Cautare

559 de rezultate pentru "serban" (3.90 secunde)
Pe 12 noiembrie, la ora 19.00 la Institutul Francez, Sala Elvira Popesco, Bucuresti, va avea loc lansarea albumului Sonoro Conac, cu fotografiile lui Serban Mestecaneanu si textele Luizei Zamora, album rezultat din proiectul initiat de Asociatia Sonoro cu sprijinul BRD si Ordinul Arhitectilor din Romania.
Serban: ... Serban:
"Oboseala este un simptom asociat cancerului de toate tipurile si de obicei apare din cauza anemiei provocate de acesta", explica medicul oncolog Serban Negru.
Mariustuca.ro / Profesorul doctor Serban Bubenek ne explica cum a fost posibila realizarea unei premiere medicale de exceptie la IUBCV CC Iliescu din Bucuresti (Autoare: ... Informatii suplimentare despre aceasta performanta medicala ne ofera profesorul doctor Serban Bubenek, managerul IUBCV CC Iliescu.
Serban Nicolae, reactie vehementa la condamnarea lui Dragnea: ... Senatorul PSD Serban Nicolae a oferit, vineri, pentru PSnews.ro, o reactie vehementa la condamnarea definitiva a lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumul 2012.
Cristian Tudor Popescu, despre Serban Huidu: ... aiba o imunitate mai solida decat cea parlamentara, comparabila cu cea a nomenclaturii comuniste" Editorialistul gandul Cristian Tudor Popescu a comentat accidentul in care a fost implicat Serban Huidu.
Printre cei puricati de societatea civila se numara Ion Iliescu, Mihai Tanasescu, Nicolae Vacaroiu, Viorel Hrebenciuc, Razvan Theodorescu, Doru Ioan Taracila, Ioan Talpes, Mircea Geoana, Dan Nica, Adrian Paunescu, Serban Nicolae, Ion Solcanu, Rodica Stanescu, Antonie Iorgovan, Dan Voiculescu, Dan Ioan Popescu, Miron Mitrea, Ilie Sarbu, Ovidiu Branzan, Ovidiu Musetescu, Serban Mihailescu, Octav Cozmanca.
De asemenea, Nastase a precizat ca nu a stiut despre casa lui Basescu din Strada Serban Mihaileanu si chiar daca ar fi stiut nu s-ar fi folosit de informatie in timpul campaniei electorale. ... Semnatarii denuntului sunt Antonie Iorgovan, Ion Solcanu, Otilian Neagoe, Serban Nicolae, Doru Ioan Taracila, Ioan Moraru.
Daca ai trei - Gigi Becali si patru - Pop Napoleon, te duci sa le evalueze si sa le puna pe pereti, e o chestie de principiu. Va rog sa va ganditi, va dau ca tema. Serban Nicolae: ... de gentlemeni si de Funar Nicolae Serban:
Senatorul PSD Serban Nicolae a facut propunerea, aprobata de Comisia juridica, de a se adauga ca este vorba de stingerea datoriilor reciproce numai in privinta bunurilor imobiliare care fac obiectul acestei legi, respectiv castelele Peles, Pelisor, Foisor, vila Cavaleri si Palatul Elisabeta.
Calitatea luarilor de cuvant a involuat dupa ce senatorul PSD Serban Nicolae a intrebat daca o poza cu autograful Papei are valoare de piata si trebuie declarata.
Senatorii au luat pauza de consultari, la cererea senatorului Serban Mihailescu. ... Dupa anuntul lui Ilie Sarbu privind propunerea PSD legata de schimbarea din functie a presedintelui Senatului, cuvantul a fost acordat senatorului Serban Mihailescu.
Conform statisticilor finale, trei pesedisti de rand - Mircea Geoana, Serban Nicolae si Dorinel Soare - ravnesc la presedintia partidului si au indraznit sa candideze impotriva marelui guru Iliescu.
Serban Foarta, scriitor; ... Nicolae Serban Tanasoca, Directorul Institutului de Studii Sud-est auropene al Academiei Romane; Lucian Dan Teodorovici, scriitor; Conf.
Dan Voiculescu a mustruluit ieri un senator al partidului sau pentru ca a votat alaturi de Opozitie. Conducerea Partidului Conservator a dezavuat pozitia senatorului PC Gavrila Vasilescu, exprimata prin vot in timpul dezbaterilor din Comisia juridica asupra Ordonantei de organizare si desfasurare a referendumului.
Gala realizata de Mihaela Serban reprezinta un semn de stima si respect din partea membrilor juriului, certifica competenta profesionala si rezultatele obtinute in cariera pe parcursul anilor.
Mihaela Serban scrie un scenariu de film. Mihaela este cunoscuta publicului la nivel national pentru programele de succes realizate de zece ani, editiile speciale ale Galei "Femei de Succes" si ale Galei "Celebritatile Anului".
Senatorul PSD Serban Mihailescu a fost pus ieri sub invinuire de catre procurorii anticoruptie pentru luare de mita dupa ce Fanel Pavalache, fostul sau subordonat, s-a autodenuntat. ... Serban Mihailescu a devenit celebru mai ales datorita poreclei de Micky Spaga, data de catre un prestigios cotidian francez.
Partidul Popular Crestin Democrat (PPCD) a infiintat o comisie de dialog cu PD, care va analiza oportunitatea unei eventuale colaborari la alegerile pentru Parlamentul European.
"Am venit cu multa bucurie si daruire la Hollywood sa sustin Romania, personalitatile romano-americane, sa o sustin pe Mihaela Serban pentru ca o apreciem pentru ca munceste foarte mult sa duca aceste proiecte la final, o admiram pentru faptul ca este exterm de ambitoasa si reuseste de fiecare data sa faca din orice gala, un adevarat proiect de succes pentru numele tarii noastre.
google-analytics.com