Cautare

527 de rezultate pentru "simion cristea" (4.04 secunde)
Conducerea Consiliului Local al intreprinderilor Mici si Mijlocii - Federatia Patronatelor din Regiunea Oltenia, reprezentata de presedintele Valentin Cristea, si presedintele Asociatiei Nationale a IMM-urilor din Portugalia, Joaquim Cunha, au semnat ieri, la sediul Prefecturii Dolj, un protocol de colaborare privind acordarea de consultanta in absorbtia fondurilor europene.
Presedintele Aliantei, Toader Cristea, ne-a mai spus si ca sint sanse mari ca la intilnire sa participe si ministrul Muncii. ... Va veni si Seitan, care mi-a promis ca, atunci cind il vom invita la Galati, va veni impreuna cu ministrul Barbu", ne-a declarat Toader Cristea.
Pe langa faptul ca este nemultumit de negocierile care s-au facut luni intre reprezentantii Brailei si ai Galatiului pe tema cartierului "Siret", viceprimarul liberal Mircea Razvan Cristea nu intelege de ce reprezentantii PNL nu au fost invitati la aceste discutii.
Asa cum amintea ieri viceprimarul Mircea Razvan Cristea, liberalii galateni s-au hotarat sa-si lanseze in sfarsit candidatul la Primarie, chiar daca acesta a mai avut parte de alte doua prezentari oficiale.
In ceea ce priveste acordarea acestui din urma premiu, viceprimarul liberal Mircea Razvan Cristea, care a condus "ostilitatile" pe tot parcursul Galelor PNL, a tinut sa precizeze ca sectiunea in cadrul careia i-a acordat premiu lui Mihai Costache s-ar putea numi foarte bine si "Premiul pentru cofeina".
Liberalii galateni au decis ca doctorul Dumitru Cristea, presedintele Colegiului Medicilor din Galati, sa candideze in Colegiul nr. ... Dumitru Cristea il inlocuieste astfel pe presedintele clubului de fotbal Otelul Galati, Marius Stan, care a refuzat sa candideze pentru un mandat de senator.
Cristea:"Nu s-a intalnit hotul cu prostul"De altfel, Traian Cristea, primarul comunei Costinesti a aflat de la "Replica" de acuzele primarului Tusac.
Am vizitat, printre altele, un incubator de afaceri care a costat sase milioane de euro si un institut de formare profesionala, proiect in valoare de patru milioane de euro", a declarat Valentin Cristea, presedintele Consiliului Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (CLIMM) din Craiova, unul dintre participantii la aceasta vizita de informare.
Potrivit lui Valentin Cristea, vicepresedinte al CNIPMMR, cel mai important dintre amendamentele propuse de IMM-uri este cel privind posibilitatea de infiintare a unui patronat cu numai cinci membri, pe criteriile de apartenenta la acelasi domeniu de activitate economica, teritorial si/sau apartenenta la sectorul intreprinderilor mici si mijlocii.
"Operatorii de turism din zona nu sunt nici organizati si nici dezvoltati", a declarat Valentin Cristea, presedintele Consiliului Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (CLIMM) Craiova, organizatorul proiectului.
Directorul general al Menarom, Gabriel Cristea, ne-a declarat ca, pina la data de 15 august, Executivul ar trebui sa adopte un act normativ care sa prevada disponibilizarea celor 400 de salariati ai societatii care vor beneficia de protectie sociala.
"Trebuie sa-si reevalueze situatia economica (inclusiv potentialul resurselor umane) si sa-si faca un plan pe termen scurt de relansare a activitatilor, dar nu in sensul de a schimba domeniul de activitate, ci de a incerca sa-l gandeasca la parametri scazuti", a declarat Valentin Cristea, vicepresedintele Consiliului National al Intreprinzatorilor Particulari Mici si Mijlocii (CNIPMMR) din Romania.
Vicepresedintele Consiliului National al Intreprinzatorilor Particulari Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), Valentin Cristea, considera ca ideea de a impozita firmele cu pierderi "este total deplasata.
IMM-urile nu se reabiliteaza cu blocari de conturi, mariri de impozite si dobanzi variabile", a afirmat Valentin Cristea, vicepresedinte al Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), care considera ca relansarea acestor societati sta in mainile bancii nationale.
Cea mai usoara pedeapsa ar fi ca Bianca sa ramana fara onorariul de 10.000 de euro, deoarece escapadele sale cu Adrian Cristea si cu Ciprian Marica, din timpul show-ului, pot fi amendate, potrivit clauzei contractuale, cu 50.000 de euro.
Marcel Toader (50 de ani) a recunoscut ca sunt momente in care se gandeste foarte mult la fosta sa sotie, Gabriela Cristea (38 de ani). ... Dupa cinci ani de casnicie, Marcel Toader si Gabi Cristea au divortat si au semnat actele pe 13 iunie.
La aproape un an de cand s-au cunoscut si au devenit un cuplu, Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au logodit.
Fosta iubita a lui Adi Cristea face parte din echipa reality show-ului Descopera-ti frumusetea de la Antena Stars. ... Fosta iubita a lui Adi Cristea face primele declaratii despre acest proiect.
La targul asta au mers mai bine cerceii, pandantivele, ne-a spus Stelian Cristea de la Opaline Crafts. ... Opaline Crafts le stapaneste cu maiestrie, faurind din sticla (vitralii), metal, lemn sau pietre naturale, o serie de obiecte extrem de speciale, a precizat Stelian Cristea.
Dupa o experienta de un deceniu in electroretail, Dragos Simion a trecut cu arme si bagaje in industria constructiilor de case ecologice pentru export.
google-analytics.com