi disponibile in Bucuresti finalizate sau in curs de finalizare pana in 2010.
Cine este vinovat ca nu s-au finalizat lucrarile la A3, tronsonul intre Soseaua de Centura si Bucuresti In ceea ce priveste acuzatiile ministrului Ioan Rus, primarul general Sorin Oprescu spune, intr-un interviu acordat HotNews.ro, ca Primaria Capitalei nu are nicio vina.
Dumitrascu Nicoleta) Liniile preorasenesti care asigura transportul calatorilor intre Bucuresti si localitatile din judetul Ilfov sunt reorganizate, incepand de la 1 ianuarie.
Copos, Borcea, fratii Becali, MM Stoica, Padureanu, Netoiu si Gica Popescu, judecati pentru inselaciune Astazi are loc un nou termen in "Dosarul Transferurilor", in care mai multi martori vor fi audiati de magistrati la Curtea de Apel Bucuresti .
FC Politehnica Timisoara, Rapid Bucuresti, FC Universitatea Craiova sau Dinamo Bucuresti. ... In urma rezultatelor bune obtinute cu echipa de juniori, Alexa a ajuns sa absolve LPS Banatul si sa joace din 1992 la FC Politehnica Timisoara, apoi in 1998 la UMT Timisoara si la Rocar Bucuresti din 1999.
La sfarsit de an, OneDay aduce in concert, la Bucuresti si Cluj-Napoca, trei din cele mai populare trupe britanice ale momentului:
Teodor RADUCAN (Nascut la 4 iulie 1938, in Bucuresti) artist vizual cu specializarea pictura. ... - 1956 - A absolvit in Bucuresti Scoala Medie de Arte Plastice - 1966 - Institutul de Arte Plastice Nicolae Grigorescu Bucuresti, Profesori Ignat Bernarik, Spiru Chintila, Ion Popescu Negreni, Gheorghe Saru si Catul Bogdan.
Institutul Francez din Bucuresti face parte din reteaua institutelor franceze din Romania. Pentru a fi rigurosi, acestea sunt de fapt centre culturale - inclusiv cel din Bucuresti. ... Sediul principal este in Bucuresti, capitala Romaniei, existand alte trei centre la Cluj, Iasi si Timisoara.
IRINA BAIANT si ORCHESTRA METROPOLITANA BUCURESTI la Gradina de Vara HERASTRAU Dirijor:
Cel mai delicios festival, BURGERFEST, a avut loc intre 22 si 24 mai, la Verde Stop din Bucuresti.
Azi se deschide Therme Bucuresti / HotNews.ro Joi, 14 ianuarie, se deschide Therme Bucuresti, un proiect unic, dezvoltat in premiera pentru Romania si care plaseaza Bucurestiul pe harta capitalelor cu traditie in utilizarea apelor termale:
PROGNOZA METEO BUCURESTI. ... Cum va fi vremea in tara PROGNOZA METEO BUCURESTI. ... Meteorologii anunta ca vremea se va raci, in urmatoarele zile si va ploua, in mai multe zone din tara, inclusiv in Bucuresti. PROGNOZA METEO BUCURESTI. ... Cum va fi vremea in tara VREMEA IN BUCURESTI JOI.
Care sunt cele mai afectate si cele mai sigure cartiere din Bucuresti in caz de cutremur - ce se intampla daca stai in Pantelimon, Militari, Baneasa sau Drumul Sarii.
Marinela de 37 de ani din Bucuresti, care circula din sens opus. ... MARCEL de 40 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Mazda, pe Calea Victoriei dinspre Calea Grivitei catre str.
Miron Cozma a iesit pe poarta inchisorii si s-a urcat direct in masina nasului sau care a demarat in tromba spre Bucuresti. ... in timpul mineriadei sale, eu a trebuit sa imi trimit familia din Bucuresti de teama numeroaselor amenintari pe care le-am primit atunci ", a spus Cristian Tudor Popescu.
Maritata in 2003 in fata consulului din New York, Udrea devine o femeie libera prin divortul de Dorin Cocos inregistrat la un notar in Bucuresti. ... Studenta saracuta venita de la Buzau a prins repede in Bucuresti gustul luxului si al banului.
Vicepresedintele PSD Bucuresti, Codrin ßtefanescu (foto), si liderul TSD Bucuresti, Vlad Dumitrescu, cunoscuti ca apropiati ai presedintelui autosuspendat Dan Ioan Popescu, au fost exclusi joi seara din partid.
Bucuresti, Disneyland-ul comunist (Autor: ... Cercetatorii care studiaza arhitectura Bucurestiului ar putea fi surprinsi sa afle concluzia la care a ajuns regretata Dana Harhoiu, care a demonstra ca orasul Bucuresti este mult mai putin haotic decat suntem obisnuiti sa credem.
Din ordinul Elenei Ceausescu, cadavrele a 44 de revolutionarilor timisoreni sunt aduse, in ascuns, la Bucuresti, si arse la Crematoriul Cenusa . ... Bucuresti. ... Este inceputul Revolutiei la Bucuresti. ... (Bucuresti). ... (Intreprinderea de Masini Grele Bucuresti) s.a.
google-analytics.com