Cautare

762 de rezultate pentru "simona dragomir" (3.06 secunde)
' Un wallpaper special, dedicat performantei istorice bifate de Simona Halep! Oficial, Simona Halep a devenit, incepind de azi, numarul 5 mondial, cea mai buna performanta din istoria tenisului feminin romanesc!
SIMONA HALEP VS. ... 4-6 Nu voi uita niciodata acest meci, a afirmat Simona Halep dupa finala de la Roland Garros Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat ca nu va uita niciodata finala jucata sambata la Roland Garros si pierduta in trei seturi in fata rusoaicei Maria Sarapova.
Simona Halep a castigat turneul WTA de la Bucuresti, BRD Bucharest Open.
Simona Halep si Irina Begu, in optimi la Roland Garros! Simona Halep s-a calificat in optimile de la Roland Garros, dupa ce a trecut in turul 3 de Naomi Osaka, locul 101 WTA, scor 4-6, 6-2, 6-3;
"Pana la sfarsitul anului dorim sa infiintam 28 de organizatii de cartier”, a declarat Gabriel Caciuloiu, Gheorghe Dragomir adaugand faptul ca saptamanal au loc intruniri ale Biroului Permanent PNL cu organizatiile din judet.
Dragomir: ... Sunt doar doi-trei ametiti care nu isi gasesc locul" La randul sau, deputatul PNL George Dragomir si-a exprimat speranta ca ultimele declaratii ale lui Theodor Stolojan sa nu degenereze, pentru a nu face rau partidului.
"Nu cred ca e prima data cand cei doi se intalnesc", a spus, pentru inceput, pe ton serios deputatul PNL George Dragomir, care a adaugat aproape imediat ca "poate cei doi se gandesc la...
deputatul PNL George Dragomir, senatorul PNL Puiu Hasotti si deputatul independent Dan Mocanescu. Dintre acestia, Dragomir are, de departe, cea mai spectaculoasa poveste. Deputatul George Dragomir nu era deloc nelinistit de mentionarea numelui sau pe lista politicienilor cu dosar la Securitate.
Disponibilitatea liberalilor de a-l primi pe Theodor Stolojan inapoi in partid reprezinta nimic mai mult decat un raspuns la presiunile la care a fost supus PNL in ultima perioada, sustine deputatul PNL George Dragomir. ... "Nu cred ca va veni inapoi, nu cred ca isi doreste asta", a subliniat Dragomir.
George Dragomir: "PLD, un partid de tradatori, viseaza acum la fuziunea cu PNL" La randul sau, deputatul George Dragomir, presedinte al PNL Constanta, s-a ferit sa aprecieze daca pozitia lui Orban "este buna sau rea". ... Abia dupa aceea vom adopta o pozitie oficiala", ne-a declarat Dragomir.
Plecarea viceprimarului din Navodari de la PNL la PLD nu este resimtita ca o lovitura serioasa pentru imaginea partidului condus la Constanta de deputatul George Dragomir. ... "Nu-i nimic, facem o organizatie mai puternica", a spus Dragomir facand referire la Organizatia PNL Navodari.
Presedintele PNL Constanta, deputatul George Dragomir ne-a declarat ca ar fi fost aproape imposibila remanierea Guvernului in conditiile in care peste cateva zile se intra in campanie electorala pentru alegerile europarlamentare, iar bugetul pentru 2008 va intra in scurt timp in plenul Parlamentului.
Presedintele PNL Constanta, deputatul George Dragomir infirma faptul ca rezultatele alegerilor ar fi determinat excluderi spectaculoase din partid. Dragomir sustine ca singurele masuri luate au fost sanctiuni aplicate unor membri de partid care oricum nu au functii deosebite in organizatie.
Deputatul PNL de Constanta Gheorghe Dragomir (foto) sustine ca schimbarea din functie a sefilor de servicii deconcentrate reprezinta un abuz comis de PSD si PD-L, indiferent ca pentru posturile in cauza urmeaza sau deja au fost organizate concursuri.
Andreea Marin, Mihai Dragomir, Octavian Bellu, Marian Dragulescu, Mihai Leu, Catalin Botezatu, Dragos Patraru, Iuliana tudor, Ana Maria Prodan s-au numarat printre cei care au fost premiati.
Daca vorbim de anti aging si de fitness, atunci amandoua fac casa impreuna cu Mihai Dragomir, antrenorul fitness specialist care a inventat primul si singurul concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Anti Aging Concept - singurul brand de fitness anti aging de la noi din tara.
Creat de renumitul specialist in fitness Mihai Dragomir - programul concurs Slabeste Sigur si Natural are la baza Conceptul de fitness anti aging Cardio Mix.
Mihai Dragomir, Promotorul fitness-ului in Romania, a fost premiat pentru crearea primului si singurul concept de fitness anti aging din Romania. ... Simona Patruleasa, Simona Halep, Galina Panzari, Dana Savuica, Catalin Botezatu.
Conferinta Traieste Sanatos cu Simona Dragomir, tema: ... Klodian Hazizi, medici stomatologi de la Denttaglio Clinic, a incheiat Simona Dragomir. Speakerii evenimentului vor fi:
Simona Dragomir s-a bucurat sa o descopere in public si pe frumoasa Claudia Pavel, mamica venind sa se informeze despre cum sa traiesca sanatos impreuna cu baietelul ei, Noah.
google-analytics.com