Cautare

5329 de rezultate pentru "senator toma ion" (2.81 secunde)
Miercuri, 31 august 2005, Ion Iliescu si-a lansat o noua carte in Bucurestii gata sa cada in poalele toamnei. ... Din prefetele iscalite de Ion Iliescu la televizor, am aflat ca reeditarea acestei carti nu-i intimplatoare.
Mihai Tanasescu (fost ministru al Finantelor) si Ion Calea (PSD Valcea) vor candida pentru functia de vicepresedinte pe domeniul Economie, competitivitate si mediu de afaceri. ... Ion Stan (PSD Dambovita) si Constantin Nicolescu (PSD Arges) candideaza pentru functia de vicepresedinte regional pe zona de sud.
"Este din ce in ce mai evident ca in acest moment nu avem guvernare", au fost primele cuvinte rostite de senator in contextul amintitei teme. ... Intrebarile mass-media au aratat un senator venit cu tema invatata de acasa si atat, nimic mai mult. ... Si este, totusi, senator de Constanta.
Fostul senator Dan Nicolae Rahau a recunoscut cu franchete ca preluarea presedintiei organizatiei judetene Constanta a Partidului Romania Mare si asumarea candidaturii la sefia Consiliului Judetean l-au luat prin surprindere.
PDL Bihor vrea un senator si trei deputati Fostul primar al municipiului Oradea considera ca Partidul Democrat are puterea de a se bate de la egal la egal cu reprezentantii PNL si UDMR chiar daca rezultatele la ultimele alegeri locale au fost sub asteptari.
Demisie dupa opt ani "tacuti" ca senator Fostul udemerist nu si-a ascuns insuccesele pe care le-a avut ca senator, declarand ca din 25 de initiative legislative nu s-au materializat decat 27%, aceasta realitate avand cauze multiple cum ar fi lipsa de comunicare cu presa, de lobby pentru propriile idei sau puterea politica redusa a UDMR.
Conform algoritmului stabilit de sistemul de vot uninominal, cei mai multi parlamentari vor reveni aliantei PSDAPC (5 deputati si 2 senatori), urmati de PD-L (3 deputati si un senator) si PNL (un deputat si un senator).
TEODOR MELESCANU - apartament in Bucuresti - 113 000 euro - casa (2008) - 586mp - 100 000 euro - salariu de senator - 11 086 lei Mircea Cinteza, de la PDL, munceste mult si castiga bine.
• La finalul vizitelor organizate de membrii Grupului nostru au avut loc intalniri cu vizitatorii in Sala de sedinte a Grupului, la care au participat liderul Grupului - dl senator Ilie Sarbu si alti senatori PSD, dintre care merita mentionat dl Adrian Tutuianu, senator de Dambovita, care a facilitat vizita in Senat a numeroase grupuri de studenti targovisteni.
Sorina Placinta, tot senator PDL, sustine ca problema este caracterul (!!) poporului norvegian, care respinge afluxul multiculural.
Potrivit Regulamentului, noul Senat va trebui sa aleaga componenta viitorului Birou Permanent, pana la acel moment lucrarile Camerei superioare fiind conduse de cel mai in varsta senator, in calitate de presedinte de varsta, asistat de cei mai tineri patru senatori, in calitate de secretari.
Daca ramane in PNL, nu mai avem acord USL, dar nu se pune problema sa nu mai avem coalitie de guvernare "Vreau sa fie foarte clar, daca (Sorin Rosca Stanescu - n.red.) este in continuare senator USL, inseamna ca acordul nu mai e in vigoare", a declarat premierul Victor Ponta joi seara, la TVR 1.
Senatorul Ion Toma a propus Biroului Permanent al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei reducerea varstei de vot de la 18 la 16 ani, au declarat pentru AGERPRES surse participante la sedinta.
Timonierul Ion Medeleanu, 43 ani, casatorit, doi copii, a fost dat disparut, ultima data fiind vazut inotand, echipat cu o vesta de salvare de culoare portocalie. ... In acest accident naval si-a pierdut viata timonierul Ion Medeleanu. ... Ofiterul electric Toma Spanu sustine declaratia timonierului Danila. ... Toma Spanu afirma:
Liderul grupului PSD din Senat, Ion Toma, a depus miercuri, in plenul Senatului, motiunea simpla impotriva ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, intitulata "Transporturile din Romania, trase pe dreapta de guvernarea cu aceeasi orientare".
Deocamdata, BPN a decis suspendarea pe termen nemilitat a senatorului Ion Toma, unul dintre "complotisti".
Senatorul Ion Toma a sustinut o declaratie politica intitulata: Lipsa locurilor de munca pentru tineri-un fenomen social la scara mondiala, pe care o puteti citi in continuare.
Ion Solcanu a declarat ca scrisoarea lui Octav Cozmanca adresata membrilor si electoratului PSD merita intreaga atentie, adaugand ca PSD si-a pierdut identitatea, inhamandu-se la guvernare din interese oculte, dar ca nu este decis sa se implice in sprijinirea lui Sorin Oprescu, deoarece statutul de independent i-ar crea mari probleme in turul al doilea.
Ion Iliescu a anuntat ieri ca se retrage din "toate functiile detinute in partid". Ion Iliescu, in varsta de 80 de ani, are o functie onorifica in partid, dar, in aceasta calitate, este invitat permanent in structurile de conducere ale PSD.
Gheorghe Ialomitianu, Ion Ariton, Valerian Vreme, Ioan Botis, Anca Boagiu, Valeriu Tabara sunt cei sase noi ministri ai Guvernului Boc, desemnati dupa sedinta de Colegiu Director al PDL. ... Nici inlocuitorul lui Adriean Videanu la sefia Ministerului Economiei, Ion Ariton nu e chiar mai celebru.
google-analytics.com