Cautare

769 de rezultate pentru "sedinte" (2.80 secunde)
Prezenta celor noua parlamentari botosaneni in perioada septembrie - decembrie 2009, extrasa din raportul de monitorizare publicat de Institutul de Politici Publice (IPP) scoate in evidenta doua situatii, respectiv cei care au participat la un numar mare de sedinte si cei care au gasit aproape in permanenta alte prioritati.Conform topului prezentelor in plenul Parlamentului, cel care detine cel mai slab rezultat este deputatul PSD, Andrei Dolineaschi, care a inregistrat o prezenta de doar 16%.
Presedintele Traian Basescu i-a spus, marti, primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, ca parlamentarii sunt bronzati si s-au suparat ca le-a fost luat 25% din salariu, desi nu sunt prezenti la sedinte.
Noua ni sa spus ca nu s-a implicat in activitatea organizatiei, ca nu a participat la sedinte", a declarat, pentru NewsiIn, Constantin Rotea, vicepresedinte PSD Olt si membru al BPJ al PSD Olt. ... Am inteles ca mi s-a imputat ca nu am participat la sedinte.
Senatorii se vor reuni miercuri in doua sedinte de plen, prima fiind programata pentru orele 10,30 - 12,00, iar cea de-a doua la ora 16,00.
Luari de cuvant 21(in 18 sedinte), luari de cuvant in BP 61 (in 62 sedinte), Proiecte de hotarare initiate 2 2. ... Propuneri legislative 25, intrebari si interpelari 8, luari de cuvant 5 ( in 5 sedinte), declaratii politice 3 3.
Directorul general al Bursei a invocat un regulament potrivit caruia, in vederea mentinerii unei piete ordonate, transparente si echitabile, directorul general al BVB poate decide intarzierea, amanarea sedintei de tranzactionare, precum si suspendarea temporara sau pe toata durata unei sedinte sau a mai multor sedinte de tranzactionare a realizarii tranzactiilor la nivel de bursa, piata, simbol sau simbol-piata.
Insa nu a fost numai asta, o evolutie favorabila a avut si segmentul petrolier, unde au crescut volumele tranzactionate si unde au existat sedinte de cresteri notabile a cursurilor, semne ale unei posibile intrari la cumparare a marilor investitorilor.
Am slabit 10 cm in zona abdomenului dupa doar doua sedinte! Wow!", a marturisit vedeta, care realizeaza sedinte de reducere a circumferintei si celulitei in trei zone, apoi drenaj limfatic si o dieta personalizata de catre doamna Dr.
Iuliana Avadanei ne recomanda ca in cazul in care avem anemie sa facem 10 sedinte de reflexoterapie sau 10 sedinte de acunpunctura, dupa care sa repetam analiza de sange. "Si masajul Shiatsu este indicat atunci cand avem anemie, cate 10 sedinte.
Durata unei sedinte de masaj Shiatsu este de 60 minute. ... Oricine a beneficiat doar de o sedinta de masaj Shiatsu va veni cu siguranta si la urmatoarele sedinte deoarece efectele pozitive sunt surprinzatoare! ... La abonamente beneficiaza si de sedinte gratuite.
Conferinta judeteana de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat a avut loc ieri in sala mare de sedinte a Palatului Administrativ in prezenta vicepresedintilor PSD Ioan Mircea Pascu si Valer Dorneanu, a deputatei Mihaela Rusu si senatorului Sever Ster, ajuns in sala de sedinte doar pe ultima suta de metri.
Ultimele iesiri in fata presei, ultimele sedinte. ... In plus, inca prefectul Gheorghe Martin este ferm convins ca "nu doarme lumea la sedinte”.
13 membri ai CJ, toti provenind din rindurile Aliantei D.A., au depus vineri o solicitare la secretariatul Consiliului pentru convocarea luni a unei sedinte. ... Consilierii liberali si democrati nu renunta insa la ideea convocarii unei sedinte de CJ.
Ieri, ca si la celelalte sedinte, proiectul de HCL nu a trecut. ... Joi, in cadrul unei sedinte ordinare a CL, actului normativ va fi supus inca o data votului.
Cum in raport se mentioneaza adoptarea documentului in cadrul sedintei din 12 mai, Nicolicea a invocat stenograma respectivei sedinte, afirmand ca din ea reiese ca dezbaterile s-au suspendat din lipsa de cvorum.
Seara, Delegatia Permanenta a PNL urma sa decida daca este nevoie de o schimbare importanta, la Guvern sau in partid. Liberalii au avut ieri o zi foarte lunga, cu intalniri peste intalniri si sedinte peste sedinte.
In cadrul intalnirii au fost abordate aspecte legate de pregatirea acestei sedinte. ... Potrivit lui Markó Béla, organizarea acestei sedinte comune a celor doua Executive are o semnificatie deosebita atat pentru Romania, cat si pentru Ungaria.
In cadrul ultimei sedinte a Biroului Permanent Judetean (BPJ) al PD Salaj, care a avut loc marti, Radu Capilnasiu a anuntat ca se retrage din competitia pentru castigarea fotoliului de presedinte al organizatiei judetene, preferand sa se gandeasca la "esalonul doi", si anume la fotoliul de presedinte executiv.
Doru Ioan Taracila (PSD) nu le-a acordat circumstante atenuante Colegilor absenti din cadrul coalitiei de guvernamant, explicand neparticiparea acestora la plen prin faptul ca, atingandu-si scopul cu votarea noului regulament, nu mai au motive sa vina la sedinte.
In cadrul scurtei sedinte, parlamentarii nu au reusit sa treaca de articolul opt al proiectului legii bugetului de stat, desi discutiile pe acest articol incepusera cu o zi in urma, in conditiile in care pe proiectul legii bugetului s-au adus aproximativ 1.000 de amendamente.
google-analytics.com