Cautare

140 de rezultate pentru "sfantu" (3.04 secunde)
In judetul Covasna, societatea civila si politica romaneasca a contestat si proiectul de stema a judetului, dar si pe cel al municipiului Sfantu Gheorghe.
In numarul 9 al revistei RUFOR, Ervin Keresztes, presedintele unei societati de studii interdisciplinare din Sfantu Gheorghe (Covasna), relateaza cazul Dr. ... Pe 22 octombrie 1992, pe bratul Sfantu Gheorghe, in apropierea kilometrului 29, Dr.A pescuia impreuna cu cumnatul sau H.L., cand au fost prinsi de o furtuna.
Este vorba despre presedintele PNL Sfantu Gheorghe, de cel al organizatiei de tineret si de un consilier local.
Referendumul intern, neoficial, pe tema autonomiei initiat de CNS in Scaunul Sepsi, zona municipiului Sfantu Gheorghe, s-a desfasurat sub supravegherea a doi deputati ungari, Ekes Jozsef si Kelemen Andras, reprezentanti ai FIDESZ, partidul ex-premierului Viktor Orban.
Presedintele PSD Covasna, Horia Grama, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca a aflat ca Judecatoria Sfantu Gheorghe a admis cererea privind inregistrarea Asociatiei de Dezvoltare "Pro Tinutul Secuiesc" si ca acest fapt reprezinta "un lucru grav".
Presedintele organizatiei locale a Uniunii Civice Maghiare - Scaunul Sfantu Gheorghe, Gazda Zoltán, a declarat ca, intrucat candidatul independent Tõkés László nu va avea posibilitatea de a ajunge in fiecare localitate din Transilvania in care traiesc maghiari, echipa de campanie a acestuia a decis sa distribuie DVD-uri cu un film cu durata de 15-20 de minute, care va prezenta viata episcopului.
Presedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, considera ca recenta vizita a ministrului Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Vasile Blaga (PD-L), in judetul Sfantu Gheorghe a fost realizata in ideea unor viitoare relatii PD-L - UDMR.
Mai mult chiar, aplicand legea, jandarmii au dat jos drapelul arborat pe primaria din Sfantu Gheorghe.
Pentru oamenii din Sfantu Gheorghe, fabrica de tigari este insa un simbol, iar inchiderea ei a intrat inclusiv pe agenda autoritatilor locale. ... Gherghina Rada, directoarea de la Sfantu Gheorghe, nu poate intelege de ce fabrica se inchide.
Duelul de la Sfantu Gheorghe a fost unul lipsit de spectaculozitate in primele minute, cele doua echipe parand prudente si evitand sa isi asume riscuri.
Jano Jozsef din Sfantu Gheorghe este o prezenta constanta la targul mestesugarilor "Piata taraneasca" organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
in Delta Dunarii Primaria orasului Sulina, primaria comunei Sfantu Gheorghe si primaria comunei Chilia Veche au solicitat S.C. ... relatia Tulcea - Sfantu Gheorghe si retur (160 km) 67 curse x 19.404,00 lei/cursa (tur-retur) = 1.300.068 lei;
Jano Jozsef din Sfantu Gheorghe a fost prezent recent la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea MTR.
FCSB a castigat meciul din deplasare cu Sepsi Sfantu Gheorghe, scor 1-0, in etapa a 15-a din Liga 1.Antrenorul FCSB-ului, Nicolae Dica (42 de ani), a declarat ca portarul Stefan Tarnovanu a avut un rol decisiv in victoria de la Sfantu Gheorghe.
• DN12 Sfantu Gheorghe - Tusnad - Toplita;
Rusandu Lucian (Sfantu Gheorghe) / A1: ... Bucsi Imre-Laszlo (Sfantu Gheorghe) / Arbitru VAR: Kovacs Istvan (Carei), Arbitru AVAR: Stroe Gabriel Sabin (Pitesti)
Rusandu Lucian (Sfantu Gheorghe - Covasna), A1: ... Bucsi Imre-Laszlo (Sfantu Gheorghe - Covasna), Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei - Satu Mare), Arbitru AVAR:
Universitatea Craiova a invins-o cu 2-1 pe Sepsi OSK, chiar la Sfantu Gheorghe si s-a apropiat la doar patru puncte de liderul Farul Constanta.
Vicepresedintele PNL Mona Musca a anuntat ieri la Sfantu Gheorghe ca PD si PNL vor forma grupuri parlamentare separate pentru a obtine mai multe locuri in comisiile de specialitate din Parlament.
de pe sediul PNL Covasna din Sfantu Gheorghe a fost coborat, ieri-dimineata, in berna, cu o panglica neagra. “Alianta D.A.
google-analytics.com