Cautare

762 de rezultate pentru "simona dragomir" (7.22 secunde)
Pe 8 februarie, la ora 18.00, Simona Dragomir impreuna cu invitatii ei isi asteapta publicul pentru a le transmite sfaturi practice pentru o viata sanatoasa si frumoasa.
Joi, 2 iulie, la restaurantul Zucchero din Bucuresti, a avut loc o noua conferinta "TRAIESTE SANATOS CU SIMONA" cu tema:
Recent, atmosfera de Hollywood a frumoasei cafenele Cinema Café, care se afla la parterul Plaza Romania, s-a imbinat perfect cu informatiile oferite in timpul conferintei "Traieste Sanatos cu Simona", creand un spatiu potrivit pentru cele peste 60 de femei gravide si invitati prezenti.
Recent, s-a desfasurat conferinta "Traieste Sanatos cu Simona", editia "Mama si copilul". ... Simona Vladareanu, medic primar neonatolog, sef sectie neonatologie, Spitalul Universitar de Urgenta Elias au fost utile pentru viitoarele mame. ... Conferintele Traieste sanatos cu Simona sunt concepute pentru a raspunde direct nevoilor participantilor.
Marea noastra campioana Simona Halep a prezenta trofeul in ovatiile fanilor. Imnul Romaniei a fost interpretat de Monica Anghel si Marcel Pavel, si fredonat, de asemenea, de Simona Halep si de fanii din tribune.
Victorie de senzatie pentru Simona Halep in finala de la New Haven!
SIMONA HALEP ESTE IN FINALA TURNEULUI ROLAND GARROS. BRAVO, SIMONA! Simona Halep o va intalni in finala - SAMBATA, 7 IUNIE 2014 - pe rusoaica Maria Sharapova, locul 8 WTA si cap de serie numarul 7.
Simona Halep a castigat turneul de la Madrid!
Maria Sharapova poate fi invinsa de Simona Halep! ... jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a invins-o in trei seturi, 4-6, 6-1, 6-4, pe rusoaica Maria Sharapova, intr-o partida disputata sambata la Foro Italico.
Liderul mondial WTA, Simona Halep, s-a calificat in turul 3 la Australian Open, dupa ce a invins-o in 3 seturi pe Sofia Kenin. Simona Halep - Sofia Kenin 6-3;
Simona Halep a castigat, pentru a doua oara in cariera (prima oara in 2015) turneul de la Dubai, dupa o finala cu Elena Rybakina. ... Finala dintre Simona Halep si Elena Rybakina a durat 2 ore si 28 de minute.
Simona Catrina, senior editor al revistei Marea Dragoste, bloggerita pe site-ul revistatango.ro, jurnalista apreciata si scriitoare iubita, autoare a volumelor Codul nebunelor maniere, Sex in (per)versiune clasica si Andiamo (carte pe care am scris-o impreuna) s-a stins din viata in noaptea aceasta, pe un pat de spital, dupa ce ieri inima ei â€" care, de altfel, parea sanatoasa la ultimele analize â€" n-a mai vrut sa mai bata.
La cei 28 de ani ai sai, Simona Halep a decis ca a venit timpul sa se marite. ... Omul de afaceri a cerut-o de curand de sotie pe Simona, care a zis: ... Simona Halep l-a caracterizat astfel pe viitorul ei sot, barbatul ideal:
Razvan Sandulescu si Simona Gherghe au mers la o clinica specializata in ecografii de sarcina. Razvan si Simona au venit cu masinile personale si au intrat impreuna pe usa institutiei medicale, vizibil emotionati si nerabdatori.
Familia deputatului PRM Mitica Dragomir era cat pe ce sa devina gazda pentru colegii de Parlament ai acestuia. ... "Crystal Palace" i-a apartinut deputatului PRM Mitica Dragomir, care ulterior l-a cedat fiului sau, oferta ramanand "in familie".
Actualul primar, Traian Dragomir, a preluat Ciocarlia cu datorii de peste 3 miliarde Actualul primar al localitatii Ciocarlia s-a aratat extrem de suparat pentru ce a constatat in momentul cand a intrat pentru prima data in Primarie dupa investirea in functie.
Biroul Permanent Judetean al PNL Constanta a hotarat, dupa cum ne-a declarat insusi presedintele PNL Constanta, deputatul George Dragomir, sa nu il mai sustina pe Mircea Solomon, pe motiv ca acesta a avut "o colaborare insuficienta cu partidul".
Biroul Permanent Judetean al PNL Constanta a hotarat, dupa cum ne-a declarat insusi presedintele PNL Constanta, deputatul George Dragomir, sa nu il mai sustina pe Mircea Solomon, pe motiv ca acesta a avut "o colaborare insuficienta cu partidul".
"Flutur este unul dintre cei mai buni ministri liberali si il sustinem", a declarat, asemenea premierului Calin Popescu Tariceanu, deputatul PNL George Dragomir.
Dintre acestia, se remarca totusi un favorit, despre care deputatul George Dragomir s-a exprimat in termeni elogiosi, refuzand insa cu o incapatanare diplomatica sa-i dezvaluie identitatea.
google-analytics.com