Cautare

3773 de rezultate pentru "sfantu gheorghe" (2.64 secunde)
Procurorii si politistii valceni au in lucru un amplu dosar legat de defrisarile masive din zona Voineasa, in care principalul suspect este tocmai fostul sef al Ocolului Silvic, Gheorghe Deaconeasa.
Ministrul care s-a agitat in ultima perioada sa aiba aparitii televizate, in speranta ca va crea senzatia de activitate, Gheorghe Dobre a fost anuntat oficial de colegii democrati ca paraseste fotoliul de sef al Ministerului Transporturilor.
UCM Covasna va organiza astazi un mars de protest in fata Casei cu Arcade din Sfantu Gheorghe, pentru a-si exprima nemultumirea fata de prezenta in judet a liderului Partidului Socialist Ungar, Hiller Istvan, care se opune acordarii dublei cetatenii pentru etnicii maghiari.
Conducerea Uniunii Civice Maghiare Covasna a arborat ieri-dimineata, la Sfantu Gheorghe, pe sediul cladirii filialei, un steag al CNS cu panglica neagra, protestand astfel fata de esecul referendumului privind acordarea dublei cetatenii pentru maghiarii din afara Ungariei.
PNL - PD, cu conditia ca UDMR sa cedeze un post de vicepresedinte la CJ si inca un loc in Primaria Sfantu Gheorghe.
Pentru functia de presedinte al PNL Covasna si-au depus candidaturile fostul vicepresedinte judetean, Milik Otto, consilier local in cadrul CL Sfantu Gheorghe, si Adrian Zaheu, medic chirurg la Spitalul Judetean Covasna din Sfantu Gheorghe.
Liderul UCM Sfantu Gheorghe, Gazda Zoltan, a declarat ca propunerea de amanare a apartinut organizatiei locale Sfantu Gheorghe, aceasta fiind acceptata de presedintele Szasz Jeno.
Pe de alta parte, conducerea UCM Sfantu Gheorghe nu a fost de acord cu decizia UCM Odorheiu Secuiesc deoarece actiunea de strangere de semnaturi trebuia demarata peste doua saptamani de catre toate organizatiile locale ale Uniunii.
In judetul Covasna, societatea civila si politica romaneasca a contestat si proiectul de stema a judetului, dar si pe cel al municipiului Sfantu Gheorghe.
In numarul 9 al revistei RUFOR, Ervin Keresztes, presedintele unei societati de studii interdisciplinare din Sfantu Gheorghe (Covasna), relateaza cazul Dr. ... Pe 22 octombrie 1992, pe bratul Sfantu Gheorghe, in apropierea kilometrului 29, Dr.A pescuia impreuna cu cumnatul sau H.L., cand au fost prinsi de o furtuna.
Este vorba despre presedintele PNL Sfantu Gheorghe, de cel al organizatiei de tineret si de un consilier local.
Referendumul intern, neoficial, pe tema autonomiei initiat de CNS in Scaunul Sepsi, zona municipiului Sfantu Gheorghe, s-a desfasurat sub supravegherea a doi deputati ungari, Ekes Jozsef si Kelemen Andras, reprezentanti ai FIDESZ, partidul ex-premierului Viktor Orban.
Presedintele PSD Covasna, Horia Grama, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca a aflat ca Judecatoria Sfantu Gheorghe a admis cererea privind inregistrarea Asociatiei de Dezvoltare "Pro Tinutul Secuiesc" si ca acest fapt reprezinta "un lucru grav".
Presedintele organizatiei locale a Uniunii Civice Maghiare - Scaunul Sfantu Gheorghe, Gazda Zoltán, a declarat ca, intrucat candidatul independent Tõkés László nu va avea posibilitatea de a ajunge in fiecare localitate din Transilvania in care traiesc maghiari, echipa de campanie a acestuia a decis sa distribuie DVD-uri cu un film cu durata de 15-20 de minute, care va prezenta viata episcopului.
Presedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, considera ca recenta vizita a ministrului Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Vasile Blaga (PD-L), in judetul Sfantu Gheorghe a fost realizata in ideea unor viitoare relatii PD-L - UDMR.
Mai mult chiar, aplicand legea, jandarmii au dat jos drapelul arborat pe primaria din Sfantu Gheorghe.
Pentru oamenii din Sfantu Gheorghe, fabrica de tigari este insa un simbol, iar inchiderea ei a intrat inclusiv pe agenda autoritatilor locale. ... Gherghina Rada, directoarea de la Sfantu Gheorghe, nu poate intelege de ce fabrica se inchide.
Duelul de la Sfantu Gheorghe a fost unul lipsit de spectaculozitate in primele minute, cele doua echipe parand prudente si evitand sa isi asume riscuri.
Jano Jozsef din Sfantu Gheorghe este o prezenta constanta la targul mestesugarilor "Piata taraneasca" organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
in Delta Dunarii Primaria orasului Sulina, primaria comunei Sfantu Gheorghe si primaria comunei Chilia Veche au solicitat S.C. ... relatia Tulcea - Sfantu Gheorghe si retur (160 km) 67 curse x 19.404,00 lei/cursa (tur-retur) = 1.300.068 lei;
google-analytics.com