Cautare

769 de rezultate pentru "sedinte" (2.68 secunde)
Discutiile pe acest proiect s-au derulat pe parcursul a doua sedinte, in care s-au dezbatut o serie de amendamente care au modificat actul initial.
Liderul PNL, Radu Stroe, a fost intrebat daca intre subiectele abordate de USL in urmatoarele sedinte se numara suspendarea presedintelui, avand in vedere interferentele din ultimele zile ale acestuia cu PDL si schimbarea premierului Emil Boc.
Nu, ei pe bloguri, declaratii de la Bruxelles, dar la sedinte niciodata, decat la alea cu presa multa. GdS: Ar fi un lucru rau sa-i suspendati pe parlamentarii si primarii trimisi in judecata?
Victor Iuscenko, ajuns presedintele Ucrainei in urma “revolutiei portocalii“, culoarea purtata si de Alianta PNL-PD, se va adresa parlamentarilor romani cu prilejul vizitei sale oficiale la Bucuresti, la 21aprilie, in cadrul unei sedinte comune a celor doua Camere.
Aproximativ 460 de membri PSD din tot judetul sint asteptati astazi in sala mare de sedinte a Consiliului Judetean Satu Mare, in cadrul Conferintei Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat, pentru a-si alege presedintele.
In cadrul aceleiasi sedinte au avut loc, printre altele, discutii referitoare la Raportul Freedom House, anumite aspecte privind concursul de admitere in magistratura, promovarea in functii de conducere a magistratilor, precum si o adresa a Ministerului Afacerilor Externe privind o propunere de colaborare cu CSM pentru transmiterea informatiilor referitoare la dreptul comunitar aplicat in dreptul intern.
Ei se vor afla insa in cladirea Parlamentului, vor participa la sedinte de grup parlamentar, la lucrarile comisiilor lor interne pe diferite specialitati si, probabil vor remite si initiative legislative.
Proaspatul prim-vicepre-sedinte Ioan Tou a demisionat pe motive de incompatibilitate La inceputul sedintei, prim-vicepresedintele Ioan Tou a anuntat ca renunta la functie din cauza politicii firmei pe care o reprezinta (OMV) si a rugat Consiliul sa ia act de demisia sa, dar a precizat ca va ramine membru in Biroul Judetean.
In sediul Inspectoratului Judetean de Politie avea obiceiul sa strige, sa-si certe si sa-si ameninte subalternii, dar si sa-l sfideze si sa-l submineze pe seful inspectoratului, prin afirmatii tendentioase in prezenta unor subalterni sau prin plecari intempestive din sedinte de colectiv.
Forurile de conducere ale PSD - Biroul Executiv Central si Consiliul National - s-au intrunit, ieri, in ultimele lor sedinte si au pus la punct documentatia necesara Congresului.
Boc a precizat ca motiunea simpla va fi depusa la Camera Deputatilor in prima saptamana cu sedinte de plen, respectiv saptamana viitoare.
Felician Pop mai spune ca Stefan Szabo i-a promis ca toata povestea se va lamuri cu prilejul unei sedinte a Consiliului Judetean, dupa ce presedintele CJ revine din concediu.
Vicepresedintele PD, copre-sedinte al Aliantei D.A. PNL - PD Buzau, deputatul Cezar Preda, a lansat o serie de acuzatii la adresa consilierilor municipali buzoieni care la o sedinta ordinara a Consiliului Local de saptamana trecuta au votat alaturi de PSD, contrar indicatiilor primite.
Sedinte grele la PSD si PNL. Dispute PRO si CONTRA participarii la sedinta plenului In ciuda aparentei de unitate lucrurile nu sunt deloc calme in USL.
Cei trei - Cristina Calangiu, Cosmin Enea si Dan Mogos - isi vor putea intra din nou in drepturi, singura conditie prevazuta de lege fiind sa depuna declaratiile de avere pana la organizarea primei sedinte a consiliului.
Fiecare venire la putere incepe, inainte de orice, cu sedinte de beliri, rastigniri si ghionturi. Asa s-a intamplat in ’96, 2000, 2004.
Ciuvica a parasit sala de sedinte inaintea votului, nemultumit ca nu i-a fost acordat dreptul la cuvant, pentru a putea raspunde numeroaselor referiri pe care deputatii le-au facut la adresa sa.
Cazul Ponta a fost semnalat martea trecuta si de catre deputatul PNL Titu Gheorghiof, cand pesedistul a parasit sala de sedinte a Plenului Camerei, invocand faptul ca a expirat timpul alocat in programul Camerei pentru sedinta.
Ca inca mai tine sedinte de Guvern deschise presei, ca mai iese la tabla sa explice ce si cum face Guvernul, ca mai tine conferinte de presa in locul purtatorilor de cuvant specializati.
Asadar, Biroul Permanent al PRM a fost completat, in cadrul unei sedinte, cu noi cinci reprezentanti, astfel: Petre Popeaga, Vlad Hogea - care a preluat si conducerea Organizatiei PRM Iasi , Liviu Codarla - in grija caruia se afla, de acum, Organizatia PRM Bucuresti, Daniela Buruiana, respectiv Gelil Eserghep.
google-analytics.com