Cautare

5329 de rezultate pentru "senator toma ion" (7.64 secunde)
"Ponta se rafuieste cu Toma", pe care il puteti citi in continuare. ... Liderul PSD, Victor Ponta se va rafui cu fostii sustinatori ai lui Mircea Geoana, precum Viorel Hrebenciuc si Ion Toma.
Printre acestea se afla si Silvian Toma, finantatorul echipei de fotbal FC Hunedoara, care este acuzat de spalare de bani si evaziune fiscala.
Liderul senatorilor PSD, Ion Toma, a raspuns astazi acuzatiilor primarului din Caracal, Gheoghe Anghel, si a afirmat ca-si va da demisia daca va exista vreo dovada a implicarii sale in scandalul de la Caracal.
Toma a practicat stilul masurilor extreme in partid. Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat vineri ca Ion Toma, ca lider al organizatiei Olt, a practicat "stilul masurilor extreme", iar acest mod de a "aborda lucrurile" s-a intors impotriva sa.
Crinu Popescu, administratorul Rovimet, impreuna cu Florin Toma, director executiv al societatii, au povestit ieri, intr-o conferinta de presa, cum au incercat sa obtina autorizatia de urbanism si cum au ajuns sa ii denunte pe cei doi edili la DNA Bucuresti.
Puiu Hasotti (senator PNL), Verestoy Attila (senator UDMR), Adrian Nastase (deputat PSD), Markó Béla (senator UDMR), Gyorgy Frunda (senator UDMR), Radu Berceanu (senator PD), Mihail Popescu (senator PSD), Dragos Ujeniuc (deputat PNL), Mircea Cosea (deputat PNL), Sotiris Fotopolos (deputat, minoritatea elena), Marin-Jean Marinescu (deputat PD), Aurel Vainer (deputat, minoritatea evreiasca), Oana Manolescu (deputat, minoritatea albaneza), Kelemen Hunor (deputat UDMR), Vladimir Mircea Farsirotu (deputat PRM), Kelemen Attila (deputat UDMR), Toro Tibor (deputat UDMR), Becsek-Garda Dezso (deputat UDMR).
Ion Toma, Ilie Sarbu, Mircea Geoana, Lia Olguta Vasilescu, Ecaterina Andronescu. ... Senator Ion Toma:
"Si mie, ce mult imi displace gustul amar si sefia asta a lui Ponta" ar fi raspuns pe rand, Toma, Lazar, Gust etc, pana cand au inceput sa sune telefoanele la Ponta, iar liderul le-a transmis sec:
Fostul senator PSD de Buzau in mandatul 2000-2004, Constantin Toma, si-a dat demisia din partid dupa ce a aflat ca senatorul Ion Vasile a fost reales sef al Organizatiei judetene a PSD Buzau, alti primari din judet declarand ca vor lupta din interiorul partidului pentru ca Vasile sa fie inlaturat.
De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratiei si Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
Conform acestei legi, (articolul 82, alineatul 1, litera a), din Sectiunea a 2-a, Capitolul III, Titlul IV, Cartea I), "calitatea de deputat si senator este incompatibila cu functia de presedinte, vicepresedinte, director general, director, administrator, membru al Consiliului de Administratie sau cenzor la societatile comerciale, inclusiv bancile sau alte institutii de credit, societatile de asigurare si cele financiare, precum si la institutiile publice".
Ion Cristoiu spune despre Dosarul Revolutiei ca Regimul Ceausescu a fost reabilitat si ca istoria nu poate fi judecata penal (Autoare:
candidatul Partidului Democrat- Liberal, in persoana avocatului Ion Popescu, decan al Baroului de Avocati Constanta si vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al formatiunii sale, fata in fata cu fostul senator Nicolae Rahau, presedintele organizatiei judetene si candidat al Partidului Romania Mare. ... Ion Popescu: ... Ion Popescu: ... Ion Popescu: ... Ion Popescu:
Este vorba de Costel Gheorghiu, deputat FSN in perioada 1990-1992 si senator PD intre 1992 si 2000, Gheorghe Virgil Serbu (foto), senator PNL in 2004-2008 si Mihail Sireteanu (PSD), deputat intre 1996 si 2008.
SFANTUL Ion 2018. In fiecare an, la 7 ianuarie, romanii sarbatoresc ziua Sfantului Ion (Ziua sfantului Ioan Botezatorul, Soborul Sfantului Prooroc Ioan Botezatorul, Inaintemergatorul Domnului). ... Potrivit tradidiilor, in ziua Sfantului Ion se incheie perioada Sarbatorilor de iarna, incepute de ziua Sf.
Sampania e la rece, discursul care va incepe cu "Daciana, dragostea mea..." e gata scris, se mai lucreaza un pic la scena pe care Ion Iliescu, Adrian Nastase si Victor Ponta, cele trei generatii ale marelui partid rosu, care au reusit sa ramana unite in ciuda vicisitudinilor si a dorintei irezistibile de a se strange de gat una pe alta, isi vor anunta victoria.
Peter Eckstein Kovacs a fost in1990-1992, deputat din partea UDMR Cluj, in perioada199-1996 a detinut functia de consilier local la Consiliul local al Municipiului Cluj-Napoca, iar in 1996-1999 a fost ales senator UDMR de Cluj.
Anuntul a fost facut de presedintele PSD Olt, senatorul Ion Toma. ... S-au mai inscris in PSD Olt 2.100 de fosti membri PD, a precizat Ion Toma. "A avut loc astazi (joi - n.r.) un adevarat exod de la PD la PSD Olt", a adaugat Ion Toma.
Ei au afirmat ca sunt nemultumiti de scandalul din PSD Olt, care a culminat cu suspendarea din partid pentru un an si propunerea de excludere din PSD a senatorului Ion Toma, dar si de lipsa de sprijin din partea conducerii PSD Olt pentru rezolvarea problemelor din comunitatiile pe care le reprezinta.
- De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratieisi Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
google-analytics.com