Cautare

762 de rezultate pentru "simona dragomir" (3.25 secunde)
Dupa ce a dezamagit la ultimele meciuri din Fed Cup, Simona abandoneaza echipa intr-un moment critic. Contraexemplul Djokovic Simona Halep a luat o decizie dezamagitoare pentru fanii echipei nationale de Fed Cup a Romaniei, aceea de a nu merge la un meci cu o semnificatie uriasa:
conferintele de sanatate si frumusete "Traieste Sanatos cu Simona". ... Alaturi de Simona, la eveniment s-au aflat:
- Daca mai aveam nevoie de dovezi legate de miracolul aparitiei cartii noastre, SIMONA, atunci le-am primit astazi.
Desi este extrem de ocupat in aceasta perioada cu desfasurarea celei de a 15 a editii a conceptului concurs Slabeste sigur si natural pe care o organizeaza si o coordoneaza, specialistul in fitness Mihai Dragomir a gasit timp si pentru a raspunde in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
Simona Halep scrie istorie si devine nr. ... Ea a casstigat semifinala cu Jelena Ostapenko cu 6-2, 6-4, in turneul de la Beijing Simona Halep a devenit prima romanca nr. ... Indiferent de rezultatul finalei de duminica, Simona Halep este locul 1 in clasamentul WTA.
Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 3-6, 7-6 (6), 6-3, pe jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, numarul 4 mondial, in prima etapa a Grupei Violet a Turneului Campioanelor, care are loc la Shenzhen (China).
Participantii la conferinta Traieste Sanatos cu Simona vor avea inca un motiv de bucurie: ... Simona Vladareanu, medic primar neonatolog, sef sectie Neonatologie, Spitalul Universitar de Urgenta Elias au acceptat invitatia gazdei evenimentului de a i se alatura in calitate de invitati speciali.
Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni, luni, pe jucatoarea Marina Erakovic din Noua Zeelanda, locul 129 WTA, venita din calificari, in primul tur al turneului de la Wimbledon.
Deputatul George Dragomir, presedintele organizatiei judetene Constanta a PNL, a dezvaluit pentru "Replica" nu numai ca aceasta fuziune este perfect realizabila, dar e si necesara. Dragomir a inaintat chiar si un termen: ... Dragomir, despre excluderea lui Stolojan:
Este vorba despre prefectul Danut Culetu, despre care deputatul George Dragomir a spus ca va candida la un post de deputat al PNL Constanta, alaturi de alte nume de juniori.
Mitica Dragomir este acuzat ca a primit spaga de la amicul sau, Gino Iorgulescu, un teren intravilan în Bucuresti, pentru a aproba cumpararea unei suprafete de catre LPF, la un pret triplu fata de cel al pietei. Procurorii DNA au dispus ieri trimiterea în judecata a presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a fiului sau, Bogdan Dumitru Dragomir, precum si a fostului presedintele al echipei FC National, Gino Iorgulescu, membru în Adunarea Generala a LPF, acuzati de fapte de coruptie legate de construirea noului sediu al Ligii Profesioniste de Fotbal.Potrivit DNA, Dumitru Dragomir este acuzat de luare de mita, în vreme ce Gino Iorgulescu a fost pus sub acuzare pentru dare de mita, spalare de bani si fals intelectual.
Mihai Dragomir, renumitul antrenor fitness specialist, a dezvoltat in ultimii trei ani, sub umbrela conceptului de fitness anti aging Cardio Mix si a Campaniei Ia-ti Portia de Sanatate - Tabere de fitness, si Expeditii de Anduranta Cardio Mix in Muntii Calimani.
Binecunoscuta realizatoare TV si radio, vine in ajutorul parintilor si propune o noua conferinta Traieste Sanatos cu Simona, cu tema:
Simona Halep s-a calificat in semifinale dupa 6-4 7-5 cu Pliskova. ... Ce spune depre adversara de maine, fosta castigatoare la US Open si Roland Garros / sport.ro Simona: O sa fie diferit in meciul cu Kuznetsova Simona Halep incepe anul cu o calificare in semifinalele de la Sydney.
Simona Halep e fericita de eliminarea de la Roma: ... Explicatiile romancei dupa ce a pierdut in turul 2 Simona Halep a parasit turneul de la Roma dupa primul meci jucat. Simona Halep a avut liber in primul tur si a intrat in competitie din turul al doilea.
Recent, la restaurantul La Mia Musica, a avut loc o noua conferinta "Traieste Sanatos cu Simona" cu tema:
Ce a scris L'Equipe despre evenimentul de pe Arena Nationala Prestigiosul cotidian L'Equipe scrie, miercuri, ca Simona Halep a fost primita ca un star rock pe Arena Nationala. - Simona Halep, primita ca un star rock in Romania, titreaza site-ul cotidianului francez.
Simona, doctorita care s-a sinucis in spital pentru ca muncea prea mult! ... Simona, medic anestezist la spitalul din Chateauroux, a fost gasita fara suflare de o colega, duminica dimineata. ... Ea este Simona, doctorita care s-a sinucis in spital pentru ca muncea prea mult!
Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon pe Arena Nationala. ... Tiriac a prezentat contextul imaginilor proiectate, iar Simona Halep a explicat ce a gandit in acele momente. ... Eu am hotarat cu Simona sa mai trecem inca o data prin aceasta finala.
Simona Dragomir impreuna cu Mirela Retegan si specialistii invitati au pregatit mamicile pentru Martisor!
google-analytics.com