Cautare

192 de rezultate pentru "serhan naim mateescu emilia" (2.83 secunde)
Senatoarea Emilia Arcan, chestor al Senatului Romaniei, a publicat pe facebook un text intitulat: A INTRAT IN VIGOARE ORDONANTA DE URGENTA A GUVERNULUI NR.41/2018!, si pe care il puteti citi in continuare.
O cititoare m-a facut fericita cand mi-a spus ca este o carte din care inveti, un adevarat medicament pentru suflet, a povestit Emilia Toma.
Emilia Musala a nascut de cateva saptamani, iar tatal nu si-a cunoscut fetita nici pana acum! Se descurca singura, desi a urcat pe scena la doar patru zile dupa nastere.
Emilia de 26 de ani, din Bucuresti, iar cu ocazia perchezitiei corporale si al bagajului, nu au fost găsite obiecte contondente sau arme albe. ... Emilia este cunoscuta cu afectiuni psihice, a fost solicitata o ambulanta care a transportat-o la un spital de specialitate.
Emilia Dorobantu in legatura directa cu noi, vorbim despre evenimentul important la care a luat parte artista in acest weekend.
Monica Mateescu, director executiv al Agentiei Regionale de Protectia Mediului (ARPM) Craiova, s-a declarat revoltata de usurinta cu care primaria a incalcat legea.
Intentia oficialilor Baniei de a face un incinerator pentru deseuri menajere netoxice la Craiova, pe bani europeni, este minunata, dar nu se poate materializa mai devreme de anul 2017, dupa cum apreciaza directoarea Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului (ARPM) Dolj, Monica Mateescu.
Acesta din urma a mai condus DS Dolj, unde ii ia locul lui Eugen Gioanca, concursul de proiecte de management urmand sa aiba loc miercuri.Unii raman pe functiiPotrivit listei de nominalizari democrat-liberale la deconcentrate, Monica Mateescu se va ocupa de Agentia Judeteana pentru Protectia Mediului, pana acum fiind in fruntea Agentiei Regionale de Protectia Mediului.
Finantele au, incepand tot de ieri, doi directori adjuncti coordonatori, Gheorghe Stefan si Dumitru Mateescu. ... Cel de-al doilea director coordonator adjunct pentru activitatea de administrare a veniturilor statului, Dumitru Mateescu, a lucrat ca economist la DGFP Olt si contabil-sef la Agentia pentru Protectia Mediului.
Potrivit directorului PCC, Octavian Mateescu, au fost vizati transportatorii interni si externi care utilizeaza statiile pentru imbracare si debarcare, fara a avea dreptul, transportatorii care si-au instituit cu de la sine putere statii in apropierea celor ale RAT Craiova.
Avem insa, in continuare, un potential considerabil de crestere, dat fiind ca majoritatea cheltuielilor efectuate in strainatate sint pe carduri de credit, si nu pe cele de debit”, a declarat Denisa Mateescu, MasterCard Operations Manager Romania.
Pentru fiecare grup de produse pentru care se acorda eticheta exista o legislatie specifica, aceasta stabilind criteriile de acordare", a declarat Monica Mateescu, directoarea Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului (ARPM) Craiova. ... In cazul intreprinderilor mici si mijlocii, tariful se reduce cu 25%", a spus Monica Mateescu.
Incepand de ieri, compania Raiffeisen Leasing are o noua echipa de conducere formata din Mihaela Mateescu, director general si Robert Pintelie, director general adjunct. Mihaela Mateescu, noul director general al Raiffeisen Leasing a indeplinit in ultimii trei ani functia de sef al diviziei de vanzari a aceleiasi companii.
Directoarea ARPM Craiova, Monica Mateescu, le-a prezentat participantilor conditiile impuse de UE la capitolul protectia mediului, precum si modul în care comisarii europeni monitorizeaza eforturile facute de tara noastra în privinta reducerii poluarii.
Directoarea ARPM Craiova, Monica Mateescu, le-a prezentat participantilor conditiile impuse de UE la capitolul protectia mediului, precum si modul în care comisarii europeni monitorizeaza eforturile facute de tara noastra în privinta reducerii poluarii.
„Daca pentru decontarea tuturor celorlalte servicii medicale am primit sumele solicitate, pentru decontarea serviciilor spitalicesti am primit doar 16% din cât am cerut“, a declarat presedintele CAS Olt, Tiberiu Mateescu. ... Mateescu a anuntat ca, pentru ultimele doua luni ale acestui an, se asteapta o noua rectificare.
zgomot si vibratii", a declarat directoarea Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului (ARPM), Monica Mateescu. ... Monica Mateescu a afirmat ca exista norme diferite de mediu, mai exact, de poluare fonica, pentru zonele rezidentiale si pentru cele industriale.
zgomot si vibratii", a declarat directoarea Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului (ARPM), Monica Mateescu. ... Monica Mateescu a afirmat ca exista norme diferite de mediu, mai exact, de poluare fonica, pentru zonele rezidentiale si pentru cele industriale.
Potrivit Monicai Mateescu directoarea Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului (ARPM) Craiova termenul intermediar de conformare nu reprezinta un pericol din acest punct de vedere.
Directorul general al Raiffeisen Leasing, Mihaela Mateescu, a precizat ca firma pe care o conduce a promovat deja oferta de bunuri rulate si la nivel international, cu ajutorul platformei web a grupului Raiffeisen, care centralizeaza toate obiectele de leasing recuperate de subsidiarele Raiffeisen Leasing International.
google-analytics.com