Cautare

527 de rezultate pentru "simion cristea" (5.03 secunde)
Ne confruntam, de asemenea, si cu fenomenul eroziunii costiere in privinta caruia trebuie sa se actioneze si chiar si in ceea ce priveste gripa aviara”, ne-a declarat Simion Nicolaev, directorul Institutului National de Cercetare si Dezvoltare Marina „Grigore Antipa”.
Razvan Simion isi sarbatoreste ziua de nastere. ... Sunt o norocoasa sa te am in viata mea, a scris Lidia Buble, pe Facebook, in dreptul unei fotografii in care apare alaturi de Razvan Simion, in vacanta.
Primarul Petre Simion a declarat ca, desi a mai incercat sa propuna cresterea in rang a localitatii si acum cativa ani, cetatenii din comuna nu s-au aratat prea interesati de initiativa si s-au prezentat in numar mic la referendum.
Regia Nationala a Padurilor (RNP) - Romsilva nu este de acord cu legea data anul trecut de fosta guvernare, prin care regia este obligata sa preia in paza gratuita suprafete de padure de la persoane fizice, ne-a declarat directorul general al RNP, Simion Maftei.
Razvan si Dani vor castiga cate 50.000 de euro in trei luni Razvan Simion si Dani Otil vor primi cate 50.000 de euro pentru munca pe care o vor depune in urmatoarele trei luni in cadrul emisiunii X Factor.
Laura Ivancioiu a publicat de Facebook un text pe care il puteti citi in continuare, despre pasiunea pentru teatru a scriitoarei Chris Simion-Mercurian. ... Chris Simion-Mercurian, o stiti, scriitoare, regizoare, creatoare de UNDERCLOUD - Festival de Teatru Independent de Orice, a vandut casa bunicilor ca sa construiasca un teatru.
Oul - Universul intr-o coaja (continuare) Povestea Oului de Pasti "Cand oamenii n-ar mai inrosi oua de Pasti, atunci lumea se va potopi" - credinta populara culeasa de marele etnolog si folclorist roman Simion Florea Marian si publicata in lucrarea Sarbatorile la Romani, aparuta in anul 1899 Desi astazi, asociem ouale rosii sarbatorii pascale - cea mai mare si mai importanta sarbatoare a tuturor crestinilor -, traditia oualor vopsite in culori este mult mai veche decat crestinismul.
Copresedintele AUR, George Simion, a declarat luni, dupa consultarile de la Cotroceni, ca i-a dus presedintelui Klaus Iohannis o lista sa semneze pentru propria demitere. ... Simion a incercat sa citeze din Octavian Goga, pentru a fi mai elocvent.
Imagini in premiera cu barbatul care l-a stropit pe George Simion cu cerneala, la Iasi. Tanarul in varsta de 32 de ani a fost dus la audieri, la Politie, insa Simion a anuntat ca va nu va depune plangere impotriva acestuia.
Copresedintele AUR George Simion l-a agresat pe ministrul Energiei Virgil Popescu in timp ce acesta vorbea de la plenul Parlamentului in timpul motiunii simple impotriva sa. Simion ii striga lui Popescu ca este "un hot" in timp ce ministrul Energiei ii spune ca este "un prost".
Un nou scandal in care este implicat liderul AUR, George Simion, a avut loc in sedinta Comisiei de regulament din Camera Deputatilor. Acesta vine dupa tensiunile iscate de liderul formatiunii, George Simion, marti, in Parlament, cand l-a agresat pe ministrul Virgil Popescu.
Protagonistii au fost George Simion si Diana Sosoaca. ... Deputatii USR au transmis de la tribuna ca se simt hartuiti de George Simion si au cerut aplicarea de urgenta a regulamentului adoptat saptamana trecuta, desi au atacat modificarile facute in regulament la CCR.
Ilinca si George Simion s-au cununat civil, astazi, la primaria din Maciuca, judetul Valcea. Inainte de a intra la Starea Civila, George Simion a declarat ca "au semnat niste acte in fata unui stat care si-a batut joc de prea multi romani".
PD-L a cucerit din prima si Poarta Alba, prin Vasile Delicoti, care l-a ingenunchiat fara drept de apel pe pesedistul Nicolae Sintion, comuna Rasova- unde noul primar este Mihalache Neamtu, comuna Ion Corvin- Dumitru Nedea, Horia - cu noua primarita Viorica Matei, Albesti - noul edil fiind Gheorghe Moldovan, Costinesti- Traian Cristea, reconfirmat si terminand cu recordmenii Florin Mitroi, reales cu aproape 90% la Valu lui Traian si Mugur Mitrana, la 23 August, cu un scor asemanator, cei doi fiind probabil primarii cu cele mai mari scoruri electorale din Romania.
La finele saptaminii trecute, Organizatia Municipala a PNL isi alegea noul presedinte, in persoana lui Mircea Razvan Cristea. ... Dinspre PNL Proaspat ales presedinte al Organizatiei Mnicipale a PNL, viceprimarul municipiului Galati, Mircea Razvan Cristea, a ocolit subiectul legat de cei patru consilieri care ar fi aderat la PNL.
Pe linga sprijinul aratat fata de ministrul Sanatatii, Dumitru Cristea considera ca principalii vinovati pentru greutatile cu care s-a confruntat intreg sistemul de sanatate sint fostii guvernanti. ... Totusi, trebuie sa ne asteptam ca la finele lui 2005 sa mai avem facturi neachitate", a declarat Dumitru Cristea.
Mircea Razvan Cristea, viceprimarul PNL al Galatiului, a facut public faptul ca patrimoniul municipiului Galati va fi intarit de mai multe hotariri de guvern. ... Din acest motiv, liberalul Cristea considera ca reprezentantii PNL in Executiv si-au facut treaba in mod exemplar.
Fotbalistul Adrian Cristea isi respecta indatoririle de tata. ... Adrian Cristea vine luni la emisiunea "Acces direct" pentru a vorbi despre relatia cu Bianca Dragusanu si casnicia acesteia cu Victor Slav.
In acest dosar, fostul vicepremier este cercetat pentru evaziune fiscala, alaturi de Nicolae Cristea, care este cercetat pentru abuz in serviciu.
Desi deocamdata spun ca inca nu au luat decizia finala, primarii Zamfir Iorgus (Mangalia), Traian Cristea (Costinesti), Florin Mitroi (Valu lui Traian) si Mugur Mitrana (23 August) sunt deja "marcati" in portofoliul Organizatiei Judetene a PD Constanta, dupa cum sustin importanti membri ai formatiunii politice mentionate.
google-analytics.com