Cautare

76 de rezultate pentru "sinucidere" (2.69 secunde)
Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? ... Accident, crima, sinucidere, atac vascular cerebral sau atac de cord Ipoteze socante in cazul accidentului ce i-a adus moartea cunoscutului designer Razvan Ciobanu.
Am avut si cazuri de tineri care au avut tentative de suicid (de exemplu, intr-o clasa a XII-a, de la sectia maghiara, dintr-un liceu era risc major de sinucidere). Maghiarii sunt predispusi la sinucidere mai mult decat romanii.
"Ar fi o sinucidere politica ruperea Aliantei" Pe de alta parte, vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur a declarat sambata la Gura Humorului ca "nu se poate discuta" despre o rupere a Aliantei PNL-PD, iar cei care discuta de o asemenea situatie nu au mandat din partea conducerii PNL.
Onaca a acuzat in termeni duri actuala administratie locala, subliniind indolenta acesteia, care a dus la o adevarata "sinucidere urbana" a Constantei.
"A betona un oras intreg, a distruge fie si un singur pomisor, a invalui plajele si salba de lacuri limitrofe Marii Negre cu proiecte care mai de care mai poluante si mai moderniste, este mai mult decat o nerozie edilitar-urbanistica, este o sinucidere regionala, aducatoare de profituri imense unuia si aceluiasi grup de interese care roieste in jurul primarului Mazare!
Basescu a telefonat la spitalul de urgenta Floreasca in noaptea tentativei de sinucidere a lui Adrian Nastase pentru a se interesa de starea pacientului. ... Tentativa de sinucidere a lui Nastase il serveste perfect, fireste numai daca Nastase supravietuieste.
Procurorul sef al cantonului a precizat ca a inceput sa investigheze cauzele mortii lui Reinhart pentru a se stabili daca este vorba de sinucidere sau de omor.
Scrisa intr-o maniera emotionanta, dar si extrem de amuzanta, cartea Sinucidere fericita si La Multi Ani!, aparuta la Editura Lider, este o lectura atat de necesara in zilele noastre, fiind o celebrare a vietii, scrisa cu finete si umor.
FLORIN ANGHELESCU, AFACERISTUL SUPRANUMIT REGELE TUTUNULUI Doi ani mai tarziu, in 2006, o alta sinucidere infricosatoare a socat opinia publica.
Dubla sinucidere | Ce scria intr-una dintre ultimele postari pe Facebook sotia directorului BCU Procurorii Parchetului Tribunalul Iasi spun ca, potrivit concluziilor preliminare ale necropsiilor, directorul Bibliotecii Universitare din Iasi, Bogdan Petru Maleon, si sotia sa, care au fost gasiti morti in locuinta lor, s-au sinucis la interval de cateva ore.
Dubla crima, devenita dubla sinucidere, ia damf de crasma Stim ca nu stim nimic. ... Vin anunturile de la procurori care vorbesc despre o dubla sinucidere.
Elvetia a aprobat o noua metoda de sinucidere asistata. Metoda foloseste capsule printate 3D, numite "SARCO". Pacientul care nu vrea sa mai traiasca trebuie sa intre in capsula care, dupa ce se inchide, scoate repede oxigenul si se umple cu nitrogen.
Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a avertizat ca orice avarie la centrala nucleara de la Zaporojie ar fi o "sinucidere", in contextul in care Kievul si Moscova se acuza reciproc de bombardarea sitului, scrie BBC.
Credeti ca a fost sinucidere? ... Nu-mi explic ce a fost, dar parerea mea e ca nu a fost sinucidere. - Da, si Mirbela Dauer spune ca nu crede ca Madalina s-ar fi sinucis.
In Italia a fost aprobata prima sinucidere asistata. Mario va primi un medicament care sa-i provoace decesul. Barbatul de 43 de ani e tetraplegic si imobilizat la pat de 10 ani.
“Daca unii oameni din cele doua partide ar trece la PSD, asta ar fi sinucidere curata pentru ca, dupa promisiunile de inceput, ar urma lichidarea lor politica“, a conchis liderul liberal.
In plus, liderul PRM i-a avertizat pe toti colegii sai de partid ca o dezertare in barca PSD "reprezinta o adevarata sinucidere politica”.
• Despre tentativa de sinucidere: A fost o condamnare pe care am respins-o considerand ca este nedreapta. M-a consumat revolta maxima din 20 iunie.
Nici nu ar putea fi altfel, din moment ce democrat la democrat nu-si scoate ochii, cu atat mai mult cu cat PD-ul agita spectrul remanierii guvernamentale, iar recunoasterea unor greseli ale ministrului sau ar fi un gest de sinucidere politica.
Perpetuarea disensiunilor cu PNL in conditiile actuale ar fi fost sinucidere politica din partea democratilor, astfel incat acestia vorbesc de fuziune doar pana trec puntea anotimpului rece, extrem de sensibil pentru orice guvernare.
google-analytics.com