Cautare

769 de rezultate pentru "sedinte" (3.48 secunde)
“Ministerele“ lui Nastase vor lucra toata vara, avand sedinte operative in fiecare zi. Nastase a precizat ca, in intalnirea cu presedintii de departamente, au stabilit strategia de lucru atat pe vara, cat si pentru toamna.
Cabinetul condus de Calin Popescu Tariceanu isi va anunta demisia pina cel tirziu luni, 18 iulie, in functie de adoptarea actelor normative necesare in procesul de integrare Potrivit unor surse din cadrul actualei puteri, un reprezentant al Executivului se va deplasa la Bruxelles, la sfirsitul saptaminii viitoare, dupa doua sedinte de Guvern, pentru a-i informa pe oficialii UE despre stadiul respectarii calendarului de aderare.
„In doar doua sedinte de guvern, la 12 si 14 iulie, Guvernul a adoptat 40 de proiecte de lege, 48 de ordonante de urgenta, 16 ordonante simple si 152 de hotarari de guvern, fara a satisface prevederie legale privind asigurarea transparentei, publicarea pe site cu 15 zile inainte, consultarea societatii civile etc.“, a declarat Diaconescu.
Senatorul PC era indignat de faptul ca a fost sunat ieri sa vina la Senat pentru a termina dezbaterile in comisie, iar in sala de sedinte nu erau decat senatorii PSD Antonie Iorgovan si ßerban Nicolae.
Din acest punct de vedere a fost o greseala organizatorica, cele doua sedinte, sedinta de plen a Senatului si sedinta de Guvern, trebuiau cumva decalate“, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute Maria Petre.
In cadrul aceleiasi sedinte, s-a stabilit un calendar de rezolvare a divergentelor, astfel ca, pana la 1 septembrie, Comisia pentru regulament a Camerei Deputatilor si a Camerei Senatului trebuie sa se intalneasca pentru a modifica regulamentul, astfel incat acesta sa permita schimbarea presedintilor celor doua camere.
Fiindca participa la sedinte, un membru CA poate primi, fara a face nimic, 20% din salariul directorului, care poate atinge 167.000 de lei pe an (50.818 euro), fara prime, sporuri, alte drepturi si premiu anual.
Clubul Parlamentarilor a fost amenajat pentru gazduirea biroului presedintelui Senatului, salii Biroului Permanent al Senatului, precum si pentru o sala de protocol a acestei institutii. FOTO: In sala de sedinte a deputatilor se lucreaza de zor
Pe de alta parte, consilierii Aliantei D.A. strinsesera deja ieri jumatate din numarul necesar de semnaturi pentru convocarea unei sedinte extraordinare a CJ.
El a mai cerut Parchetului si Politiei ca la urmatoarele doua sedinte de CJ sa delege oameni care sa asigure secretul votului.
Sesiunea ordinara a senatorilor va incepe cu sedinte in grupurile parlamentare, dupa care plenul va aproba noul Birou Permanent in conformitate cu configuratia politica initiala rezultata din alegeri si cu algoritmul stabilit in decembrie 2004.
Deputatii, plictisiti de lungile sedinte de procedura din zilele trecute, au inceput sa discute si sa se plimbe prin sala in timp ce se citea motiunea, ceea ce a atras mustrarile presedintelui Adrian Nastase.
Alegerile pentru Biroul Executiv al Organizatiei Municipale s-au desfasurat luni, 3 octombrie, in sala mare de sedinte a Consiliului Judetean.
tribuna partidului, a invitat presa sa paraseasca sala de sedinte. Gestul liderului PD Salaj a fost motivat de faptul ca, acolo, se vor purta discutii cu privire al unele "chestiuni interne de partid".
In sedinta de plen de ieri a Senatului s-a reusit adoptarea a patru alineate ale articolului 23 din Regulament. Astfel ca vor mai trece cateva sedinte pana cand se va ajunge la articolul 29 privind revocarea presedintelui Senatului.
Tot ieri, plenul a dat votul final pentru 15 proiecte de lege care au fost adoptate pe articole in sedinte anterioare, dar care nu au fost votate din lipsa de cvorum, sase dintre acestea fiind prioritati legislative.
Béla a declarat ca in cadrul acestei prime sedinte comune de la Bucuresti a€žse vor semna acorduri in domeniul cultural, educational, social etc.a€œ si vor fi adoptate memorandumuri privind pastrarea identitatii minoritatilor nationale, patrimoniul cultural al celor doua comunitati si sprijinirea institutiilor si a institutelor minoritatilor.
Guvernul a aprobatluni bugetul pe 2006, in urma unei sedinte extraordinare, cu un deficit prognozat de 0,5 la suta din PIB.
a€žDaca schimbam Regulamentul, conducerile comisiilor nu vor mai decide, ci vor fi obligate sa tina sedinte publice prin Regulamenta€œ, a adaugat Olteanu.
Dupa un timp indelungat, senatorul Ion Iliescu a participat ieri la sedinta Biroului Permanent National al PSD, prezenta sa la aceasta reuniune fiind, potrivit declaratiilor sale, o consecinta a scrisorii pe care a adresat-o saptamana trecuta liderilor partidului.
google-analytics.com