Cautare

769 de rezultate pentru "sedinte" (3.31 secunde)
In cadrul unei sedinte interne din cadrul Organizatiei Judetene PC Galati a fost atins subiectul excluderii din partid a consilierului local Marian Popa, desi acesta a parasit formatiunea politica de multa vreme.
Dupa o strangere de mana protocolara pentru camerele de filmat si aparatele de fotografiat, Eugen Bejinariu i-a prezentat noului premier sala de sedinte a Guvernului, dupa care cei doi oficiali s-au retras in biroul primului-ministru, unde a avut loc semnarea protocolului de predare-primire a functiei.
In sala de sedinte a sediului de partid a fost instalat un brad de Craciun, iar un grup de tineri i-au cintat Mosului colinde.
In legatura cu presedintele Nicusor Constantinescu, caruia i-ati contestat, si dumneavoastra, si colegii, legalitatea numirii, in contextul unei sedinte de Consiliu controversate, ce veti face, acum, ca sunteti prefect?
Ulterior, toti s-au mutat in sala de sedinte a Primariei Capitalei, destul de spatioasa pentru ca toti cei care au vrut sa participe la eveniment sa incapa inauntru.
Sa-i lasam insa pe pesedistii infierbantati sa-si verse focul, mai ales ca, de ieri, o fac in cadru organizat, in sedinte si intalniri convocate de graba de un centru panicat in ciuda dezinvolturii abordate de liderii en-titre.
h) din Constitutia Romaniei, republicata, Camerele Parlamentului se intrunesc si lucreaza in sedinte comune pentru “numirea, la propunerea presedintelui Romaniei, a directorilor serviciilor de informatii si exercitarea controlului asupra activitatii acestor servicii“, se arata intr-un comunicat PSD remis ieri presei.
Vizita premierului Calin Popescu-Tariceanu la Budapesta a fost extrem de incurajatoare pentru UDMR. Oficialii ungari au obtinut de la Tariceanu, la nivel de promisiuni, cam tot ce-si doreste etnia maghiara din Romania.
Festivitatea de instalare a avut loc in sala mica de sedinte a Palatului Administrativ, incepind cu ora 13:00, in prezenta liderilor locali ai formatiunilor politice aflate la guvernare:
Elisabeta Lipa a mai declarat ca ministrul Vasile Blaga a acuzat-o de coruptie in cadrul unei sedinte convocate pe cinci ianuarie, la care au participat toti consilierii fostului ministru.
Liderul PD-L, Emil Boc, a anuntat luni ca motiunea de cenzura anuntata de PLD si sustinuta de PD va face, probabil, obiectul primei sedinte a Biroului Permanent National al PDL din luna ianuarie.
Aici, PSD a pierdut majoritatea in Consiliul Judetean, dupa ce un consilier PUR, Gheorghe Pop, si un altul de la PSD, Viorel Marginean, au semnat, alaturi de consilierii PNL si PD, o lista pentru convocarea unei sedinte a Consiliului Judetean in care vor fi discutate proiecte ale Aliantei.
Deputatii PRM Dumitru Dragomir, Ioan Manzana, Mircea Costache si Gelil Eserghep si-au anuntat, la inceputul primei sedinte a Camerei din actuala sesiune parlamentara, demisia din partidul condus de Corneliu Vadim Tudor.
Deci eu, ca presedinte de sedinte, am iesit din logica normala si va propun la vot toate amendamentele si asa le trimitem la Camera Deputatilor.
O parte din nominalizarile democrate stabilite in cadrul respectivei sedinte au fost prezentate, in premiera de altfel, in cotidianul "Replica”.
Dar noi nu suntem juristi, iar in sala de sedinte erau presedintele Consiliului Judetean, un subprefect si secretarul Consiliului Local si nimeni nu a sesizat vreo neregula.
Ordonanta de urgenta a Guvernului privind implementarea programului "Prima casa" a fost adoptata tacit de Senat la 29 septembrie, dupa ce senatorii nu au reusit sa o voteze in trei sedinte.
Intrebat de ce simte totusi nevoia sa ecraneze sala de sedinte, liderul PSD a replicat: "Nu vedeti in ce lume traim?
In aceste conditii, programul de lucru s-a modificat, astfel incat sedinte in plen vor avea loc marti si miercuri, iar activitati in comisiile permanente miercuri si joi.
In cadrul acestei sedinte, a fost discutata si situatia fostului presedinte Mircea Geoana care se afla de circa o saptamana in conflict deschis cu actualul presedinte Victor Ponta.
google-analytics.com