Cautare

769 de rezultate pentru "sedinte" (2.94 secunde)
In semn de protest, reprezentantii PNL si PD au parasit sala de sedinte. ... Consilierii PNL si PD au parasit sala de sedinte in semn de protest fata de „tradarea“ consilierilor PC.
Hotarirea a fost luata dupa mai multe sedinte in care consilierii Aliantei D.A. ... "Ne vom intilni inaintea fiecarei sedinte si vom stabili ce atitudine trebuie sa luam.
Potrivit unor surse din partid citate de Mediafax, vicepresedintele PSD Bucuresti, Codrin ßtefanescu, a fost exclus prin intermediul unei rezolutii adoptate, prin vot, in cadrul unei sedinte a Biroului Executiv al Organizatiei PSD Sector 4, care a fost convocata joi seara.
Suparata, cea mai mare parte a celor 19 consilieri a inceput sa paraseasca pe rand sala de sedinte, unii pentru a-si calma nervii, altii pentru a se consulta cu colegii de partid.
Secretariatul general al Camerei Deputatilor a solicitat ieri sprijinul conducerii Camerei Deputatilor pentru a afla daca pe siteul Camerei trebuie publicate stenogramele sedintelor Biroului Permanent al acestui for legislativ sau sintezele acestor sedinte.
Pentru ca la "usa" podului in care s-au desfasurat in cursul zilei de vineri, 31 martie a.c., ostilitatile unei noi sedinte de Consiliu Local Eforie se aflau angajatii Utilserv SRL, consilierii au decis sa nu inceapa cu punctul 1 de pe ordinea de zi, ci cu punctele 10, 11 si 12.
Daca unii consilieri locali au primit cu zambete propunerea consilierului, altii s-au declarat de acord cu schimbarea de atitudine fata de tratarea oamenilor care se prezinta la sedinte. ... "Propun si eu sa ne schimbam atitudinea si sa-i ascultam pe oamenii care vin la sedinte.
Programele au un tipar structurat al fiecarei sedinte si sunt construite pentru a merge in paralel sau sa fie urmat de psihoterapie individuala, pe parcursul unui numar de 8-12 sedinte saptamanale.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, va inainta astazi Biroului Permanent o serie de propuneri privind monitorizarea prezentei deputatilor la sedinte si masurile de sanctionare a celor care lipsesc de la lucrarile acestui for legislativ.
Mai mult, acesta dezaproba modalitatea gasita de PSD de a realege, pentru a treia oara, presedintele Consiliului Judetean Constanta, in cadrul unei sedinte extraordinare.
Astfel de sedinte aveau fie un rol operativ, fie unul de antrenament. ... Atwater afirma ca lui i-a venit pentru prima data ideea de a folosi drept tinta, pe parcursul acestor sedinte, OZN-uri sau extraterestri.
215 privind administratia publica locala aduce, pe linga o serie de revizuiri privind componenta in CA si AGA respectind algoritmul politic, si sedinte in plen mai dese. ... Sedinte mai dese In articolul 106 al noii legi este inserata o noua prevedere.
Iliescu, sapunit pentru absentele de la sedinte Inainte de demisia-surpriza din PSD, Viorel Hrebenciuc si Vasile Dancu i-au reprosat lui Ion Iliescu absenta de la sedintele Biroului Permanent National (BPN).
Doua sedinte, una la CJ si cealalta la CL, au avut loc in a doua parte a saptaminii. ... "Miza acestei sedinte are si un substrat politic, si anume rezolvarea unor probleme interne ale 'monstruoasei coalitii' PSD-PC.
In cursul zilei de vineri, Institutia Prefectului judetul Constanta a sesizat instanta de contencios administrativ, in vederea constatarii de drept a dizolvarii Consiliilor Locale ale comunelor Adamclisi si Ion Corvin, care in decurs de doua luni nu au facut dovada intrunirii in sedinte ordinare, prin necomunicarea hotararilor catre Institutia Prefectului.
In cursul zilei de vineri, Institutia Prefectului judetul Constanta a sesizat instanta de contencios administrativ, in vederea constatarii de drept a dizolvarii Consiliilor Locale ale comunelor Adamclisi si Ion Corvin, care in decurs de doua luni nu au facut dovada intrunirii in sedinte ordinare, prin necomunicarea hotararilor catre Institutia Prefectului.
Din acest moment, grava tulburare adusa de iresponsabilitatea unor lideri politici ai PNL, PD si PC, dar si de cei 22 de consilieri judeteni care au refuzat sa se prezinte la sedinte a luat sfarsit", a spus Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean si al PSD Vrancea.
Vicepresedintele CJ, Marcela Sighinas, sublinia de curind faptul ca iesirea din sala de sedinte a consilierilor Aliantei nu a fost doar un gest de imagine, ci a avut si o replica, aceea ca, la acest moment, noul regulament a fost retras si este din nou dezbatut, fiind introdus iarasi pe ordinea de zi a viitoarei sedinte a Consiliului.
Consilierii locali din Mangalia - printre care s-au aflat si trei dintre cei patru independenti care au castigat la Tribunalul Constanta procesul de suspendare din functii - s-au reunit la Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" in cadrul ultimei sedinte pe anul 2006.
Se pare ca cetatenii Mangaliei au fost de acord cu capitolele postate pe site-ul orasului, intrucat in sala de sedinte au fost prezenti, aproape in exclusivitate, sefi ai serviciilor publice locale.
google-analytics.com