Cautare

418 de rezultate pentru "simona balanescu" (4.45 secunde)
Simona Halep si Toni Iurc divorteaza la mai putin de un an de la casatorie. Simona si Toni s-au casatorit pe 15 septembrie 2021, iar la aproximativ un an distanta urma sa aiba loc nunta.
Simona poate participa doar la turnee demonstrative pe perioada suspendarii. Mats Wilander o sprijina pe Simona Halep. Rezultatul final in cazul Simonei Halep ar putea fi dat chiar si dupa un an de procese.
Simona Halep a oferit un interviu pentru Tennis Majors. ... Simona a negat categoric acuzatiile de dopaj.
Simona Halep (31 de ani) a fost suspendata, marti, patru ani din tenis de catre Agentie Internationala pentru Integritatea Tenisului (ITIA). Cristian Tudor Popescu (66 ani) a reactionat la scurt timp dupa vestea teribila primita de Simona Halep.
Simona trebuie sa convinga judecatorii TAS sa micsoreze suspendarea in 2 dosare Simona Halep a facut apel la TAS pentru suspendarea de 4 ani primita pentru dopaj Dosarul Simonei Halep va intra in audieri cel mai devreme la finalul lui ianuarie 2024
Electric Brother, Andre Rigaut, Sophie Chiabaut, Michael Kaczmarek - Un etaj mai jos Cea mai buna muzica originala (lung metraj) Alexander Balanescu - Muntele Magic Vlaicu Golcea - Lumea e a mea Cristian Lolea - Carmen Cele mai bune decoruri (lung metraj fictiune) Adeline Andreea Badescu - Lumea e a mea Cristian Niculescu - De ce eu?
Balanescu. Nu intamplator Europa Libera ridica problema mostenirii Brancusi. Se vede ca banditii se cearta pe prada. Un alt document inedit din arhiva MAE:
Balanescu (Oncologie), Spitalul Colentina, Spitalul CFR Viting (prof. dr. Ungureanu), Spitalul din Timisoara. In prezent, in Romania sunt peste 300 de medici practicanti de ozonoterapie.
La ultimul termen, pe 5 martie, fostul director de la Drumuri si Poduri s-a aratat nemultumit de avocatul Balanescu, la serviciile caruia a renuntat, urmand sa fie aparat de un avocat din oficiu.
Candidatii sunt Dorel Liviu Radu, Ilie Dragoi, Radu Chis, Adrian-Victor Vevera, Ionel Ion Garlasteanu, Ion Georgescu, Constantin Catalin Radu, Florin Cornel Balanescu, Romi Salca Rotaru si Vasile Braun.
In total, UNPR Dolj numara zece vicepresedinti, dar pe lista membrilor Biroului Politic Permanent se regasesc nume ca Gheorghe Bica, fost sef al politiei doljene, si Florin Balanescu, fost registrator-sef al Biroului de Carte Funciara din Dolj.
Postul pe care vine Brezniceanu este al unei colege care se afla in concediu de maternitate, deci trebuia angajat cineva pe perioada determinata, dar pe baza de concurs", a declarat presedintele Sindicatului Cartea Funciara Dolj, Florin Balanescu.
Postul pe care vine Brezniceanu este al unei colege care se afla in concediu de maternitate, deci trebuia angajat cineva pe perioada determinata, dar pe baza de concurs", a declarat presedintele Sindicatului Cartea Funciara Dolj, Florin Balanescu.
creatiile marilor compozitori Dvořak, Ceaikovski, Rachmaninov, Mozart si, bineinteles, George Enescu - in interpretarea unor celebri artisti autohtoni si internationali (Tiberiu Soare, Alexander Balanescu, Marco di Sapia, Judith Halasz, Benoit Fromanger, Jin Wang, Matthew Polenzani, Wendy Bryn Harmer, Kate Lindsey etc.) Nu lipsesc nici recitalurile lirice, proiectiile cinematografice (documentare, spectacole de opera si coregrafie).
De atunci am inceput usor, usor sa citesc, sa urmaresc fotografi precum Sorin Onisor, Mihai Balanescu, Eduard Gutescu, Gina Buliga, Alexandru George.
Imi plac fotografiile realizate de Sorin Onisor, Dan Mihai Balanescu, Octav Dragan si multi altii. 9. Care este fotografia preferata pe care ai facut-o de-a lungul timpului?
Rosseti-Balanescu a impuscat un mascul capital care cantarea 22 kilograme. Femelele sunt mult mai mici, cantarind intre 3,5 si 5 kg.
Florin Prunea, fostul conducator din "Groapa", este de parere ca Bogdan Balanescu, fostul director general al clubului, este principalul vinovat pentru situatia in care a ajuns clubul in momentul de fata.
Cei trei au fost identificati ca fiind Laurentiu Balanescu, de 35 de ani, Laurentiu Dinu, de 27 de ani, si Cosmin Marin, de 23 de ani, toti din municipiul Craiova.
Referindu-se la afirmatiile facute chiar de Traian Basescu luni seara - cand acesta a sustinut ca Simona Marinescu a intoxicat presa in cazul rapirii celor trei ziaristi, motiv pentru care a si fost indepartata de la misiunea Bancii Mondiale din Bagdad, Sandru a considerat ca seful statului "si-a depasit atributiile constitutionale si si-a folosit pozitia pentru discreditarea unui cetatean roman”.
google-analytics.com