Cautare

5911 de rezultate pentru "sesiunea august 2009" (7.92 secunde)
A trecut si ziua de ieri, cea de 23 August, fosta mare sarbatoare comunista, cu ocazia careia tot poporul nu se ducea la munca.
In cazul in care legile nu vor fi adoptate pana la inchiderea actualei sesiuni parlamentare, sesiunile ar putea avea loc la inceputul lui iulie si la sfarsitul lui august.
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009. ... Ulterior, in 2009, Basescu a admis ca a facut o eroare prin promulgarea legii privind marirea salariilor profesiilor.
Deocamdata, pana in august 2018 inclusiv - asadar, pana la sfarsitul verii -, va trebui sa fii ceva mai prudent, pentru ca riscul de compromitere a imaginii este extrem de ridicat.
Senatul nu-si va prelungi sesiunea parlamentara extraordinara, chiar daca pana acum numai cateva ordonante si-au incheiat procesul legislativ.
Industria romaneasca a produs cu 6,7% mai mult in august acest an fata de aceeasi luna a lui 2005, potrivit Institutului National de Statistica (INS).
Cinema in aer liber - Intre 18 August si 8 Septembrie, Caravana Metropolis se muta in Parcul Titan, pe Insula Artelor!
Horoscop general - August 2013 Cu Soarele in Leu, in luna lui august punem mai mult pret pe noi ca individualitate, ne creem singuri punctele de sprijin de care avem nevoie, ne gandim in primul rand la noi.
Cu toate acestea, deputatii au discutat si adoptat in sesiunea de toamna a anului 2005 peste 200 de proiecte de legi, dintre care 44 au facut parte din Programul legislativ prioritar al Guvernului pentru integrarea Romaniei in UE.
Totodata, sesiunea extraordinara a Camerei s-a incheiat miercuri dupa-amiaza, cu doua zile inainte de termenul prevazut. Deputatii au adoptat toate proiectele stabilite pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare din aceasta saptamana, cu exceptia Statutului minoritatilor nationale, care va fi discutat in sesiunea ordinara din toamna.
Deputatul doljean Horatiu Buzatu prevede un absenteism în masa din partea social-democratilor la sesiunea extraordinara la care se vor lua în discutie cazurile Mitrea si Nastase. Sesiunea extraordinara a parlamentului de saptamâna viitoare, la care vor fi luate în dezbatere cazurile Mitrea si Nastase, provoaca deja reactii aprinse în rândul politicienilor.
Senatul incepe sesiunea extraordinara pe 16 august, iar sedinta de plen are loc pe 24 august, a anuntat marti presedintele acestei Camere, Mircea Geoana.
Potrivit datelor furnizate de Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Dolj, "din octombrie 2008 si pana in septembrie 2009 au fost disponibilizate 4.427 de persoane de la 55 de societati comerciale.
Evolutia portofoliului de credite a fost influentata de nivelul creditelor neperformante, care s-au mentinut la un nivel "suportabil", de 14,7% din portofoliul de credite, desi au urcat de la 13,1% la sfarsitul anului 2009.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
In august 2004, cu ocazia implinirii a 60 de ani de la evenimentele de la 23 august 1944, in cadrul manifestarilor dedicate acelui moment, la care a participat si Regele Mihai, spuneam:
38 de programe pot fi accesate in luna august de catre cei interesati de a obtine fonduri europene nerambursabile. ... Potrivit catalogului finantarilor postat pe site-ul MIMMC, ultimul termen-limita pentru depunerea proiectelor expira pe 29 august.
google-analytics.com