Cautare

1028 de rezultate pentru "sediu termoficare pitesti" (3.57 secunde)
Controlorii financiari ai Camerei de Conturi Dolj au descoperit ca regia nu a facturat 1,3 milioane metri cubi de apa livrata in punctele si centralele termice ale Regiei de Termoficare Craiova.
Impreuna cu cei de la Regia de Termoficare s-au stabilit cele 50 de puncte termice, din totalul de 105, care nu vor mai primi apa calda menajera.
Partidul National Liberal nu mai este bun asa cum este el acum, condus de Calin Popescu Tariceanu, a hotarat Theodor Stolojan, dar si echipa acestuia, care au prezentat, la Pitesti, platforma-program de relansare a liberalismului.
Regia de Termoficare nu poate acoperi datoriile catre furnizori, nici daca incaseaza toate creantele de la debitori In ultima sedinta din acest mandat, Consiliul Local Craiova a dat un vot de blam pentru modul in care a fost gestionata situatia la Regia Autonoma de Transport (RAT) Craiova si Regia de Termoficare Craiova.
72 Oltenia sunt nevoiti sa plateasca penalitati de 990 de milioane de lei vechi din cauza administratorului care nu a efectuat toate platile catre Termoficare. ... 33 Craiovita Noua o "bucurie" sub forma penalitatilor impuse de Regia de Termoficare care se ridica la suma de 99.084 de lei.
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.
PDL, PSD si PNL au anuntat inca de ieri ca nu vor vota propunerile primarului Craiovei privind cresterea pretului gigacaloriei si majorarea pierderilor la Termoficare Sedinta de astazi a Consiliului Local Craiova se anunta furtunoasa, dupa ce ieri, atat reprezentantii PSD si PNL, cat si cei ai PDL - deci toate cele trei partide din legislativul local - au anuntat ca nu vor vota doua dintre proiectele promovate de primarul Antonie Solomon.
Propunerile de legalizare a relatiei dintre Regia de Apa si Regia de Termoficare sunt diametral opuse, fiecare dintre cei doi furnizori din Banie incercand sa traga spuza pe turta lui in privinta facturarii apei incalzite si livrate populatiei.
Complexul Energetic Craiova a somat ieri primaria si Regia de Termoficare cu sistarea furnizarii energiei termice catre distribuitorul de apa calda si caldura, din cauza nerespectarii graficului de reesalonare a platii unei datorii istorice de 920 de miliarde de lei vechi.
Sistemele de termoficare prin cogenerare, la moda in Franta, prind si la romani. ... Acesta si-a exprimat speranta ca solutia de la Braila sa fie una viabila si a accentuat rolul autoritatilor locale in modernizarea sistemelor de termoficare.
Componentele le aducem din Romania, de la fabricile noastre de la Timisoara, Jimbolia si Pitesti".
Un grup infractional suspectat de contrabanda cu tigari a fost destructurat de politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti. ... La data de 7 august a.c., politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.
Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest "Oltenia" ar putea primi in curand bani pentru constructia unui sediu nou.
Sorin Oprescu a cuprins in bugetul Primariei Generale pe 2010, votat si de consilieri, 4 milioane de euro pentru echipamente si mobilier de instalat in noul sediu, dotari cu care ar fi trebuit sa ia in primire cladirea de la proprietar, pentru care plateste 2,4 milioane de euro fara TVA chirie anual.
Cele noua sute de milioane de lei, destinate construirii unui nou sediu pentru Muzeul de Arta Vizuala, stau neutilizate in bugetul Consiliului Judetului.
Elan si echipa sa - condusa de Sergiu Toader si Sorin Enache - au preluat controlul emisiei si controlul distributiei catre cablisti duminica seara, la ora 18.00, emitind din noul sediu din cladirea Willbrook (amplasata aproape de Otopeni).
Ei cred ca va fi posibil acest lucru dupa implementarea cu succes a programului "Termoficare 2006-2009". ... Aceste obiective vor fi atinse daca va scadea ponderea pierderilor de la 40%, cat se inregistreaza in prezent, la 12%, odata cu obtinerea unui randament de 85% pentru sistemul de termoficare.
Tot mai multi galateni au decis in ultima perioada sa redevina clientii societatii locale de furnizare a apei calde si a energiei termice, solicitand rebransarea totala sau partiala la sistemul de termoficare Dupa ce au renuntat la serviciile Apaterm din diferite motive, preferand sa se incalzeasca cu ajutorul aragazelor sau al resourilor, tot mai multi galateni au decis sa solicite rebransarea totala sau partiala la sistemul de termoficare.
Furnizarea caldurii craiovenilor pentru anotimpul rece sta sub semnul întrebarii, deoarece Regia Autonoma de Termoficare are conturile blocate si mari datorii catre Complexul Energetic Craiova.
Regia de Termoficare incearca sa mascheze lipsa unor politici economice sanatoase, punand in spinarea craiovenilor pierderile uriase din reteaua de distributie a agentului termic.
google-analytics.com