Cautare

424 de rezultate pentru "sex" (3.03 secunde)
Primul sex-device pentru barbati Daca pentru femei, gadgeturile sexuale sunt fara numar, pentru barbati, oferta este destul de limitata. Dupa ce, zilele trecute, v-am prezentat primul robot-sexual din lume, Roxxxy, astazi va oferim RealTouch, primul sex-device.
- sa se filmeze in timpul unei partide-maraton de sex, in care sa foloseasca toate pozitiile descrise in THE JOY OF SEX.  Parea o idee grozava, dar asta numai pana in momentul in care au descoperit ca inregistrarea lor risca sa devina publica.  Cuprinsi de panica, ei isi petrec toata noaptea incercand sa dea de urma inregistrarii, sa coopteze niste prieteni, sa-l pacaleasca pe seful lui Annie - si toate astea doar pentru a-si recupera filmuletul, dar si reputatia, sanatatea si, cel mai important, mariajul.
Barbatilor le plac femeile care fac sex cu placere si carora le place varietatea si care sunt active in pat.
BOLI VENERICE PE CARE LE POTI LUA FARA SA FACI SEX Nu este obligatoriu sa faci sex pentru a lua o boala venerica. ... - Infectia cu HPV este considerata una dintre cele mai infricosatoare boli cu transmitere sexuala, insa nu trebuie sa faci sex pentru a lua virusul.
Atunci cand sotia iti spune ca abia s-a intors de la sala si nu poate face sex pentru ca se simte transpirata, obosita si mizerabila, lucrul firesc pe care il poti face este fugi la calculator, sa deschizi un document Excel si sa incepi sa notezi acolo fiecare moment in care este respins, nu-i asa?
Conform dictionarelor de specialitate, femeia este definita drept persoana adulta de sex feminin, muiere, femeie angajata pentru treburi gospodaresti. Dintr-o morbida curiozitate, am cautat si definitia barbatului care se pare ca este persoana adulta de sex masculin, om in toata firea, curajos, voinic, harnic, activ.
Cum separi dragostea de sex? ... casete video si audio, printre care se numarau filmele personale ale savantului si un documentar, precum si cartea Taking a Sex History, in a carei redactare fusese implicat Pomeroy.
Am visat in culori, am visat in engleza, am visat ca zburam, am visat ca respiram sub apa, am visat ca faceam sex. In vis niciodata nu am facut dragoste, intotdeauna a fost pure sex.
Viata sexuala si-a pierdut farmecul Obisnuiai sa te lauzi prietenelor apropiate ca partenerul tau te innebuneste in pat si ca nu vrei pe altcineva in afara de el pentru o partida de sex perfecta. ... Daca tu vrei sa faci dragoste, el vrea sa faceti sex.
Sex-simbolul Magda Bistriceanu s-a plictisit sa mai astepte pana cand liderii din PSD o vor rasplati si pe ea cu o functie in partid.
Nastase spune ca membrii PSD vor avea reduceri la sex-shopuri. Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, le-a raspuns ironic, joi, ziaristilor care au intrebat la ce magazine au reduceri membrii de partid, el spunand ca "la sex shop". ... "La sex shop".
Polita de la Unita are o reducere de 10% pentru persoanele de sex feminin. Astfel, ele vor plati doar 211,48 lei, fata de 236,36 lei cat vor plati persoanele de sex masculin.
Reprezentantii CNA acuza ca emisiunea "In puii mei" a incalcat legislatia audiovizuala privind protectia copiului cand Mihai Bendeac a mimat o scena de sex cu Daniela Crudu. ... "Ceea ce deranjeaza sunt "limbajul vulgar si mimarea scenelor de sex".
adevarul gol-golut despre aventura cu profa de sex Laura Andresan De-a lungul anilor, Laura Andresan a vorbit in nenumarate randuri despre presupusa aventura pe care a avut-o cu fotbalistul Adrian Mutu, afirmand ca au facut pana si sex in grup.
Pentru scopul propus, producatorul a adaptat tableta cu o interfata atat de simpla incat si un copil de gradinita o poate folosi, respectiv o selectie de aplicatii preinstalate ce ar trebui sa acopere toate nevoile utilizatorilor de sex feminin.
Despre femei, sex si feminism - Carrie L.
• Daca el face sex cu alta in dormitorul vostru, uita-te dupa imediat dupa indicii ale unei relatii extraconjugale. ... • Cand ii surprinzi facand sex, du-te repede si adu-le un pahar cu apa rece de la frigider.
durerile de burta dupa o partida de sex, cand esti insarcinata 10.
Ce declanseaza la femei dorinta de a face sex? ... Cele care erau mai fericite simteau mai des dorinta de a face sex, la fel si cele care avea un nivel de testosteron mult mai mare in sange.
E adevarat ca toti ne dorim dragoste, afectiune, respect si apreciere de la partenerul nostru, dar problema infidelitatii porneste de la dorinta barbatilor de a avea cat mai multe experiente sexuale si indiferenta sau lipsa de interes fata de sex, a importantei pe care ar trebui s-o aiba, din partea multor femei.
google-analytics.com