Cautare

1028 de rezultate pentru "sediu termoficare pitesti" (3.55 secunde)
Aflam din Evenimentul Zilei ca la finalul verii anului 2011, Ambasada Statelor Unite ale Americii va avea un nou sediu, in totalitate verde, prin care isi propune sa economiseasca 50% din consumul de energie electrica si gaz.
acesta este noul sediu central al gigantului Google, un simbol al unul stil diferit de a trai la locul de munca, scrie Les Echos.
Noul sediu al Operetei, un proiect incheiat intr-o tara care-si lasa balta interesele (Autor: ... - Ne aflam in acest sediu minunat, la capatul unui drum lung, dar care a dus intr-un final Opereta bucuresteana acasa.
Partidul Democrat se face si el cu sediu in centru, la Trezorerie, linga garajul cu vila al viceprimarului Gheorghita.
Petrom poate livra catre CET-uri aproximativ 70.000-75.000 de tone de pacura pana la sfarsitul lunii ianuarie si aceeasi cantitate in februarie, compania negociind in prezent cu sapte societati, printre care ElectroCentrale Bucuresti si Constanta, CET Galati, Termoelectrica si Termoficare Pitesti.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. ... Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Pitesti a decis, la finele lui mai, sa suspende autorizatia de mediu a Rafinariei Arpechim Pitesti.
Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti isi va dubla productia, incepand cu anul viitor, pentru a putea asigura fasciculele de uraniu necesare viitoarelor reactoare 3 si 4 de la Cernavoda. ... Spre comparatie, FCN Pitesti a fabricat anul trecut un numar de 9.
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort. ... Autostrada da, expresul, ba Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti va ramane doar pe hartie, cel putin pentru urmatorii ani.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
Municipalitatea din Calafat va primi din partea guvernului 14 miliarde de lei pentru retehnologizarea retelei de apa si termoficare a orasului.
Regia Autonoma de Apa (RAA) Craiova asteapta cu nerabdare verdictul dat de primarie in cazul facturii emise catre Regie Autonoma de Termoficare (RATf) Craiova, pentru suma de 21 de miliarde de lei.
Peste 2.400 de familii din municipiul Petrosani au procese pe rol cu societatea de termoficare din localitate, dupa ce in ultimii ani nu si-au achitat contravaloarea intretinerii.
PNL si PRM, pe aproape Propunerile PNL sunt acoperite de lege pana la numele fostului subprefect Ionel Groza, presedinte al PNL Craiova, care nu poate proba profesionalismul in treburi asemanatoare celor derulate la Regia Autonoma de Termoficare, la care e nominalizat, el fiind inginer constructor de profesie.
Speriate ca ar putea sa nu mai asigure furnizarea de utilitati catre populatie, Regia Apa si Regia de Termoficare Craiova au apelat la masuri drastice, trimitand pe teren echipe de recuperatori.
Usi trantite in nas, vociferari, explicatii lamentabile, dar nici un leu incasat, cam de asta au avut parte echipele formate din angajati ai Primariei Craiova si ai Termoficarii, plecate sa recupereze datoriile de la localnici 60 de persoane, angajati ai Primariei Craiova si ai Regiei Autonome de Termoficare (RATf), s-au constituit in echipe si au batut ieri la usa asociatiilor mari debitoare.
"La intalnirea ce a avut loc la Oradea, s-a discutat despre modalitatea in care sistemul de termoficare de la nivel national ar putea deveni rentabil, programe si propuneri ce ar putea fi aplicate in perioada 2006-2009, toate avand ca scop reducerea consumului de energie primara, necesara producerii energiei termice, cu cel putin zece milioane de Gcal/an, fata de consumul aferent anului 2004", a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, viceprimarul municipiului Petrosani.
Pentru a avea un sistem de termoficare eficient, Primaria Craiova va fi nevoita sa gaseasca bani sa investeasca in modernizare acestuia.
Locuitorii din Petrosani, care sunt bransati la sistemul central de termoficare, vor scoate din buzunar sume de doua ori mai mari fata de anul trecut, pentru a-si achita intretinerea, daca autoritatile accepta noile tarife ale Societatii de Termoficare.
google-analytics.com