Cautare

5911 de rezultate pentru "sesiunea august 2009" (3.16 secunde)
16-17 Deciziile luate in cazul dosarului privind protestul din 10 august, incalcarea unui ordin privind mutarea procurorilor de la Tribunal la Parchet. ... In august anuntam public intentia.
Radiochirurgie Grad profesional - Medic Specialist Experienta profesionala - Octombrie 2016-prezent Medic specialist neurochirurg - Life Memorial Hospital - Octobrie 2016 - prezent Doctorand in Genetica ( Studiu asupra progresiei tumorilor cerebrale si a factorilor care pot ameliora prognosticul, Universitatea Bucuresti, Facultate de Biologie) - Mai 2015-Mai 2016 Neurochirurg, Dept de Neurochirurgie Functionala si GammaKnife, University of Sheffield, UK - Din Nov 2015, in urma examenului sustinut in fata Colegiului Regal, primesc titlul de Fellow of the Royal College of Surgeons (FRCS) - Aprilie 2014 - Mai 2015 Neurochirurg, Clinical Fellow in Neuro Oncologie, Royal Hallamshire Hospital, Sheffield, UK - August 2013 - Aaprilie 2014 Neurochirurg, Clinical Fellow in Neurochirurgie pediatrica, Sheffield Children's Hospital, UK - August 2012- August 2013 Neurochirurg, Clinical fellow in Chirurgie spinala, Royal Hallamshire Hospital, Sheffield, UK - Iulie 2011 - August 2012 Neurochirurg, Clinical Fellow in Chirurgia bazei de craniu si vascular, Walton Neuroscience Center, Liverpool, UK.
Potrivit calendarului, pana acum ar fi trebuit sa inceapa convocarea membrilor Comisiei pentru Regulament a Camerei Deputatilor, pentru ca in perioada 15-27 august sa fie dezbatute amendamentele la proiectul de regulament in cadrul acestei comisii.
Deputatii au decis ieri sa nu ia in discutia plenului Camerei Statutul minoritatilor nationale, el fiind amanat pentru sesiunea parlamentara din toamna. ... Olteanu a precizat ca proiectul de lege va fi dezbatut de deputati in perioada 15-31 august.
De altfel, Ion Barca nu a detinut pana acum un mandat intreg de primar, acesta fiind ales edil al comunei in 2009, dupa decesul lui Daniel Ursulescu, fostul primar care si-a pierdut viata in urma unui accident de circulatie.
Licitatia pentru imprumutul de 20 de milioane de euro pe care vrea sa-l ia Primaria Craiova scartaie inca inainte de deschiderea ofertelor, stabilita pentru 14 septembrie 2009.
in aprilie 2007, odata cu iesirea PD de la guvernare, in decembrie 2008 si in decembrie 2009.
in aprilie 2007, odata cu iesirea PD de la guvernare, in decembrie 2008 si in decembrie 2009.
in aprilie 2007, odata cu iesirea PD de la guvernare, in decembrie 2008 si in decembrie 2009.
in aprilie 2007, odata cu iesirea PD de la guvernare, in decembrie 2008 si in decembrie 2009.
Seful statului roman a mai adaugat, zilele trecute, aproximativ 50.000 de euro la cei 1.000.000 de euro cheltuiti in anul electoral 2009 din bugetul public pentru reconstruirea bisericii din incinta Palatului Cotroceni.
Expunere la Sesiunea anuala a Academiei Europene de Relatii Economice si Culturale (AEREC) - Roma,11 iunie 2010 Distinsi participanti, Doamnelor si domnilor, Imi face o deosebita placere sa ma regasesc printre prieteni, oameni care au o deosebita sensibilitate fata de Romania si care lucreaza pentru consolidarea si aprofundarea relatiilor dintre tarile noastre.
Daca acest lucru nu se va intampla, cum vedeti desfasurarea lucrurilor, pana la realizarea acelor solicitari facute in sesiunea parlamentara extraordinara: ... Luati in calcul ca in sesiunea parlamentara care incepe maine sa depuneti o motiune de cenzura?
Informari la nivel de relatii externe La sesiunea actuala a CAGRE, seful diplomatiei romane urma sa-i informeze pe partenerii europeni asupra consultarilor pe linia ministerelor afacerilor externe, la nivel de adjunct al ministrului Afacerilor Externe, intre Romania si RP Chineza, care au avut loc la Beijing, la 8 iulie a.c.
Cea mai grava problema cu care s-au confruntat senatorii si deputatii in procesul legislativ, mai ales in sesiunea din toamna a acestui an, a fost absenteismul la lucrarile in plen.
Opozitia a castigat majoritatea in conducerea Senatului in sesiunea de primavara.
1/2006 privind unele masuri necesare intaririi capacitatii administrative in vederea aderarii la UE nu a trecut ieri la Camera Deputatilor din cauza absentei reprezentantilor Puterii, votul urmand sa fie reluat in sesiunea urmatoare.
Cateva kilograme de legi Bogdan Olteanu a afirmat ca in sesiunea de primavara s-au adoptat 335 de legi, o "cifra ingrijoratoare pentru buna si coerenta functionare a Parlamentului Romaniei", dar care a fost determinata de presiunile legate de procesul de integrare.
Loialitatea de partid Partidul National Liberal conduce la capitolul loialitate, fiind chiar in crestere la acest capitol fata de sesiunea de primavara a lui 2007.
Senatorul Ioan Chelaru, membru al Comisiei juridice, a declarat, miercuri, ca Senatul ar putea dezbate cazurile Paul Pacurau si Codrut Seres in sesiunea din toamna, fiind posibil insa ca raportul referitor la ministrul Muncii sa fie dezbatut chiar in ultima zi a actualei sesiuni, pe 30 iunie.
google-analytics.com