Cautare

424 de rezultate pentru "sex" (5.86 secunde)
o relatie de lunga durata presupune sex cu prezervativ 3 - 6 luni, teste pentru hepatitele B, C si HIV Testati-va!
Cei mai multi fumatori sunt barbati, raportul intre populatia fumatoare de sex masculin si cea de sex feminin ramanand de aproximativ 2:1.
Facand sex cu regularitate va ajuta din toate punctele de vedere: ... Daca faceti sex doar in perioada de fertilitate si doar cu gandul de a concepe un copil, va pune presiune pe voi ca viitori parinti si ca parteneri in cuplu.
Pentru cuplurile de acelasi sex, formula este urmatoarea: ... Pe scurt, fiti amuzant, faceti sex cu 4 persoane inainte de a va alege partenerul stabil si nu fiti avar atunci cand vine vorba de a intretine raporturi sexuale cu acesta sau cu aceasta.
Recent am cunoscut-o pe probabil viitoarea mea sotie, suntem impreuna de peste un an, locuim impreuna (desi mediul este extrem de stresant â€" misiune a Natiunilor Unite intr-o zona de confruntari violente) si totul este in regula, mai putin apetitul meu sexual â€" cand facem sex este foarte placut, dar este de relativ scurta durata â€" medie 20 minute, si poate trei ori pe saptamana, ceea ce este foarte anormal pentru mine.
In cadrul campaniei Euromelanoma Day 2014 in Romania au fost consultati aproximativ 3.158 de pacienti, din care aproape 2.100 de persoane au fost consultate pe litoral (62 % de sex feminin si 38 % de sex masculin).
Nu este sigur daca pozitia intinsa dupa sex, te poate ajuta sa ramai insarcinata.
De mentionat ca in Romania exista mai mult de 6,5 milioane de fumatori (cam o treime din populatia tarii!), iar peste un sfert dintre ei sunt tineri, atat de sex masculin, cat si de sex feminin, adolescentele si tinerele adoptand tot mai frecvent acest viciu perceput in mod aberant ca o componenta obligatorie a unui stil de viata cool.
Lipsa de dorinta sexuala, aversiunea fata de sex sau lipsa orgasmului reprezinta motive importante care duc la despartire sau divort. ... - inhibitii legate de credinte religioase sau subiecte tabu, sau resimtirea unei repulsii fata de sex;
Iata care sunt avantajele folosirii lubrifiantului si de ce nu trebuie sa lipseasca din timpul partidelor de sex.
Profita de fiecare zi de sex cu partenerul tau si alege aceasta "solutie" chiar si in momente diferite ale zilei. ... Daca ai chef de sex si energia necesara, nivelul de excitatie este mai mare si poti creste sansele de a ramane insarcinata.
Medicii ne sfatuiesc sa tinem cont de sex, inaltime, greutate, cand vine vorba de necesarul de apa.
Am vorbit despre o relatie cu o persoana de sex opus. ... o aventura, doar sex ocazional. N-o cauta aproape niciodata.
Intr-un studiu, cercetatorii au intervievat femei care faceau sex cu prezervativ si femei care nu foloseau prezervative.
Nu stie ca jinduiesc in taina si ca-l urmaresc de luni de zile spunandu-mi ca de cand i-a murit nevasta, de vreo cinci luni, cred ca n-a mai facut sex si tare l-as mai tavali eu, un strop.
- Am avut odata o pacienta de 20 de ani care nu stia ca daca faci faci sex, ramai gravida…Nu avea deloc idee despre asta.
Faceti sex mai bine Nu in ultimul rand, efectul final, fara indoiala, va fi un impuls pentru viata sexuala. ... Renuntand la pijamale, va veti simti mai tineri si mai dornici de sex!
Desi au fost mai putine cercetari realizate asupra relatiilor umane, s-a ajuns la concluzia ca acei cativa feromoni si hormoni joaca un rol vital in atractia reciproca a oamenilor de sex opus.
Uluiti, cei doi incearca sa se replieze si nuanteaza intrebarea, precizand ca tot ceea ce face Coalitia pentru Familie este pentru a exclude posibilitatea legiferarii casatoriilor intre persoanele de acelasi sex, dar primesc un raspuns si mai direct:
Din motive evidente toate cele 5 simturi sunt foarte importante cand este vorba despre sex. ... Se crede despre menta ca te ajuta sa stai treaz, alert si plin de energie, iar aceste lucruri sunt foarte buna cand este vorba de sex.
google-analytics.com