Cautare

3769 de rezultate pentru "sfantu gheorghe" (2.50 secunde)
acordarea tichetelor de masa in conformitate cu numarul zilelor lucrate si conditii de munca decente, a declarat Gheorghe Popa, presedintele Federatiei Sindicale Miscare Comercial, cel mai mare sindicat din CFR, care cuprinde si casieri, impiegati, schimbatori de macaze si alte categorii de personal fara de care circulatia pe Calea Ferata nu poate fi in siguranta.
Luigi Gheorghe Codoi, din localitatea Poarta Alba, are 27 de ani si nu a lucrat niciodata cu carte de munca.
Potrivit liderului SSS, Gheorghe Tiber, reprezentantii SSS si liderii CSDR, federatie la care este afiliat sindicatul, au fost invitati azi, incepand cu ora 12.30, pentru a discuta pe marginea doleantelor lor cu secretarul de stat care e responsabilul departamentului de dialog social al premierului Calin Popescu Tariceanu.
ministrul de Finante, Gheorghe Pogea, ministrul Economiei, Adriean Videanu, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, vicepremierul Dan Nica, ministrul Muncii, Marian Sarbu, si ministrul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Constantin Nita. Potrivit vicepresedintelui PD-L Gheorghe Flutur, delegatia va urmari teme precum:
Dinel Staicu reuseste sa-l ia pe Gheorghe Bica in conducerea SIF Oltenia, cu ajutorul colegilor din CA, care au votat in unanimitate pentru cooptarea ca administrator a fostului sef al IPJ Dolj.
Maestrul Tudor Gheorghe, romanul care reuseste sa ridice sala in picioare la fiecare recital, isi continua neobosit actiunile de promovare si pastrare ale valorilor culturii nationale, prin intermediul unui numar impresionant de spectacole oferite publicului de toate varstele, de la tinerii aflati inca pe bancile scolii si pana la cei trecuti de varsta intelepciunii.
Tudor Gheorghe a facut spectacol la Sala Palatului A fost o seara de poveste aseara, la Sala Palatului. Pe scena a urcat maestrul Tudor Gheorghe, care a oferit miilor de spectatori un regal liric si melodic.
La Editura Humanitas a aparut o editie noua, cartonata si ilustrata a cartii lui Gheorghe Florescu, Confesiunile unui cafegiu, 520 pagini.
Din Q Magazine aflam ca Tudor Gheorghe anunta o toamna muzicala bogata. ... Tudor Gheorghe este acompaniat de corul si membrii Orchestrei Banatului la un spectacol unic, cu nimic mai prejos decat cele ale lui Andre Rieu:
Iubitorii muzicii sunt invitati, in perioada 1-4 septembrie 2016, la Gaesti, la Festivalul International de Nai Gheorghe Zamfir, editia a III-a.
Tudor Gheorghe canta, Funeriu rage Mi se pare mai important sa scriu despre grosolaniile la adresa lui Tudor Gheorghe, decat sa comentez improvizatiile politice ale lui Ludovic Orban.
Opincarul Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea, a fost prezent recent la targul de Sfintii Petru si Pavel organizat in curtea Muzeului Satului. Opincarul Alexandru Gheorghe Ilinca creeaza opinci inedite:
Liana Gheorghe, sef de sectie, Centrul de Gastroenterologie si Hepatologie, Institutul Clinic Fundeni, a subliniat ca, deocamadata, in tara noastra, BII inca nu inregistreaza o crestere alarmanta, probabil, si pentru ca inca mai respectam alimentatia traditionala. ... Liana Gheorghe.
Nicolae Gheorghe - nici roman, nici tigan sau rom, ci doar om Pe 8 august s-a stins din viata sociologul Nicolae Gheorghe, fondatorul primului ONG al romilor, CRISS, si cel caruia miscarea internationala a romilor ii este cea mai datoare.
Mariustuca.ro / Profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi este internat la Institutul CC Iliescu pentru analize de rutina, dar nu se afla intr-o stare grava (Autoare:
Miercuri, 18 mai, in prezenta unui public numeros, a avut loc lansarea volumul de poezii Zbor Frant de Gheorghe Amza, la Libraria Mihai Eminescu. ... Pana atunci, Gheorghe Amza a scris 89 de carti de specialitate, unele dintre ele fiind de referinta in domeniul tehnic. Gheorghe Amza:
Moartea lui Andrei Gheorghe ar fi survenit, potrivit primelor investigatii, din pricina problemelor cu inima pe care le avea realizatorul radio-TV.
Vicepresedintele PNL Mona Musca a anuntat ieri la Sfantu Gheorghe ca PD si PNL vor forma grupuri parlamentare separate pentru a obtine mai multe locuri in comisiile de specialitate din Parlament.
Cei patru parteneri de guvernare - PNL, PD, UDMR si PUR - au astazi intalniri la Casa Casatoriilor din Sfantu Gheorghe, pentru a legaliza “mariajul“ lor politic.
Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Liviu Radu, a declarat la Sfantu Gheorghe ca exista sanse minime ca pana la aderarea Romaniei la UE sa fie reorganizate regiunile economice de dezvoltare, din cauza acordurilor semnate de fostul guvern.
google-analytics.com