Cautare

762 de rezultate pentru "simona dragomir" (3.00 secunde)
Deputatul PNL George Dragomir ramane ferm pe pozitii: ... "Domnul Solomon nu a luat legatura cu mine, dar, chiar daca ma va suna, eu am sa il indrum catre Biroul Permanent al PNL Constanta, intrucat dansul nu are probleme cu mine personal, ci cu organizatia PNL", a precizat George Dragomir.
Il asteptau aici senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir, consilierul judetean Victor Manea, consilierul sau Marius Oprea si alti apropiati.
Cu toate ca Iustian a dat de inteles ca ar putea lua "calea" lui Theodor Stolojan si a condamnat excluderea acestuia din partid, PNL Constanta sustine, in continuare, prin vocea presedintelui George Dragomir ca totul poate fi "doar un moment de ratacire".
George Dragomir: ... La randul sau, deputatul George Dragomir, presedintele Organizatiei Judetene a PNL Constanta, a declarat, in legatura cu deputatul Mircea Iustian, ca acesta nu a venit sambata, asa cum era asteptat, la Colegiul Executiv al partidului, pentru a sta de vorba, dar nici nu este exclus sau sanctionat.
Aici sunt clar ideile lui, dar nu o sa-i mai mearga si de aceasta data", ne-a declarat deputatul George Dragomir, presedintele organizatiei judetene Constanta a PNL.
Daniela Dragomir s-a transferat de la CJC la Directia de Munca pe fondul presiunilor Dincolo insa de toate aceste agitatii si nume aruncate in stanga si in dreapta, atat senatorul Puiu Hasotti, cat si deputatul Andrian Mihei - ambii liberali - au spus ca vor fi evaluate prestatiile directorilor democrati de la institutii si ca se vor lua deciziile care se impun.
deputatul George Dragomir a anuntat ca actualul primar Zamfir Iorgus va candida din nou la Primaria Mangalia; ... Termenul limita a fost trasat de presedintele organizatiei PNL Constanta, deputatul George Dragomir, care a spus ca daca actuala conducere nu-si face treaba va fi inlocuita cu una de avarie in februarie.
Dragomir: "De la Basescu ne asteptam la orice" Mai putin surprins s-a aratat deputatul George Dragomir, presedinte al PNL Constanta. ... "I-ar fi convenit un om politic cu mai putina experienta, pentru a-l putea critica oricand, lui Basescu nu-i plac adversarii politici puternici", s-a aratat de parere Dragomir.
La randul sau, presedintele organizatiei judetene a PNL, deputatul Gheorghe Dragomir, a afirmat ca mizeaza pe un procent de 25% la alegerile parlamentare, cu 2% peste media nationala a partidului. "In judetul Constanta mizam pe trei locuri de deputati si un senator", a spus Dragomir.
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
Liberalul Gheorghe Dragomir (foto) s-a aratat convins de faptul ca imprumutul pe care actualul Guvern urmeaza sa-l contracteze de la Fondul Monetar International va face viata foarte grea romanilor.
Presedintele PNL Constanta, deputatul Gheorghe Dragomir (foto), a infirmat toate zvonurile lansate in ultima perioada referitoare la demisiile, demiterile sau sanctiunile de la centru care ar fi lovit organizatia de la malul marii. ... Cat despre demisiile invocate de surse, nu este nimic adevarat", ne-a declarat Dragomir.
Potrivit deputatului Gheorghe Dragomir (foto), Rusanu l-a asigurat personal ca a fost o eroare, atat din partea lui, pentru ca a insirat cateva organizatii judetene, la intamplare, cat si a jurnalistului care a realizat apoi stirea.
Dumitru Dragomir: "Gigi Becali va fi eliberat in doua saptamani" Invitat in platoul unei emisiuni de televiziune, Dumitru Dragomir a facut o declaratie surprinzatoare cu privire la Gigi Becali. ... "Credeti ca Gigi Becali nu ma va vota pe mine?", a intrebat Dragomir.
Dumitru Dragomir: "Am fost batut de valoarea lui Gino Iorgulescu si de valoarea politicului" Dumitru Dragomir a parasit functia de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal dupa 17 ani, "Corleone" fiind invins cu 11-7 (voturi) de Gino Iorgulescu.
Seful de la Casa Fotbalului, Mircea Sandu, dorea 17 echipe in Liga I, cate au ramas dupa acordarea licentelor, in timp ce presedintele de atunci al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a sustinut un sistem cu 18 echipe pentru a evita o diminuare a sumei care revine anual cluburilor din vanzarea drepturilor TV.
Cea mai noua carte semnata de Mihai Dragomir Viata Altfel, Viata are totul dar intr-o alta ordine ” a fost lansata cu succes si la Brasov, in prezenta unui public numeros, miercuri 28 martie 2018, in cadrul unitatii de invatamant Prems.
Mihai Dragomir sarbatoreste astazi frumoasa varsta de 42 de ani!
Duminica 21 aprilie 2013, sub egida campaniei Ia-ti Poartia de Sanatate, Prof.Antr.Fitness Specialist Mihai Dragomir a organizat si sustinut seminarul cu acelasi nume "Ia-ti Portia de Sanatate ‘’, pentru copiii Scolii Cardio Mix.
Viata lui Mihai Dragomir este una foarte activa chiar si dincolo de granitele tarii . ... Mihai Dragomir a initiat anul trecut cand s-a indragostit iremediabil de insula Thassos un program de patru zile, care este unul activ,dar si relaxat in acelasi timp.
google-analytics.com