Cautare

961 de rezultate pentru "serban marinescu" (3.03 secunde)
Actrita Eniko Georgescu, sotia regretatului compozitor Serban Georgescu, ne-a acordat in exclusivitate un interviu pentru www.estiri.ro. ... La cativa ani dupa ce l-a pierdut pe Serban Georgescu, Eniko si-a refacut viata sentimentala si are multe proiecte profesionale. - Cum l-ai cunoscut pe sotul tau, compozitorul Serban Georgescu?
Serban Huidu este un simpatic realizator de radio si televiziune, care a prezentat in fiecare dimineata impreuna cu Mihai Gainusa show-ul matinal de la radio Kiss FM, precum si show-ul satiric saptamanal de la postul TV Prima TV numit Cronica Carcotasilor. ... Idolul lui Serban este Howard Stern.
Mariustuca.ro / Dragos Serban, autorul unei metode rapide de identificare a cancerului fara biopsie, decis sa-si continue studiile la o facultate din Anglia sau SUA (Autoare: Magda Marincovici) Dragos Serban este in ultimul an la Liceul Teoretic International de Informatica din Constanta.
Vicepremierul Gheorghe Copos a fost audiat ieri de Comisia pentru abuzuri a Senatului, audierea degenerand intr-o serie de atacuri la persoana intre ministru si senatorul PD Marius Marinescu, democratul alergandu-l la final pe conservator pe holuri pentru a-i da un stegulet rosu.
Seful Serviciului Juridic din Prefectura Dolj, Eugen Marinescu, a ramas fara drept de semnatura Prefectul Nicolae Giugea a anuntat ieri ca a semnat un ordin prin care i-a ridicat acestuia dreptul de semnatura din cauza deficientelor in activitate.
Seful Serviciului Juridic din Prefectura Dolj, Eugen Marinescu, a ramas fara drept de semnatura Prefectul Nicolae Giugea a anuntat ieri ca a semnat un ordin prin care i-a ridicat acestuia dreptul de semnatura din cauza deficientelor in activitate.
Deputatul Marian Jean Marinescu si edilul Craiovei, Antonie Solomon, au intrat din nou in conflict. Marinescu a afirmat ieri ca modernizarea centrului Baniei ar fi fost o prioritate doar dupa 2014.
Mircea Grosaru, deputat al Asociatiei Italienilor din Romania - administrator judiciar la OLOINITA SRL si la SALUBRIS CONSTRUCT SA, si Marian Jean Marinescu, deputat PD de Dolj, vicepresedinte al PD Dolj, administrator la SC ALTUR SA Slatina si la MAGAL CRAIOVA SA.
Senatorul PD Marius Marinescu (foto) s-a aflat din nou marti dupa-amiaza in centrul atentiei intr-un incident din plenul Senatului, reluand un conflict mai vechi cu vicepremierul George Copos despre care sustine ca este o "rusine a Guvernului".
Comisia de etica a PD a discutat luni cazul senatorului Marius Marinescu. ... Comisia nu a propus o solutie in cazul Marinescu, dar a constatat ca senatorul a incalcat statutul partidului.
Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca Biroul Permanent National va discuta cazul senatorului Marius Marinescu "la momentul oportun", si ca nu s-a primit inca raportul Comisiei de Etica si Litigii pe acest subiect.
Între timp, s-a renuntat la ea, iar firma se ocupa de 24 FUN“, a declarat Gheorghe Marinescu, managing partner al firmei, care, la momentul respectiv, era în anul trei de facultate si avea un prieten comun cu Sebastian.
15) are loc vernisajul expozitiei CREATURI ACVATICE a artistei ILEANA DANA MARINESCU. ... Ileana Dana Marinescu revine la Galeria de Arta SENSO dupa expozitiile Desprinderi din metal si sticla (2017) si cea de Arte Decorative (2015).
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Carmen Radulescu ne-a dat un interviu in exclusivitate, dezvaluind lucruri incendiare legate de Serban Georgescu si de moartea Madalinei Manole. ... - Ati colaborat si cu compozitorul Serban Georgescu, fostul sot al Madalinei Manole.
Actorul Serban Ionescu a murit Doliu in lumea artistica Actorul Serban Ionescu a incetat din viata miercuri seara, la Spitalul Floreasca, decesul survenind in jurul orei 23.30.
Magda Marincovici) Rechizitoriul, prin care procurorii DNA l-au trimis in judecata pe doctorul Serban Bradisteanu pentru favorizarea infractorului, , Emanuel-Danut Georgescu.
Ordonanta de urgenta a guvernului referitoare la aprobarea strategiei de privatizare a Loteriei Romane si a Imprimeriei Romane a starnit dispute aprinse nu doar in plen, ci si pe holurile Senatului, unde Senatorul Marius Marinescu s-a imbrancit cu ministrul Bogdan Olteanu.
Euroobservatorul democrat Marian-Jean Marinescu (foto) a declarat ieri ca alegerile anticipate nu vor afecta activitatea Guvernului daca acestea sunt pregatite repede si, potrivit legii, cu o campanie electorala de doua ori mai scurta.
Democratul Marius Marinescu si liberalul Puiu Hasotti s-au etichetat, miercuri, reciproc, de la Tribuna Senatului, cu epitete jignitoare, in contextul dezbaterilor pe marginea unui proiect legislativ privind finantarea partidelor politice si a campaniilor electorale.
google-analytics.com