Cautare

4040 de rezultate pentru "sf gheorghe delta" (3.42 secunde)
Gripa aviara da peste cap turismul din Delta Dunarii, in conditiile in care in ultimii ani s-au facut investitii masive care au determinat aproape triplarea numarului de turisti sositi anual din 2001 incoace.
La rindul lor, liderii Asociatiei Delta Dunarii Turism s-au intilnit cu autoritatile judetene, carora le-au solicitat ca la anul sa anuleze unele taxe, precum si sa sprijine promovarea imaginii turismului in Delta Dunarii.
Navrom Delta S.A. in Delta Dunarii Primaria orasului Sulina, primaria comunei Sfantu Gheorghe si primaria comunei Chilia Veche au solicitat S.C. Navrom Delta S.A. ... Navrom Delta S.A.
Dupa ce a prezentat conceptul Delta HPE la Venetia, Lancia readuce în actualitate un model de succes, cu o lunga istorie automobilistica, prezentând în premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva noul Lancia Delta.Cu ocazia editiei a 63-a a „Galeriei Internationale de Arta Cinematografica de la Venetia“ a fost dezvaluit conceptul Delta HPE, prefigurând viitorul model de serie Lancia.
1 SEPTEMBRIE2015 - ZIUA REZERVATIEI BIOSFEREI DELTA DUNARII. ... Data de 1 septembrie are o semnificatie deosebita pentru Romania, fiind Ziua Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.
Porto Viro, localitate aflata in Delta Padului, are 14.500 de locuitori.
Afacerile piscicole si turistice din Delta Dunarii ale controversatului investitor Alexandru Bittner sunt afectate de aparitia gripei aviare in zona si de perpetuarea interdictiilor care au pus pe butuci atat productia, cat si turismul.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si Eco Chettusia organizeaza lansarea cartii Pasari din Delta Dunarii si imprejurimi scrisa si ilustrata de autorul tulcean Mihai Baciu.
Unii o numesc Delta Vacaresti. ... Delta din mijlocul orasului Cateva asociatii non-guvernamentale de mediu si o revista de profil au descoperit si au mediatizat, in urma cu un an, ceea ce pare a fi o dovada vie ca natura, in final, invinge.
Cei mai multi turisti care au renuntat la sejururile pe care le planificasera in Romania provin din tari europene cum ar fi Germania, Marea Britanie, Italia si aveau ca destinatie finala in special Delta Dunarii.
Toti turistii care vor sa viziteze Delta Dunarii vor fi obligati din aceasta perioada sa plateasca o taxa de 20 de lei pentru fiecare persoana.
Eco Chettusia si Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita la lansarea volumelor Pasari din Delta Dunarii si Birds in your trip/ Le paradis d'oiseaux scrise si ilustrate de autorul tulcean Mihai Baciu.
Eco Chettusia si Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita la lansarea volumelor Pasari din Delta Dunarii si Birds in your trip/ (Le paradis d'oiseaux) scrise si ilustrate de autorul tulcean Mihai Baciu.
Sedinta a fost condusa de Valer Dorneanu iar atmosfera dominanta a fost de nepasare din partea celor care stiau dinainte rezultatul alegerilor si de vadita speranta din partea celor care credeau ca se va produce in sfirsit o schimbare, tinind cont de faptul ca de data aceasta, desi si-a anuntat candidatura doar inainte de impartirea buletinelor de vot, Gheorghe Ciocan nu a fost singurul candidat la functia de presedinte a Organizatiei Judetene a PSD, ci l-a avut drept contracandidat pe Dorel Coica.
Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Constanta a anuntat ieri ca "Drumul Expres Litoral Nord- Delta Dunarii intra in linie dreapta". ... Drumul Expres Litoral Nord- Delta Dunarii sau autostrada Delta va face legatura intre localitatile Ovidiu- Lumina- Navodari- Corbu- Sacele- Mihai Viteazu, spre judetul Tulcea.
Comisia Europeana de Transport si Turism crede ca investitiile substantiale si o infrastructura serioasa vor face din porturile de la varsarea Dunarii in mare si din Delta locurile preferate ale turistilor straini.
In acelasi timp in care oficialitatile din Romania au transformat subiectul Canalului Bistroe in problema de interes european, Delta Dunarii se pare ca a ajuns in pragul falimentului. ... “Nu s-au facut investitii incepand cu 1990, cand s-a creat Rezervatia biosferei Delta Dunarii, pana anul acesta, vorbesc de investitii private.
Desi gripa aviara n-a fost o reclama turistica prea atractiva pentru Delta Dunarii, iata ca jurnalisti si tour-operatori din Europa s-au incumetat sa viziteze gurile Dunarii in iulie, la invitatia Autoritatii Nationale de Turism (ANT).
Tot mai multe hoteluri de pe litoral sau unitati de cazare din Delta Dunarii au inceput sa se reorienteze catre turismul de afaceri, in acest sens amenajand sali de conferinta dotate cu aparatura de ultima generatie.
Pe toata durata lui 2008, Delta Dunarii va fi promovata printrun megaboard pe autostrada Viena - Aeoport Viena - Budapesta, pe tronsonul dintre Viena si aeroport. ... "A fost aleasa Delta Dunarii pentru acest megaboard din mai multe considerente :
google-analytics.com