Cautare

769 de rezultate pentru "sedinte" (3.56 secunde)
Acesta din urma a parasit sala de sedinte, alaturi de Florian Chiritescu. ... Cei ramasi in sala de sedinte au constatat ca nu mai au cvorum de vot, astfel ca alegerea presedintelui a fost amanata pana marti.
Presedintele Camerei Deputatilor invoca articolul 159 din Regulament, care prevede ca un astfel de demers se face de catre initiatori in cursul unei sedinte publice, textul motiunii trebuind sa fie depus la presedintele de sedinta si nu la Cancelaria Presedintelui Camerei Deputatilor.
Orasul Navodari va clocoti, si azi, sub impresia unei noi sedinte de consiliu. ... Nu ne referim de data aceasta la acele huidume pe care le aduce la sedinte sa faca impresie contra sumei de 50 de mii de lei vechi, ci ne referim la consilieri.
In cadrul ultimei sedinte de Consiliu Local, desfasurata joi dupa-amiaza, la care Marian Popa a lipsit, consilierul local PC, Tincuta Tercu, a cerut introducerea pe ordinea de zi a doua proiecte de hotarare, privind incetarea mandatului de consilier local a lui Marian Popa si respectiv validarea in postul de consilier local a lui Gabriel Panaitescu.
Aceasta decizie a fost luata ieri in cadrul unei sedinte a Biroului Permanent National al Partidului Democrat Liberal.
Habar nu aveti de administratie publica", iar seria contrelor a continuat pe parcursul intregii sedinte, in aceeasi maniera. ... Interventia a dat insa startul unui lung sir de contre, derulat pe parcursul intregii sedinte.
Precizarea celor 10 consilieri - doi dintre ei contestati de primar, care sustine ca de fapt si-au pierdut calitatea de alesi locali - vine dupa o noua tentativa de convocare a unei sedinte extraordinare.
Este posibil ca si cei 12 consilieri de la PD-L, PNL, PC si PRM sa aiba pacatele lor, insa comentariile unora din sala de sedinte a Primariei Mangalia au depasit cu mult bunul simt.
Gestul primarului Tusac, prin care se doreste dizolvarea Consiliului Local, a pornit ca urmare a absentelor sistematice a consilierilor de la sedinte, inca din luna noiembrie a anului 2008, sustine chiar edilul Mangaliei.
Pentru a se schimba statutul acestor camine avem nevoie de o alta autorizatie, iar cladirile trebuiesc reabilitate", a precizat Stere Sponte, care a parasit sala de sedinte impreuna cu colegul sau de partid, Stefan Galbau.
In afara de sedinte peste sedinte, noul director executiv s-a gandit sa faca si reparatii prin birourile angajatilor, dar si pe holurile etajului, unde acestea sunt amplasate.
Premierul a afirmat iritat ca PSD si-a facut un alt pachet de prioritati, presedintele PSD, Mircea Geoana, neprezentandu-se la unele sedinte ale Coalitiei. Premierul l-a asteptat pe Mircea Geoana o jumatate de ora al una dintre sedinte, nefiind anuntat de faptul ca Geoana este plecat in concediu.
Initiativa a vizat insa, fara doar si poate, doi consilieri locali, care la un moment dat au absentat - Dan Moldovan si Nae Negrea -, insa, problema pare sa fi fost remediata intre timp, ambii fiind prezenti la cele mai recente sedinte de consiliu.
PSD si PD-L au hotarat, ieri, in cadrul unei sedinte comune, sa nu se mai atace in public si sa se abtina de la a face comentarii negative unul la adresa altuia, au anuntat liderii social-democrati.
"Eu i-am invitat pe toti la sedinte, dar ei nu vin. ... Pesedistul Claudiu Tusac crede ca raspunsul venit din partea instantei "a fost taraganat in mod voit", si ca la mijloc sunt "influente" care ii fac pe consilieri sa nu apara la sedinte.
• Marti, 5 ianuarie 2010, ora 9.00 - pana miercuri, 6 ianuarie 2010, ora 20.00 - Sedinte comune ale comisiilor de specialitate ale Camerei Deputatilor si Senatului pentru examinarea si depunerea avizelor la comisiile pentru buget, finante si banci;
Sunt primari pe care nu i-am prea vazut la sedinte. Unii practica starea de indiferenta si nu este bine. Trebuie sa avem o relatie de colaborare", a mai spus prefectul Liviu Andrei.
"Am vazut ca alti colegi de ai mei au absentat de la sedinte mai mult decat am lipsit eu si cu toate acestea rezultatele spun altceva. ... Cel de-al treilea senator botosanean, Dan Humelnicu (PD-L), a votat de 168 de ori, fiind prezent la 51,38% dintre sedinte.
Sunt primari pe care nu i-am prea vazut la sedinte. Unii practica starea de indiferenta si nu este bine. Trebuie sa avem o relatie de colaborare", a mai spus prefectul Liviu Andrei.
Convocarea unei sedinte a Colegiului Director ar da posibilitatea de exprimare si liderilor din teritoriu si ar creste presiunea asupra conducerii centrale pentru o remaniere serioasa. ... In ultimele sedinte ale conducerii partidului, garda veche a partidului s-a opus tuturor propunerilor venite din partea reformistilor.
google-analytics.com