Cautare

5911 de rezultate pentru "sesiunea august 2009" (2.67 secunde)
• 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
Vezi avertismentul ANM • Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni o informare in care avertizeaza ca un val de caldura va lovi intreaga tara in zilele de marti, miercuri si joi (12, 13 si 14 august).
Vremea va fi oscilanta din punct de vedere termic in urmatoarele doua saptamani, cu zile in care temperaturile maxime vor depasi, in medie, 34 de grade, dar si cu intervale (7-8 august, respectiv 12-13 august), cand probabilitatea de aparitie a ploilor va fi mai ridicata in majoritatea regiunilor, in special in zonele montane, releva prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) pentru perioada 7 - 21 august, data luni publicitatii.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Vineri, 2 noiembrie si sambata, 3 noiembrie Capital Plaza 10:00 - 10:30 SESIUNEA 1 Tulburarea de Spectru Autist - o provocare terapeutica Autor si speaker:
Pana la debutul lui septembrie, finalul lui august va fi marcat de o perioada de cateva zile cu temperaturi mai ridicate. BANAT Va urma un proces de incalzire, astfel incat valorile diurne vor ajunge, in perioada 27 august - 2 septembrie, la 30-31 de grade.
Care sunt primele prioritati ale partidelor parlamentare pentru sesiunea Legislativului care incepe in februarie Legea sanatatii, cea de aplicare a Codului Penal si finalizarea Codului rutier sunt principalele prioritati legislative ale Partidului Democrat Liberal pentru sesiunea parlamentara care incepe in februarie, in timp ce progresistii afirma ca importanta este legea privind taxa de solidaritate.
Liderii coalitiei guvernamentale s-au intrunit, in aceasta dimineata, in sedinta, pentru a discuta despre pozitia pe care o vor avea la sesiunea extraordinara a Parlamentului care va incepe la ora 13:00. ... Potrivit vicepresedintelui PNL Victor Paul Dobre, sesiunea extraordinara a Parlamentului ar trebui sa consemneze demisia Guvernului:
Conform Regulamentului celor doua Camere ale Parlamentului, sesiunea legislativa extraordinara solicitata de Presedinte va avea loc cel mai probabil in a doua parte a lunii august. ... Traian Basescu si-a exprimat dorinta de-a convoca Parlamentul in prima parte a lunii august, in principal pentru a reface legea ANI.
Institutul de Politici Publice (IPP) a dat publicitatii, marti, un raport privind activitatea parlamentarilor in sesiunea februarie - iunie 2008, analiza urmarind prezenta senatorilor si deputatilor la sedintele de vot ale celor doua Camere, prezenta pe grupuri parlamentare si activitatea legislativa, masurata in initiative legislative.
Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru Berbeci incepe cu o puternica activare a sectorului Iubirii din astrograma lor. ... Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru zodia Taur anunta schimbari importante in viata personala a nativilor. ... Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru zodia Gemeni anunta noroc la bani, dar si o agenda incarcata.
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
Este posibil ca abia in luna august sa intalniti pe cineva a carui stralucire orbitoare sa rivalizeze cu cea a dumneavoastra. ... Aceasta situatie se va repeta pe 31 august si pe 2 noiembrie.
Adevarul despre 23 August (Autor: Marian MOROSAN) Dupa ce a fost confiscata de catre comunistii impuscatului din Scornicesti, semnificatia zilei de 23 August a capatat conotatii diverse si controversate in ultimii 18 ani.
In 2009, ordonatorii principali de credite nu au solicitat sume din acest Fond 5. ... Fondul National de Dezvoltare trebuie reintregit, banii trebuie pusi la loc Prima intrebare publica legata de sumele din FND a fost pusa de Traian Basescu la inceputul anului 2009, cu referire directa la Guvernul Tariceanu.
• Banca Romana de Dezvoltare - BRD Unitatile BRD nu vor avea program de lucru cu clientii in zilele de 25 si 26 decembrie 2009 si 1 si 2 ianuarie 2010.
Parlamentarii incep luni sesiunea ordinara de toamna Parlamentul isi reia activitatea luni, cand se deschide cea de-a doua sesiune ordinara din acest an, convocata de presedintii Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, si Senatului, Mircea Geoana.
Sumele pe care mediul de afaceri le-a declarat la Fiscul doljean in luna septembrie sunt in scadere cu 13% fata de septembrie 2009, respectiv cu 2,33% mai putin decat in august 2010, ceea ce inseamna ca firmele din judet au avut mai putini salariati (deci au platit contributii mai mici) si ca activitatea economica a fost la nivel mai mic.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
google-analytics.com