Cautare

1028 de rezultate pentru "sediu termoficare pitesti" (3.20 secunde)
Cu siguranta anumite persoane au fost deranjate cand mi-am exprimat opinia despre ce se va intampla daca se va distruge sistemul de termoficare.
Contractele de cesiune de creanta au fost incheiate la sfarsitul lunii octombrie 2008 pentru societatile de termoficare din Arad, Brasov si Oradea, precum si pentru recuperarea datoriilor de la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare Drobeta Turnu Severin.
Primaria Cernavoda a demarat proiectul privind extinderea retelei de termoficare pe cateva strazi din oras.
CE Craiova, producatorul de agent termic primar pentru oras, are de recuperat debite de 89 de milioane de lei de la Termoficare.
Reprezentantii Regiei Autonome de Termoficare (RATrf) Craiova dau asigurari ca din ianuarie 2011 nu se pune problema majorarii pretului mediu local de referinta, care este 194,08 lei/gigacalorie.
Furnizorul de caldura, Regia Autonoma de Termoficare (RATf), le solicita din nou craiovenilor sa incheie conventii individuale pentru furnizarea caldurii. ... Zilele acestea, cei de la Termoficare vor face inventarul instalatiilor", a spus Floarea Teica.
Regia Autonoma de Termoficare ameninta ca in cel mult o saptamana trece la debransarea selectiva a rau-platnicilor. ... Insa, actiunea va fi reluata in zilele urmatoare, pe listele celor de la Termoficare aflandu-se asociatiile:
In Romania, in momentul de fata, peste 50% dintre locuintele aflate in sistemul centralizat de termoficare sunt necontorizate.
Urmare a cresterii preturilor cu care acestea achizitioneaza gazele, ar putea aparea situatia ca cetatenii ale caror apartamente sunt bransate la sistemul public de termoficare sa plateasca mai mult pentru incalzire decat cetatenii care folosesc centrale proprii si platesc gazele la pretul reglementat.
lei reprezinta energie termica livrata catre societatile de termoficare, consideram ca acordarea unui ajutor de stat catre Unitatile Administrativ Teritoriale care au in subordine societati de distributie a energiei termice in Valea Jiului si Municipiului Deva, poate duce la recuperarea creantelor CEH.
Primarul Capitalei vrea jumatate de miliard din banii europeni pentru modernizarea sistemului de termoficare din Capitala. ... Banii trebuiau folositi pentru reabilitarea retelei de termoficare, doar ca lucrarile inca nu au inceput.
Reabilitarea intregului sistem de termoficare al Capitalei ar putea dura aproape un secol, atrage atentia fostul ministrul al Energiei, Claudiu Nasui.
A fost o noapte de cosmar pentru cei peste 130.000 de ploiesteni care sunt racordati la sistemul centralizat de termoficare.
Orasul Brad a ramas singura localitate din judetul Hunedoara, care mai are o retea de termoficare functionala. Locuitorii municipiului au caldura in apartamente furnizata de o centrala care functioneaza pe pacura.
In municipiul Pitesti au fost decupate trei colegii uninominale, ficare avand arondate si doua commune.
Carrefour, cel mai important lant de hipermarketuri in functie de vanzari, a anuntat pentru 2008 sase noi magazine, la Oradea, Arad, Pitesti, Suceava, Iasi si la Bucuresti, in cadrul centrului comercial Vitantis.
Astazi, reteaua PROFI s-a extins la 283 de magazine prin inaugurarea la Pitesti, Jud. ... In momentul de fata, in Arges activeaza 11 magazine PROFI din care 7 in Pitesti si cate unul in Costesti, Campulung Muscel, Mioveni si Topoloveni.
Fostii presedinti - si actuali disidenti ai PNL, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, au prezentat ieri, la Pitesti, o noua platforma-program pentru relansarea liberala.
"Daca tot vorbim despre Berceanu, putem sa discutam despre contractul de pe autostrada Bucuresti-Pitesti, acolo unde a castigat compania de pe locul doi, care oferea dublu fata de concurenta.
Prefectul de Dolj va emite ordinul de suspendare a primarului Craiovei, Antonie Solomon, dupa ce magistratii Curtii de Apel Pitesti au respins luni recursul lui Solomon.
google-analytics.com