Cautare

769 de rezultate pentru "sedinte" (9.09 secunde)
McMoneagle a reconfirmat recent ca cele mai multe sedinte in care clarvazatorii au vazut OZN-uri sau extraterestri au fost facute in afara unor cerinte ale vreunei agentii guvernamentale. ... Atwater a remarcat ca aceste sedinte, doua din multe altele, par sa confirme existenta acelor baze.
Abonament masaj de relaxare - 10 sedinte/50 min la pret de 450 lei Avantaj - pretul de lista al unei sedinte de masaj de relaxare este de 60 lei.
Un program de 4 saptamani care contine sedinte de microdermabraziune, mezoterapiee virtuala, dermocrioforeza, radiofrecventa, oxigen hiperbaric, masca faciala. ... New Face - o formula anti-rid cu efect imediat Contine 4 sedinte ce redau apsectul ferm, tanar, luminozitatea si elasticitatea tenului. ... 40% (pachet 3 sedinte = 1980 lei).
Pentru a-l putea schimba pe liderul autosuspendat din partid, deputatul Dan Ioan Popescu, PSD Bucuresti are nevoie, din cauza procedurii complicate prevazute in Statutul partidului, de sase sedinte si de convocarea unei Conferinte Extraordinare.
Dupa 15 sedinte pacienta s-a echilibrat, starile de rau incetand treptat. ... A urmat 20 de sedinte starea lui imbunatatindu-se semnificativ. Intre seriile de sedinte de acupunctura a facut 20 sedinte de reflexoterapie. ... Dupa 10 sedinte starea pacientului s-a ameliorat foarte mult.
El a reconfirmat recent ca cele mai multe sedinte in care clarvazatorii au vazut OZN-uri sau extraterestri au fost facute in afara unor cerinte ale vreunei agentii guvernamentale. ... Atwater a remarcat ca aceste sedinte, doua din multe altele, par sa confirme existenta acelor baze.
Aceasta a venit dupa aparitia în presa a înregistrarii audio a unei sedinte a Biroului Politic al PNL Gorj. ... Recent, fostul erou al muncii socialiste a revenit în partid, unde a condus doua sedinte de Birou Politic.
Aceasta a venit dupa aparitia în presa a înregistrarii audio a unei sedinte a Biroului Politic al PNL Gorj. ... Recent, fostul erou al muncii socialiste a revenit în partid, unde a condus doua sedinte de Birou Politic.
Luni, 7 iunie, premierul va prezenta in Parlament cele doua proiecte legislative, unul privind echilibrul bugetar si al doilea referitor la pensii, in doua sedinte succesive convocate in aceeasi zi, prima la ora 16:00, a doua la ora 17:00.
Isi mai aduce cineva aminte, ma intreb eu, retoric, de cele patru sau cinci sedinte de guvern comune romano-ungare ? ... Premierul Calin Popescu Tariceanu aprecia si el ca organizarea unor astfel de sedinte guvernamentale va contribui esential la realizarea si dezvoltarea proiectelor comune dintre cele doua tari.
Analiza tehnica arata, în cazul Rompetrol Rafinarie (RRC), ca volatilitatea si lichiditatea titlului a fost în scadere în ultimele sedinte, presiunea la cumparare manifestând-se doar în zona nivelului de 0,122 lei.
Analiza tehnica arata, în cazul Rompetrol Rafinarie (RRC), ca volatilitatea si lichiditatea titlului a fost în scadere în ultimele sedinte, presiunea la cumparare manifestând-se doar în zona nivelului de 0,122 lei.
Pai l-am vazut pe la niste sedinte de partid pe Gelu Visan venind cu unu’ care-i cara servieta… In politica romaneasca nu l-am mai vazut asa decat pe Vadim Tudor, or nu suporta comparatie… GdS: ... Si nici nu venea la sedinte.
Parlamentarii au beneficiat de un program lejer si de o locatie mai eleganta a bufetului de langa Sala de sedinte. ... Un bufet mai elegant Parlamentarii au inaugurat ieri noua locatie a bufetului de la Sala de sedinte a Camerei Deputatilor.
Potrivit legii, daca un consilier local nu se prezinta de trei ori consecutiv la sedintele Consiliului Local, isi poate pierde pozitia in care a fost ales In ultimele doua sedinte ale Consiliului Local Galati absenta consilierului PSD Andreea Marat a fost consemnata de secretarul Consiliului in condica de prezenta.
Astfel, din stenograma acelei sedinte - document in care se consemneaza in mod fidel cele discutate - rezulta urmatoarele: ... In continuarea lucrarilor aceleiasi sedinte, inainte de a incepe procesul de votare, presedintele Consiliului Judetului Galati a atras din nou atentia consilierilor judeteni asupra modalitatii efective de vot:
La inceputul unei sedinte, subiectul primeste doua numere, fiecare de patru cifre, numere generate la intamplare.
La fel ca in multe alte sedinte ale celor doua comisii, lipsa de cvorum a determinat anularea discutiilor pe marginea pachetului de legi ale sigurantei. ... premeditata Presedintele Comisiei de aparare, democratul Costica Canacheu, a afirmat ca a solicitat Biroului Permanent al Camerei programarea unei sedinte de plen pentru azi.
Modelul unei astfel de sedinte comune exista deja in relatia Romania - Ungaria. ... De asemenea, cei doi oficiali au convenit organizarea unor sedinte comune de guvern, dupa modelul sedintelor de guvern comune intre Guvernul de la Bucuresti si cel de la Budapesta.
A luat cuvantul in plen de 80 de ori, in 67 de sedinte.
google-analytics.com