Cautare

424 de rezultate pentru "sex" (3.13 secunde)
In materie de sex, dorinta de a experimenta este de neoprit. ... Fantezia de a face sex cu un strain, care a doua zi dispare ca si cum n-ar fi existat, este incitanta.
In cele din urma, Maureen aduce in discutie subiectul sex. ... exclama ea, asa ca s-au aruncat in pat si a urmat o noapte de sex nebun.
Valoarea energetica a cosului alimentar Din aprecierile expertilor nutritionisti o persoana de sex masculin care desfasoara activitati fizice si intelectuale normale are nevoie de minim 2.700 calorii pe zi.
CUPLU SI SEX: ... posibilitatea de a comunica afectiv si sexual cu o fiinta de sex diferit dar si posibilitatea de a intra cu ea intr-o competitie pe cat de ne-naturala pe atat de absurda.
Parea captiv intr-o relatie in care primea sex oral de ziua lui, o mangaiere pe un testicul de Dragobete si o cravata multicolora de Craciun, ca sa aiba cu ce se spanzura in restul zilelor anului. ... Adica sa nu ma gandesc la sex cu tine sau asa in general?
HBO Max a lansat primele imagini din noua productie ,,Sex and the city".
Pai, bine, domnu’ Nastase, dupa ce ca si Romania a inceput sa se planga, la fel ca si America, de faptul ca se da prea mult sex la TV (si nu ma refer la fazele de la Antena 1 cu tanti Luciu sau nenea Radu, ca alea se inscriu la capitolul „hai sa radem de ei, sarmanii, ca s-au facut de tata jena!”), uite ca pana si conu Adrian tot sex ne serveste!
A demonstrat ca, daca unui om ii tai sexul, atunci omul nu mai are nici un sex, ceea ce este o chestie geniala. ... Despre care s-a convins definitiv ca nu are sex.
Propunand, altfel spus, vulgarizarea unei zile dedicate iubirii si aducerea acesteia in coordonatele unui an de scandaluri iscate de sex.
La data de 26 decembrie 2010, in jurul orei 14.40, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 12 Politie au fost sesizati de catre Dispeceratul 112, cu privire la faptul ca o persoana de sex masculin scotea mai multe bunuri pe un geam ingust dintr-o dependinata de pe terasa unui bloc din str.
In data de 05.01.2010, in jurul orei 17.55, Sectia 10 a fost sesizata prin Dispecerat 112 - sector 3, despre faptul ca o persoana de sex barbatesc s-a aruncat in raul Dambovita.
la Presedintie, Traian Basescu, referitoare la legalizarea casatoriilor homosexuale si la pro-movarea unei legislatii care sa permita cuplurilor formate din persoane de acelasi sex sa infieze copii.
"Ea este anticonstitutionala pentru ca lezeaza articolele 1, 4 si 16 din Constitutie, care spun foarte clar ca toti romanii sunt egali in drepturi, fara deosebire de rasa, sex, nationalitate, apartenenta politica, avere.
Razbunarea nu a intarziat insa, victima fiind de aceasta data Turturica, adversar declarat al transformarii publicatiei intr-un tabloid usor, golit de stiri si comentarii in favoarea sex-simbolurilor si materialelor facile.
Cetatenii romani au dreptul de a vota si de a fi alesi, indiferent de rasa, sex, nationalitate, origine etnica, limba vorbita, religie, opinie politica, avere sau de origine sociala.
Idila celor doi ar putea concura de minune cu orice scenariu de telenovela, fiind plina ochi de intrigi, despartiri, amenintari, santaj sentimental cu sotia bolnava de cancer (o minciuna pe care Diaconescu o utilizeaza pentru a sensibiliza domnisoarele), cereri in casatorie, giugiuleli prin birou, partide de sex la mama lui Diaconescu acasa etc.
Dai banii pe afise ca sa aiba unde iti desena copiii coarne de draci, aia ai contracandidatului mustata de Hitler, satanistii semne parsive si golanii sa iti scrie indemnuri la sex oral.
Conform infirmatiilor aparute in presa, in data de 22 octombrie 2008 pretedintele organizatiei de tineret a PDL din judetul Covasna s-a aratat contrariat de preocuparea senatorului Eckstein pentru drepturile cuplurilor intre persoane de acelati sex.
Juratul de la "Romanii au talent" ofera cea mai spectaculoasa schimbare de look a inceputului de an, in randul vedetelor de sex masculin de la noi.
„Avem intentia sa indeplinim pentru Romania angajamentele asumate in fata electoratului impreuna, dar despre fuziune nu poate fi vorba, pentru ca aici e pur si simplu ca si cum am discuta de persoane cu acelasi sex si care proclama o iminenta casatorie“, a spus liderul liberal.
google-analytics.com