Cautare

140 de rezultate pentru "sfantu" (2.58 secunde)
Intre timp, presedintele UCM - Scaunul Sfantu Gheorghe, Gazda Zoltan, declara ca, printr-o consultare telefonica, membrii conducerii UCM au decis, in principiu, ca finalizarea strangerii semnaturilor sa fie amanata pana la sfarsitul lui august.
Prin Sfantu Gheorghe si Bruxelles". Prezent la eveniment, alaturi de candidati pentru alegerile pentru PE ai Uniunii, parlamentari si demnitari locali, presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat ca, desi campania va incepe abia vineri la Miercurea Ciuc, festivalul la care participa face parte deja din campanie.
Presedintele PC, Dan Voiculescu, a vorbit sambata, la Sfantu Gheorghe, despre un pericol numit "Kosovo romanesc". "Vad, ca viziune politica, un pericol in Romania care se cheama Kosovo romanesc.
Gazda Zoltan, liderul UCM Sfantu Gheorghe, crede ca UDMR ar putea sa se foloseasca de termenul de 60 de zile oferite de lege pentru eventuale contestatii pana la inregistrarea definitiva a partidului, tocmai pentru a elimina concurenta pe care o va reprezenta Partidul Civic Maghiar si pentru a-si pastra controlul asupra comunitatii maghiare si implicit puterea.
Presedintele UCM - Scaunul Sfantu Gheorghe, Gazda Zoltan sustine ca UDMR a inclus dezideratul privind autonomia in varinata in limba maghiara a statutului formatiunii, fara a-l introduce si in varianta in limba romana ad ocumentului.
Presedintele Uniunii Civice Maghiare - Scaunul Sfantu Gheorghe, Gazda Zoltan, sustine ca urmatorul pas in lupta pentru obtinerea autonomiei teritoriale este valorificarea pe plan intern si extern a rezultatelor referendumului intern, neoficial, organizat de Consiliul National Secuiesc.
Un alt caz preluat de Tõkés din presa maghiara este al unui pensionar din Sfantu-Gheorghe care ar fi fost batut de doi politisti.
Potrivit lui Borbely, UDMR este optimista pentru ca alegerile locale au dovedit ca are candidati capabili, adaugand ca aceasta afirmatie este valabila si pentru Sfantu Gheorghe.
Atat costa o harta tiparita la Sfantu Gheorghe si care arata judetele ce ar urma sa fie incluse in tinutul secuiesc.
Acesta este mesajul transmis de Kelemen Hunor organizatorilor dezbaterii electorale, de astazi, din Parlament", a declarat, vineri, la Sfantu-Gheorghe, ca ar fi un lucru absolut normal si firesc ca daca se organizeaza o dezbatere sa fie prezent si el acolo, intrucat nu exista formatiuni parlamentare mai parlamentare decat altele sau candidati mai candidati decat altii.
Fereasca Sfantu‘. Am convenit impreuna ca e bine sa ne delimitam pe perioada alegerilor, stiind ca este folosita si urmeaza sa fie folosita", a spus el, aratand ca "era dreptul" lui Geoana sa se delimiteze de el.
Adunarea de la Sfantu Gheorghe a fost a doua dupa cea din luna septembrie a anului trecut, cand participantii au decis sa organizeze referendumuri locale pentru autonomia teritoriala.
Printre primii care au reactionat pozitiv la mesajul eurodeputatului se regasesc Antal Arpad, primarul municipiului Sfantu Gheorghe, si Matis Jeno, fost deputat UDMR.
Tulcea, Sfantu Gheorghe si Sibiu.
UDMR este dispusa sa intre la guvernare Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat sambata seara, la Sfantu Gheorghe, ca formatiunea pe care o conduce este dispusa sa intre la guvernare dupa alegerile parlamentare pentru a asigura stabilitatea politica de care tara are nevoie.
Iulian Leca) Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, a aparut intr-o poza infasurat in steagul secuiesc, fiind flancat de primarul orasului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, si presedintele CJ Covasna, Tamas Sandor.
In lipsa unui astfel de cadru legislativ, mult mai clarificator decat Constitutia, un cetatean roman de etnie maghiara a aratat semne obscene in timpul intonarii imnului national al Romaniei in sala sporturilor din Sfantu Gheorghe si a scapat nepedepsit.
Dunarea Veche intre confluenta canalului Olguta cu Dunarea Veche si confluenta Dunarea Veche cu Canalul Sulina, Mm 13+1.000, pe o durata de 275 de zile, in perioada 1 martie - 30 noiembrie, sectorul de pe Dunarea Veche cuprins intre confluenta cu canalul Sulina, de la Mm 13+1.000 si pana la confluenta cu canalul Sulina Mm 8+600, in tot timpul anului, lacul Gasca din Complexul Somova-Parches, in tot timpul anului, lacul Erenciuc, in tot timpul anului, cursul vechi al bratului Sfantu Gheorghe, pe Dunare in perioada 15 februarie - 15 mai cu exceptia pescuitului de reproducatori de sturioni in stare vie, in zonele Isaccea, Far, Groapa Catargului, Pluton si Toana Noua, pe Bratul Borcea in perioada 15 aprilie - 01 iunie cu exceptia pescuitului de reproducatori de sturioni in stare vie, in zonele Stelnica, Fetesti si Stancuta.
Expozitia a devenit un targ national, la el participand mai multe firme din Cluj-Napoca, Baia Mare, Arad, Timisoara, Bucuresti, Sfantu Gheorghe.
Aceeasi interdictie este valabila si pentru cursul vechi al bratului Sfantu Gheorghe, din zonele rectificate, pe Dunare, in zona Milelor 65,8 si 67 Toanele Pluton si Groapa Catargului, precum si pentru bratul Borcea in intervalul km 41-37.
google-analytics.com