Cautare

525 de rezultate pentru "simion cristea" (2.70 secunde)
(Vointa) pentru a se intrece intr-o competitie inedita pentru multe dintre ele, un turneu de fotbal dotat cu trofeul "Victorina Simion". ... Prima editie a Cupei "Victorina Simion"
SC SOFTROM GRUP SRL, firma ce activeaza in domeniul birotica, papetarie si produse IT, a fost infiintata in 2004, la initiativa familiei Simion.
Viceprimarul Mircea Razvan Cristea a anuntat ca activitatea Consiliului Local nu va fi afectata de suspendarea Protocolului de functionarea a Coalitiei locale. ... Se vor sti mai multe dupa ce Consiliul National de Coordonare a Coalitiei va lua o decizie in acest sens", a declarat ieri viceprimarul Cristea.
Informatii vehiculate de ceva vreme de-acum in presa constanteana, trecerile care numai spectaculoase nu mai pot fi numite ale unor primari PSD la PD, au fost in sfarsit confirmate ieri cu toata gura de cei in cauza - Zamfir Iorgus (edil Mangalia), Traian Cristea (Costinesti), Florin Mitroi (Valu lui Traian), Mugur Mitrana (23 Augsut) si...
Liderul Aliantei Pensionarilor pentru Conciliere, Toader Cristea, ne-a facut cunoscut faptul ca poarta discutii cu reprezentantii Partidului Popular Social Democrat pentru a candida pe listele acestuia la un fotoliu de consilier local, dar ca este in continuare...
Petre Grigoras a mai descoperit in lot un fotbalist universal, Calin Cristea. De profil mijlocas, Cristea a evoluat in ultimele etape ca fundas stanga si s-a descurcat destul de bine.
Directorul Spitalului Clinic de Urgenta Galati, Dumitru Cristea, a tinut sa comenteze in mod public pachetul de legi pe care ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, vrea sa-l promoveze.
Dupa ce mai multi politicieni locali au adus in discutie problema programului ISPA pentru gunoi si apa-canalizare, viceprimarul liberal Mircea Razvan Cristea este de parere ca nimeni nu este in masura sa vorbeasca sau sa dea termene limita pe acest subiect.
Fostul director general al Complexului Energetic Turceni, Dumitru Cristea, judecat pentru prejudicierea unitatii, urmeaza sa primeasca a doua prima pentru performantele obtinute. ... In 2008, Dumitru Cristea a incasat 140.000 de lei drept prima pentru managementul performant.
Cateva miliarde de lei au ramas in bugetul comunei Poiana Mare, pentru ca primarul Petre Simion si directorii scolilor nu se inteleg in privinta cheltuirii banilor pentru lucrarile de reparatii.
Simion Ivan, recunoaste insa ca aceste sint insuficiente pentru a asigura trasportul calatorilor in conditii optime, astfel ca iesirea pe traseu a autobuzelor vechi este inevitabila. ... "Deocamdata sintem obligati sa ne descurcam cu ce avem” - declara directorul Simion Ivan.
Marin Sorescu, Grigore Vieru, Mircea Santimbreanu, Eugen Simion. ... presedintele Academiei Romane - criticul literar Eugen Simion, sscriitorul si povestitorul Mircea Santimbreanu si marele poet basarabean Grigore Vieru. ... Sorescu-Simion-Santambreanu-Vieru. ... Bagheta a apartinut academicianului Eugen Simion care, cu alese cuvinte, a prezentat auditoriului pe cei trei invitati.
In acest sens presedintele Organizatiei Municipale PNL, viceprimarul Mircea Razvan Cristea, a declarat ca liberalii care au infiintat grupul de initiativa pentru promovarea Platformei Stolojan nu vor fi exclusi din Partidul Liberal.
Afirmatia apartine viceprimarului liberal Mircea Razvan Cristea, care este nemultumit de performantele sportive obtinute de judetul nostru, comparativ cu alte zone din tara. ... Consiliul Local a participat la finantarea echipei Otelul vreme indelungata, dar, la un moment dat, colaborarea s-a incheiat", afirma Mircea Razvan Cristea.
Speram sa obtinem suma necesara", a precizat Narcisa Cristea, directoarea economica a Primariei Targu Jiu.
Presa de joi publica articole referitoare la raspunsul Patriarhiei in cazul monedei comemoratice cu efigia Patriarhului Miron Cristea, emisa de Banca Nationala a Romaniei.
Patronatul IMM-urilor din Craiova sustine ca, în practica, firmele au multe deficiente în a accesa banii europeni din fondurile structurale si hopuri greu de trecut.Mai multe companii din categoria întreprinderilor mici si mijlocii (IMM-uri) din Craiova si din Dolj vor avea acces redus la fondurile structurale recent lansate la nivel central si regional, a spus presedintele patronatului pentru IMM-uri din zona, Valentin Cristea, seful Consiliului Local al IMM-urilor (CLIMM) Craiova.
Gabriela Cristea, nesatisfacuta: "Nu m-am mai simtit femeie in dormitor" Gabriela Cristea a declarat ca relatia dintre ea si Marcel Toader s-a racit cu mult timp inainte de a lua decizia de a se desparti.
De altfel, vicepresedintele PSD Galati, Simion Stefan, sustine si ca materialele didactice, desi au fost comandate si platite, nu au ajuns la scoli, iar mobilierul scolar este depozitat in alte locuri decit unitatile de invatamint.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune in circulatie, de azi, 500 de monede din argint dedicate aniversarii a 200 de ani de la nasterea lui Simion Barnutiu, unul din liderii miscarii revolutionare a romanilor ardeleni din 1848, a anuntat, luni, banca centrala.Monedele din argint au o valoare nominala de 10 lei, o greutate de 31,103 grame, un diametru de 37 milimetri si marginea zimtata.Aversul (fata monedei) prezinta un fragment din acuarela lui Costache Petrescu - "Adunarea Nationala de la Blaj", peste care se afla inscriptia "MAREA ADUNARE NATIONALA DE LA BLAJ - MAI 1848".in partea stanga se afla anul emisiunii - 2008, scris vertical, in partea superioara este inscrisa valoarea nominala - 10 lei, langa chenar este inscriptia in arc de cerc "ROMaNIA", iar in dreapta, stema Romaniei.Reversul monedei de argint prezinta portretul lui Simion Barnutiu, iar in stanga, inscriptia "SIMION BARNUTIU" scrisa vertical si, dedesubt, inscriptia "200 ANI DE LA NASTERE".
google-analytics.com