Cautare

1028 de rezultate pentru "sediu termoficare pitesti" (3.39 secunde)
Regia Autonoma de Termoficare (RATf) Craiova si CET II au demarat, din aceasta saptamana, ample lucrari de revizie. ... "Mai exact, vom sti care vane sunt functionale si unde sunt probleme", a precizat directorul adjunct al Regiei de Termoficare, Nicolae Degeratu.
Desi pana joi, la ora 10.00, cel tarziu, fiecare formatiune putea sa-si prezinte nominalizarile la fiecare dintre cele patru regii - Apa, Termoficare, Transport si Administrarea Domeniului Public - partidele nu s-au inteles pana acum nici macar asupra numarului de membri pe care fiecare il va ocupa in CA-uri.
DA Jiu avea de recuperat creante de la clienti (complexe energetice, regii de termoficare etc.) aflati in blocaj financiar.
Regia de Apa si cea de termoficare sunt si mai curajoase. ... Ca sa-i convinga pe alesi, Termoficarea isi explica aceasta cerere dand vina pe locatari si pe sistemul de termoficare.
In 2008 voi candida pentru un fotoliu de parlamentar de Galati, dar pina atunci pot sa stau in Bucuresti pentru a aplica programul de termoficare pe care l-am conceput in calitate de secretar de stat", a declarat Mircea Toader.
Criza serviciului de termoficare' isi pierde justificarea", considera Guvernul. ... Criza serviciului public de termoficare". Liderul grupului parlamentar PDL din Camera Deputatilor, Cristian Radulescu, i-a inmanat documentul presedintelui Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, care a anuntat ca motiunea va fi dezbatuta, luni, de la ora 16.00.
Diferente mari intre pretul platit de populatie si costul real al agentului termic acoperite prin subventie sunt inregistrate si pentru energia termica furnizata de CET Braila (165,30 lei/Gcal fata de 351,31 lei/Gcal), RAM Buzau (185,24 lei/Gcal fata de 439,28 lei/Gcal), RA Termoficare Cluj (165 lei/Gcal fata de 347,04 lei/Gcal), Uzina Electrica Zalau (130 lei/Gcal fata de 460,42 lei/Gcal), Dalkia Alba-Iulia (129,64 lei/Gcal fata de 512,28 lei/Gcal) sau RADET Bucuresti (119 lei/Gcal fata de 298,62 lei/Gcal).
Primaria Craiova va primi de la guvern 19.283.000 de lei, bani care vor merge catre Complexul Energetic in contul debitelor pe care le are Regia Autonoma de Termoficare (RATf).
Primaria Craiova in tandem cu Regia Autonoma de Termoficare pleaca astazi sa recupereze datoriile de la craiovenii rau-platnici.
Primaria Craiova va primi de la guvern 19.283.000 de lei, bani care vor merge catre Complexul Energetic in contul debitelor pe care le are Regia Autonoma de Termoficare (RATf).
19.283.000 de lei vor ajunge de la bugetul de stat in contul Complexului Energetic Craiova si vor stinge o parte din datoria de 170 de milioane de lei pe care Regia Autonoma de Termoficare (RATf) o are fata de furnizorul de caldura si apa calda al orasului.
Trebuie, de asemenea, sa inlaturam si anomaliile din modul in care se infaptuieste justitia astazi si sa modificam normele juridice care spun ca primarii nu au voie sa fie reprezentanti ai localitatilor lor in societatile de apa, termoficare, transport, salubritate si sa fie si cercetati penali pentru aceasta, acesta fiind un sistem politic de constrangere a primarilor menit sa aduca voturi unei puteri politice trecatoare la un moment dat istoric si care ii lipseste de atributiile legale si de mandatul primit de la cetateni iar crearea a inca unui pol de decizie in administratia locala pe langa primari, este neprofesional si se bate cap in cap cu principiile si prevederile legii administratiei publice locale creand haos legislativ.
Astfel, pentru reparatiile si revizia tehnica a sistemului de termoficare si a celorlalte elemente tehnice ce concura la furnizarea catre RADET a agentului termic necesar incalzirii sutelor de mii de locuinte din municipiul Constanta, CET a cheltuit in acest an circa 200 miliarde lei.
Locatarii care vor sa se debranseze de la reteaua de termoficare vor trebui sa obtina si acordul vecinilor de pe verticala.
Statul va plati iarna aceasta integral factura familiilor care traiesc din venitul minim garantat si va acoperi 90% din cheltuielile cu apa calda si caldura consumata de abonatii sistemului centralizat de termoficare care au venituri lunare de maximum 125 de lei de persoana - propune Ministerul Muncii.
Spre exemplu, Regia de Termoficare Craiova revendica suma de cinci miliarde de lei vechi, adica atat cat a investit in refacerea PT 3, distrus de explozie. ... E mai greu, o sa dureze mult", a precizat Tatian Tudorache, directorul Regiei de Termoficare Craiova.
Acest lucru se poate spune in cazul a 400 de galateni care locuiesc la bloc si care au solicitat in cursul acestui an sa se rebranseze la sistemul de termoficare.
Sute de craioveni sunt in pericol sa ramana fara caldura si apa, de sarbatori, din cauza facturilor neachitate catre Regia Autonoma de Termoficare (RATf) si Regia Autonoma de Apa (RAA).
Fondurile alocate sint insuficiente pentru rezolvarea tuturor problemelor legate de sistemul de termoficare din municipiul Galati, ne-a declarat directorul general al Apaterm, George Cubasa: "Eu cred ca orice leu care se da pentru modernizarea si retehnologizarea sistemului de termoficare este un lucru bun.
Acesta a subliniat ca trebuie acordat un sprijin mai mare acestui program si ca, fara reabilitarea retelelor de termoficare, rezultatele vor fi doar unele incomplete.
google-analytics.com