Cautare

5911 de rezultate pentru "sesiunea august 2009" (3.56 secunde)
Daca in editia de ieri a ziarului nostru prezentam programele cu termene de depunere a proiectelor pentru luna august care pot fi accesate de societatile comerciale si ONG-uri, acum analizam sursele de finantare pentru autoritatile publice si reprezentantii universitatilor.
- Sambata, 16 iunie - Orchestra Angely's Symphonic - Duminica, 17 iunie - Cvartetul Bella Musica - Sambata, 23 iunie - Cvartetul Passione - Duminica, 24 iunie - Sinfonia Bucuresti - Sambata, 30 iunie - Traffic Strings - Duminica, 1 iulie - Cvartetul Passione - Sambata, 7 iulie - Symphactory Cvintet - Duminica, 8 iulie - Sinfonia Bucuresti - Sambata, 14 iulie - Grupul Vocal Acapella - Duminica, 15 iulie - Symphactory Orchestra - Sambata, 21 iulie - Europe Now Chamber Cvartet - Duminica, 22 iulie - Orchestra Angely's Symphonic - Sambata, 28 iulie - Sorin Zlat Cvintet - Duminica, 29 iulie - Cvartetul Passione - Sambata, 4 august - Grupul Vocal Acapella - Duminica, 5 august - Sinfonia Bucuresti - Sambata, 11 august - Europe Now Chamber Cvartet - Duminica, 12 august - Vunk unplugged - Miercuri, 15 august - Corala Barbateasca Ortodoxa Te Deum Laudamus - Sambata, 18 august - Symphactory Cvintet - Duminica, 19 august - Orchestra Angely's Symphonic - Sambata, 25 august - Grupul Vocal Acapella - Duminica, 26 august - Cvartetul Passione - Sambata, 1 septembrie - Sinfonia Bucuresti - Duminica, 2 septembrie - Symphactory Cvintet - Sambata, 8 septembrie - Cvartetul Bella Musica - Duminica, 9 septembrie - Grupul Vocal Acapella - Sambata, 15 septembrie - Orchestra Angely's Symphonic - Duminica, 16 septembrie - Symphactory Cvintet, Orchestra Lumini Sonore, Cristian Hanghiuc Accesul publicului la aceste concerte este liber.
290/2009), pentru a beneficia de sprijinul financiar pentru bovine, caprine si ovine, fermierii vor putea depune solicitarile incepand din 25 aprilie si pana pe 31 mai 2009, perioada fiind mai scurta decat anul trecut.
Evolutia inflatiei din luna august, usor mai optimista decat asteptarile pietei, ar putea determina Banca Nationala sa mentina sau chiar sa scada dobanda de politica monetara in acest an, ceea ce se va reflecta intr-o depreciere a leului fata de euro, considera analistii economici.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Licenta Telesport a fost detinuta insa doar pana in aprilie 2009 de catre societatea Realitatea Media SA, parte a trustului Realitatea, an in care a fost recedata societatii Telesport Intermedia SRL.
Senatul este convocat, in 1 septembrie, la ora 15.00, pentru sesiunea parlamentara ordinara de toamna. ... Camera Deputatilor este convocata, in 3 septembrie, pentru sesiunea parlamentara ordinara de toamna.
Liberali cu temele facute Pentru a da un exemplu bun colegilor din Coalitie, liberalii s-au grabit sa-si faca temele pentru sesiunea extraordinara. ... Cea de-a doua problema discutata a vizat adoptarea, in sesiunea extraordinara parlamentara, a ordonantelor de urgenta care reglementeaza integrarea si ajutorarea populatiei sinistrate.
Sesiunea extraordinara a Camerei Deputatilor a stat ieri sub semnul nervozitatii, presedintele acestei Camere, Adrian Nastase, acuzand faptul ca parlamentarii au fost chemati la munca pentru a dezbate ordonante guvernamentale putine la numar si extrem de nesemnificative.
El a mentionat ca, potrivit Regulamentului, sesiunea extraordinara poate fi convocata de catre presedintele statului, de catre Biroul Permanent sau de catre o treime din numarul total al deputatilor.
Sesiunea parlamentara va incepe astazi cu o ora intarziere. ... Sesiunea ordinara a senatorilor va incepe cu sedinte in grupurile parlamentare, dupa care plenul va aproba noul Birou Permanent in conformitate cu configuratia politica initiala rezultata din alegeri si cu algoritmul stabilit in decembrie 2004.
De voie sau de nevoia aderarii, parlamentarii au fost ceva mai activi in sesiunea de toamna. ... La Senat insa, din 326 de proiecte de lege aflate in lucru, in sesiunea septembrie-decembrie au fost adoptate doar 186.
La fel ca in sesiunea parlamentara precedenta, deputatii au inceput sesiunea de toamna prin a absenta in ultima zi de lucru din saptamana, dedicata activitatii in comisii, sub diferite motive, printre care acelea ca ordinea de zi a fost epuizata din zilele trecute ori ca au avut studiu individual.
Victor Ponta a declarat luni ca intalnirea cu liderul PNL, Crin Antonescu, si cu reprezentantii PC a avut ca scop stabilirea unei pozitii comune vizavi de sesiunea extraordinara si pentru ca opozitia sa fie pregatita cat mai bine pentru a putea da jos Guvernul la toamna.
79% din proiecte de lege adoptate de senatori si deputati, in sesiunea septembrie-decembrie 2010, au avut ca initiator guvernul. Guvernul ia fata parlamentului in topul eficientei legislative, aproape 80% din proiectele de lege elaborate la Palatul Victoria fiind adoptate in sesiunea septembrie-decembrie 2010.
Puterea Biroului Permanent a fost demonstrata sesiunea trecuta, cand activitatea intregii Camere a fost blocata prin boicotul Opozitie majoritare din BP. ... Actiunea, pe langa rolul de a satisface pretentiile partenerilor de guvernare, a asigurat si preluarea controlului asupra Biroului de catre Putere, incepand cu sesiunea de primavara.
Ion Iliescu publica pe blog articolul ROMA - SESIUNEA ANUALA A.E.R.E.C, pe care il puteti citi in continuare.
google-analytics.com