Cautare

4040 de rezultate pentru "sf gheorghe delta" (2.73 secunde)
Delta Dunarii In seara de 3 octombrie 2017, un grup de pasionati de pescuit, aflati in Delta Dunarii, au fost martori, timp de cateva zeci de minute, la un fenomen luminos, din care au inregistrat cateva cadre care pot fi urmarite pe youtube.
Helmut Ignat este fotograf pentru revistele National Geographic Romania si Traveler din 2009, pentru care a realizat articole pe subiecte internationale (Antarctica, Masai Mara, Thailanda, Venetia, Singapore, Malta) si locale (Delta Dunarii, Parcul Natural Vacaresti, Parcul Herastrau, Viscri).
Afacerile din Delta Dunarii s-au dus pe copca. ... Tot gripa aviara a compromis turismul (destul de profitabil in alte conditii) din Delta. ... Pe de alta parte, situatia din Tulcea, din Delta, a scos la iveala inca o problema a Romaniei:
Avem toate formele de relief, avem munti frumosi, avem mare, avem parc national, avem o delta unica in Europa. ... Apreciez ca dintre toate "obiectivele turistice" cunoscute din tara, in Delta mai misca treaba.
Festivalul Pestelui din Delta Dunarii Delta Dunarii, o locatie cunoscuta pentru peisajele sale naturale uimitoare si pentru biodiversitatea exceptionala de care dispune, gazduieste anual Festivalul Pestelui.
60, la care erau asociati fiul Mitel Munteanu si tatal Gheorghe Munteanu, si ambele avindu-l ca administrator pe Florin Bilteanu - un contract de investitii in care era stipulat ca SC OIL GRUP va sustine financiar construirea benzinariei amintite de catre SC DAGMAR COM, urmind ca, la finalizarea investitiei, SC DAGMAR sa cedeze constructia catre OIL GRUP.
Mircea Aionesei, director la grupul de firme Omicron, si Gheorghe Odae, patronul societatii Tanamuro Impex, sint noile propuneri ale PNL pentru ocuparea functiei de prefect.
Cat despre candidatul aliantei, liberalul Gheorghe Iorov, acesta a obtinut 13 voturi, unul din cele 37 de voturi (adica numarul de consilieri alesi prezenti in sala) fiind anulat.
Doctor Menci, la un pas de eliberare dupa ce le-a conferentiat detinutilor de la Jilava despre agentii patogeni, probiotice si hidratare Gheorghe Mencinicopschi ar putea fi eliberat conditionat. ... Lucrarile concepute insa de celebrul profesor Gheorghe Mencinicopschi pana acum sunt pe cale sa-i aduca liberarea mai devreme din penitenciar.
Zilele trecute, Anton Carabelaian, fiul lui Avedis Carabelaian, i-a facut o vizita bunului sau prieten, Gheorghe Ilie Florescu, la magazinul sau situat in Piata Rosetti.
Astfel, debutul acestor proiecte grandioase il reprezinta spectacolul celui ce a definit conceptul de ,,muzica si poezie" in alaturare, intr-o poveste armonioasa, incontestabilul TUDOR GHEORGHE - ,,PELERINI DIN TARA NIMANUI".
In numarul 9 al revistei RUFOR, Ervin Keresztes, presedintele unei societati de studii interdisciplinare din Sfantu Gheorghe (Covasna), relateaza cazul Dr.
Aceasta suma vine dupa cativa ani "negri" pentru CN ACN, cand director a fost Gheorghe Nicolau si in perioada caruia a fost inregistrat un adevarat regres al companiei.
Daca in urma cu doua luni, atunci cind au aparut primele suspiciuni de gripa aviara, ministrul Gheorghe Flutur anunta masuri in forta pentru prinderea si incinerare a zeci de mii de gaini in satele tulcene, iar saptamina trecuta CSAT a trimis infanteria sa lupte cu orataniile de prin curtile satenilor, ieri Ministerul Agriculturii a renuntat la aceasta metoda si a anuntat ca vor fi incinerate doar pasarile din gospodariile care au fost afectate de virusul ucigas.
Narciz Amza, Madalina Popa, Danut Moisoiu, Catalin Gabriel Filisan, Florin Gheorghe, iar in eventualitatea in care vor fi 6 mandate va deveni consilier local si Mircea Banias. ... Un alt consilier local al democrat-liberalilor este Florin Gheorghe, reprezentant al tineretului PD-L.
Gheorghe Albu, seful Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala a fost numit secretar de stat la ministerul de resort. ... In cadrul unei conferinte de presa organizata, la sfarsitul saptamanii, la sediul directiei, Gheorghe Albu a promis ca va continua sa sprijine interesele agricole ale judetului Constanta.
Binomul SRI-DNA a intrat in campania electorala pentru alegerile locale din 2016 Nici nu-l luasera pe sus mascatii pe Gheorghe Nichita si, potrivit abuzului anticonstitutional, Binomul SRI-DNA si trimisese presei din cadrul Diviziei Rechizitoriul prin care se cerea arestarea preventiva a primarului de Iasi.
Scurt istoric Gradina zoologica din Calarasi a fost infiintata la 1 iunie 1980, de Gheorghe Tatavura, tatal lui Cristian Tatavura. ... Gradina zoologica este rodul pasiunii lui Gheorghe Tatavura, care a obtinut finantare si sprijinul administratiei locale (Primaria Calarasi).
In reportajul prezentat de postul de televiziune Realitatea TV, intitulat "AFACERI MURDARE IN DELTA DUNARII. ... si PRM, presedintele CJ la data semnarii procesului - verbal de receptie finala a imobilului era domnul Gheorghe Bunduc.
Exercitiu militar de amploare in Delta Dunarii. Sapte nave militare fluviale, zece ambarcatiuni rapide de asalt, o companie de infanterie marina si un pluton de infanterie desfasoara, pe Dunare si pe Bratul Sfantu Gheorghe, un exercitiu militar.
google-analytics.com