Cautare

313 de rezultate pentru "sesiunea" (2.60 secunde)
Vineri, 2 noiembrie si sambata, 3 noiembrie Capital Plaza 10:00 - 10:30 SESIUNEA 1 Tulburarea de Spectru Autist - o provocare terapeutica Autor si speaker:
Care sunt primele prioritati ale partidelor parlamentare pentru sesiunea Legislativului care incepe in februarie Legea sanatatii, cea de aplicare a Codului Penal si finalizarea Codului rutier sunt principalele prioritati legislative ale Partidului Democrat Liberal pentru sesiunea parlamentara care incepe in februarie, in timp ce progresistii afirma ca importanta este legea privind taxa de solidaritate.
Liderii coalitiei guvernamentale s-au intrunit, in aceasta dimineata, in sedinta, pentru a discuta despre pozitia pe care o vor avea la sesiunea extraordinara a Parlamentului care va incepe la ora 13:00. ... Potrivit vicepresedintelui PNL Victor Paul Dobre, sesiunea extraordinara a Parlamentului ar trebui sa consemneze demisia Guvernului:
Institutul de Politici Publice (IPP) a dat publicitatii, marti, un raport privind activitatea parlamentarilor in sesiunea februarie - iunie 2008, analiza urmarind prezenta senatorilor si deputatilor la sedintele de vot ale celor doua Camere, prezenta pe grupuri parlamentare si activitatea legislativa, masurata in initiative legislative.
Conform Regulamentului celor doua Camere ale Parlamentului, sesiunea legislativa extraordinara solicitata de Presedinte va avea loc cel mai probabil in a doua parte a lunii august. ... Traian Basescu a anuntat, initial, ca doreste ca sesiunea extraordinara sa aiba pe ordinea de zi in principal legea ANI.
Parlamentarii incep luni sesiunea ordinara de toamna Parlamentul isi reia activitatea luni, cand se deschide cea de-a doua sesiune ordinara din acest an, convocata de presedintii Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, si Senatului, Mircea Geoana.
Senatul nu-si va prelungi sesiunea parlamentara extraordinara, chiar daca pana acum numai cateva ordonante si-au incheiat procesul legislativ. ... Potrivit declaratiilor secretarului Antonie Iorgovan, Puterea a convocat sesiunea parlamentara extraordinara doar pentru ca „Parlamentul sa ia act de proiectele normative cu care a fost sesizat“.
Cu toate acestea, deputatii au discutat si adoptat in sesiunea de toamna a anului 2005 peste 200 de proiecte de legi, dintre care 44 au facut parte din Programul legislativ prioritar al Guvernului pentru integrarea Romaniei in UE.
Astfel, el a spus ca va solicita prin intermediul grupurilor parlamentare "sa se prelungeasca sesiunea parlamentara actuala si sa se faca o sesiune suplimentara la finele lui august, in asa fel incat in septembrie, cand se va incheia raportarea privind masurile pe care le-am indeplinit, sa putem figura cu ele in buna ordine".
Totodata, sesiunea extraordinara a Camerei s-a incheiat miercuri dupa-amiaza, cu doua zile inainte de termenul prevazut. Deputatii au adoptat toate proiectele stabilite pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare din aceasta saptamana, cu exceptia Statutului minoritatilor nationale, care va fi discutat in sesiunea ordinara din toamna.
Deputatul doljean Horatiu Buzatu prevede un absenteism în masa din partea social-democratilor la sesiunea extraordinara la care se vor lua în discutie cazurile Mitrea si Nastase. Sesiunea extraordinara a parlamentului de saptamâna viitoare, la care vor fi luate în dezbatere cazurile Mitrea si Nastase, provoaca deja reactii aprinse în rândul politicienilor.
Senatul este convocat, in 1 septembrie, la ora 15.00, pentru sesiunea parlamentara ordinara de toamna. ... Camera Deputatilor este convocata, in 3 septembrie, pentru sesiunea parlamentara ordinara de toamna.
Liberali cu temele facute Pentru a da un exemplu bun colegilor din Coalitie, liberalii s-au grabit sa-si faca temele pentru sesiunea extraordinara. ... Cea de-a doua problema discutata a vizat adoptarea, in sesiunea extraordinara parlamentara, a ordonantelor de urgenta care reglementeaza integrarea si ajutorarea populatiei sinistrate.
Sesiunea extraordinara a Camerei Deputatilor a stat ieri sub semnul nervozitatii, presedintele acestei Camere, Adrian Nastase, acuzand faptul ca parlamentarii au fost chemati la munca pentru a dezbate ordonante guvernamentale putine la numar si extrem de nesemnificative.
El a mentionat ca, potrivit Regulamentului, sesiunea extraordinara poate fi convocata de catre presedintele statului, de catre Biroul Permanent sau de catre o treime din numarul total al deputatilor.
Sesiunea parlamentara va incepe astazi cu o ora intarziere. ... Sesiunea ordinara a senatorilor va incepe cu sedinte in grupurile parlamentare, dupa care plenul va aproba noul Birou Permanent in conformitate cu configuratia politica initiala rezultata din alegeri si cu algoritmul stabilit in decembrie 2004.
De voie sau de nevoia aderarii, parlamentarii au fost ceva mai activi in sesiunea de toamna. ... La Senat insa, din 326 de proiecte de lege aflate in lucru, in sesiunea septembrie-decembrie au fost adoptate doar 186.
La fel ca in sesiunea parlamentara precedenta, deputatii au inceput sesiunea de toamna prin a absenta in ultima zi de lucru din saptamana, dedicata activitatii in comisii, sub diferite motive, printre care acelea ca ordinea de zi a fost epuizata din zilele trecute ori ca au avut studiu individual.
Victor Ponta a declarat luni ca intalnirea cu liderul PNL, Crin Antonescu, si cu reprezentantii PC a avut ca scop stabilirea unei pozitii comune vizavi de sesiunea extraordinara si pentru ca opozitia sa fie pregatita cat mai bine pentru a putea da jos Guvernul la toamna.
79% din proiecte de lege adoptate de senatori si deputati, in sesiunea septembrie-decembrie 2010, au avut ca initiator guvernul. Guvernul ia fata parlamentului in topul eficientei legislative, aproape 80% din proiectele de lege elaborate la Palatul Victoria fiind adoptate in sesiunea septembrie-decembrie 2010.
google-analytics.com