Cautare

5328 de rezultate pentru "senator toma ion" (3.18 secunde)
Baschetbalistii craioveni primesc vizita unei pretendente la titlu, BC Timisoara, formatie care luni a pierdut surprinzator pe terenul nou-promovatei CSS Giurgiu Iubitorii baschetului vor putea urmari astazi, de la ora 19.30, in Sala Sporturilor "Ion Constantinescu"
- De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratieisi Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
Origen Staicu, care detinea functia de director adjunct interimar, a fost promovat pe postul de director executiv, iar Marius Toma, inspector superior in cadrul institutiei, a fost avansat pe postul de director executiv adjunct, post pe care l-a mai ocupat in urma cu cativa ani.
Am pus bazele unei astfel de afaceri din dorinta de a avea un oras mai curat (o sticla PET se dezintegreaza în 700-800 de ani)", a declarat Georgeta Toma, administratorul afacerii si unul dintre cei doi asociati ai firmei.
Antrenorii Andelko Mandic si Marius Toma au trecut pe foaia de meci zece jucatori, dar au trimis in teren doar sase, romanul Iulian Orbeanu si cinci straini, Steve Ross, Aleksandar Belanovic, LeVar Seals, Donte Gennie si Leroy Dawson.
Dupa colaborarile de succes alaturi de diferiti artisti si mai multe single-uri care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube, Robert Toma lanseaza piesa si videoclipul Fara sfarsit.
Aceasta zi este dedicata Sfantului Apostol Toma si pomenirii celor morti si incheie Saptamana Luminata. Duminica Tomii este dedicata apostolului Toma cel necredincios. Spre deosebire de ceilalti apostoli, Toma nu a crezut in invierea lui Iisus Hristos.
- Un actor pe care l-am iubit foarte tare a fost Toma Caragiu si am devenit prieteni. Daca veneam la Bucuresti in 1977, poate ca Toma Caragiu nu ar fi murit la cutremur si ar fi iesit cu noi la Continental! Toma Caragiu era fabulos, era titanic!
La inceputul lunii decembrie, Sergiu Nicolaescu, care in legislatura 2008-2012 a fost senator PSD, le multumea colegilor in ultima sedinta de plen a Camerei superioare a Parlamentului pentru anii petrecuti impreuna, anuntand ca nu a mai dorit sa candideze la alegerile din 9 decembrie pentru ca a vrut ca anii "putini de trait" care i-au mai ramas sa ii termine in profesia sa.
PSD Valcea, sub conducerea presedintelui Ion Cilea, a inregistrat o noua reusita in aceasta competitie electorala. ... 1 - deputat Romeo Radulescu, senator Adranel Cotescu: ... 2 - deputat Constantin Radulescu, senator Adranel Cotescu: ... 3 - deputat Dan Mazilu, senator Laurentiu Coca:
Chiar daca nu a fost prezent la aniversarea de marti, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, i-a daruit lui Mircea Geoana un album despre arhitectul Gaudi, luni, la sedinta Biroului Permanent National al PSD.
Fostul presedinte Ion Iliescu a acordat un interviu postului "Radio France Internationale", pe tema proiectului de lege privind revizuirea Constitutiei, elaborat de Guvernul Boc in regim de "maxima urgenta", si pe care presedintele Basescu ar urma sa-l trimita Parlamentului, spre aprobare. ... fostul presedinte Ion Iliescu Reporter:
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
Senatorul Ion Vasile a fost reales duminica seara lider al organizatiei judetene a PSD Buzau, dupa alegeri extrem de tensionate, din care nu au lipsit atacurile la persoana.
Senatorul Ion Florescu, deputatul Scarlat Iriza si Ion Tudor, fost lucrator la "ochiul si timpanul", au supt miliarde de lei de la buget Un senator de Gorj, seful Politiei Comunitare din Tirgu Jiu si un fost deputat de Gorj sint asociati la o firma care a beneficiat de returnari ilegale de TVA.
In sedinta din aceesi zi a Comisiilor de Cultura reunite, Georgica Severin, fost senator PSD si presedinte al Comisiei de cultura din Senat a fost numit la conducerea Radioului Public.Votul a fost de 15 pentru si 2 impotriva.Plenul Camerelor reunitel-a validat pe Georgica Severin pentru functia de presedinte-director general interimar al Societatii Romane de Radiodifuziune cu 214 voturi pentru, 58 impotriva si 1 abtinere.
Spre amuzamentul senatorilor, motiunea s-a lasat cu lacrimi din partea unui senator de Vaslui, Doina Silistru. ... "sint foarti, foarti suparati ", si in ultima banca ca sa plinga cu sughituri o ora, pina a fost sfatuita de un senator din opozitie sa se duca sa plinga la WC.
Deputatul Iulian Iancu si senatorul Ion Toma au castigat ieri alegerile din cadrul grupurilor parlamentare ale PSD pentru a fi nominalizati de partid in functiile de presedinti ai unor comisii parlamentare, in locul lui Dan Ioan Popescu si al Rodicai Stanoiu.
In replica, senatorul Ion Toma, liderul Grupului PSD+PC din Senatul Romaniei face cateva precizari, printr-un comunicat. Ion Toma apreciaza ca afirmatiile liderului pedelist sunt total tendentioase si lipsite de responsabilitate. Puteti citi in continuare textul comunicatului semnat de senatorul Ion Toma.
Liderul si viceliderii Grupului PSD+PC din Senat, Ion Toma, respectiv Viorel Arcas si Cosmin Nicula, au sustinut o conferinta de presa prin care au anuntat depunerea la Senat a unei motiuni simple, pe tema Legii pensiilor, intitulata: ... Liderul de Grup al PSD, Ion Toma, a afirmat:
google-analytics.com